Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

עם הזמן, עקב אי ניקוי פנים הרכב, מצטברת שכבה דביקה על חלקי הפלסטיק.

ההצטברות ניכרת בעיקר על הקונסולה של החלונות בדלתות, סביב ההנדברייק וידית ההילוכים, ובאיזור המעפרה.

 

האם קיימת דרך שבה ניתן להסיר ולנקות את השכבה הזו מבלי לפגוע ואו לשרוט את חלקי הפלסטיק?

 

עצותכם יתקבלו בברכה

בכבוד רב!

רואי.

פורסם

היי.

הייתה לי בעיה דומה בסיטרואן, ודווקא פה בפורום קיבלתי עצה טובה. להסיר את ה"דבק" הזה עם מסיר שומן (רגיל של תנורים, סנט מוריץ למשל). אני השתמשתי במסיר שומן קצת מהול, לקח לי בערך 40 דקות לנקות את הג'יפה.

הזהרה: לפני שאתה מתחיל לעבוד, תנסה את החומר באיזה מקום שלא רואים כל כך, ע"מ לוודא כי החומר לא פוגע בפלסטיק, אלא רק בדבק.

בהצלחה!!

LEON אדומה

GOLF כחולה

×
×
  • תוכן חדש...