Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

etronics

B.R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי היה בחנות ואסף את הסאב....

ולפי איך שהוא תיאר לי את המקום ואת בעליו, לא נראה לי כל כך שהם ישמיעו לך שם

משהו....

אבל אם כן או לא אני לא יכול להגיד לך... החלטה קשה שלך.. אני אישית לא מתכוון

לקנות מהם משהו.

פורסם

איזה קטע! משם אבא שלי קנה לי את הhu!

jvc sx9350 המכשיר עולה בארץ 1700 שקל,באנטרנט הכי זול ראיתי אותו ב179 דולר ואבא שלי קנה לי אותו שם ב130 דולר!

פורסם

תבדוק פה..

http://shopping.yahoo.com/merchrating/user_rv.html;_ylt=A0LaSMgFYp9ALTUAdAugDSUF;_ylu=X3oDMTBwNTlwa2FwBF9zAzk2Mjc2NzY0BHNlYwNtZXJjaHJhdGU-?merchant_id=1001208

וגם פה אפשרי

http://www.epinions.com/webs-Web_Services-All-Merchants-Etronics_com/display_~reviews

בכל מקרה, בכל מקום שתקנה יהיה לך סיכון שהמוצר לא יהיה תקין.

אומנם תמיד אפשר להוסיף עוד כמה עשרות דולרים, ולהיות *יותר* שקטים במעט, אך תמיד הסיכון קיים.

גם אני צריך לקבל מגבר 501X וסאב של קיקר, ואין לי מושג אם הוא עובדים. לא נפתחו ולא נשמעו לפני הקנייה שנערכה דרך eBay, שזה בעל סיכון יותר גדול, כי זה סוכנים/מוכרים עצמאים, ולא חברה. (כמובן שקיימות גם חברות שם).

אז כמוך, כמוני.. תפוס סיכון. על החיים ועל המוות.. :wink:

פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים :twisted:

בהצלחה בכל מקרה..

פורסם

אבא שלי קנה לי בחנות הזאת סאב 12 אינצ' של פיוניר, ומגבר של לנזר 1000 ווואט, וגם עוד מצלמה משהו משוכלל, והוא עבר בכמה חנויות בשביל לבדוק מחירים הוא אמר ששם זה היה יחסית הכי זול..... את הסאב הוא היה צריך להזמיןם מהמחסן ולקח לו יום להגיע...אז זה לא הבעיה....

בכל מקרה הכל עובד כמו שצריך טפו טפו טפו....!

פורסם

כמו לכל חנות גדולה באמריקה יש חוות דעת טובות ורעות. תמיד יהיה איזה מוצר פגום בחברות הגדולות. צריך רק מזל.

אבל אני לא מאלה שיכולים לסכן 500 שקל אז אם הוא לא ישמיע את הסט אז אני לא קונה.

אני יקנה מורל מילניום בארץ. אני לא חושב שהמורל יהיה בהרבה פחות טוב.

אולי מישהו יעשה בשבילי השוואה יותר רצינית בין קיקר למורל?

• תוכן חדש...