Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני מבקש המלצה על רכב אמין,בטיחותי וחסכוני בדלק עד 50 אלף ש''ח.

בטיחות חשובה מאוד (לתינוק).

איזה אופציות יש לי ?

daihatsu--Suzuki--peugeot-mazda-and now Subaru outback 2017 xs

פורסם

איזה גודל? (משפחתי, מנהלים, סופר מיני, מיני)

ידני או אוטומאטי?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

משפחתית קטנה...אני אשה וילדה..ת'אמת חשבתי על פונטו ספייס דינמיק ידנית ... (אני אוהב הצ'בק)..אבל אל תתפסו אותי במילה.אני לא מבין גדול במכוניות.

בעיקרון הרצון היה לרכוש טויוטה runx 2005 אבל לא נראה לי שיש סיכוי למצוא אחת שמורה ובתקציב שיש לי

פורסם

מה אתם חושבים אל רנו קליו 3 ? הסתכלתי על המחירון ו מה רכב כולל מבחינת איבזור ו זה הדבר הכי טוב על הנייר לפחות בכסף הזה..השאלה איך הרכב ונראה לי קשה למצוא אותו של 2006

פורסם

פונטו ספייס ורנו קליאו אלה רכבי סופר מיני.

על הספייס יש לי רק דברים טובים לספר. את הקליאו אני לא מכיר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
פונטו ספייס ורנו קליאו אלה רכבי סופר מיני.

על הספייס יש לי רק דברים טובים לספר. את הקליאו אני לא מכיר.

תודה רבה..נחפש ספייס למרות שלא מצאתי הרבה יד שניה..הן בכלל נדירות נראה לי

פורסם

על הקליאו 3 היה פה שרשור לפני כמה ימים. חפש קצת.

נסה לחשוב שנתיים קדימה - אם המשפחה תגדל עוד... אולי כדאי כבר ללכת על משפחתית ולהחזיק בה כמה שנים.

לרנו יש תמיד מפרט בטיחות גבוה מאוד.

אתה יודע, פעם גמני התלבטתי לגבי הראנאקס. לא הרבה. אחרי נסיון קצר לא להרדם משעמום בחרתי בסניק. בטיחות מהיותר גבוהות בקטיגוריה, כייפית ושימושית.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

בסכום הזה אתה כבר יכול לעבור לגרנדה פונטו, שהוא רכב הרבה יותר טוב מהספייס: יותר בטיחותי, יותר חסכוני, יותר מרווח, יותר "חזק", יותר יפה וכנראה גם יותר אמין (עד עכשיו- הרכב עדיין צעיר בשטח).

למשפחה קטנה שמונה 3 נפשות הרכב הזה בהחלט מספיק. רצוי לחפש את זה עם מנוע ה1400, ולפי הנראה אין לך בעיה עם גיר ידני אז בכלל זו אופצייה מצויינת.

בכל אופן הרובוטי של הגרנדה לא נורא בכלל ואחרי יומיים מתרגלים אליו.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...