Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר התלבטות החלטתי על מאזדה2 דגם דיינמיק.

האם יש דברים שמומלץ לדעת לפני הזמנת הרכב. מה הייתם ממליצים לרכוש עם הרכב?

מה הייתם ממליצים לא לרכוש עם הרכב?

אני אישית מעוניין לרכוש מאזדה בצבע שחור, עם מגנזיום מקורי.

המליצו לי על דיבורית בלוטות' עם מסך של פארוט, דגם MKI9200 , הדיבורית יפייפיה, אך המחיר שרוצים עליה במאזדה הוא 1900 שקלים בעוד שהיא נמכרת ב1100 שקלים במקומות אחרים (ללא עבודה כמובן). האם יש טעם לרכוש אותה?

תודה,

רן.

פורסם

אם אני לא טועה, יש להם דיבורית ללא מסך זולה יותר או אחת עם מסך שחור לבן במקום האופציה הצבעונית. ברר על שני אלו (כי למה לך מסך צבעוני בדיבורית בכלל?)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תנסה לקבל קצת הנחה על הדיבורית - זה אפשרי.

עדיף לך לקבל כבר את הכל מוכן מהיבואן עם אחריות.

אם לא אז תתקין בחוץ, לא שווה 800 שקל הפרש.

תזכור בראש שהיבואן מרוויח המו המון כסף עך הרכב הזה שהוא מוכר לך, ולמרות שמאזדה לא נותנים הנחות - כן אפשר להתמקח בכל מה שקשור לאבזור.

לא פעם יש הבדלים בין סוכניות שונות, אז תזכור את זה.

פורסם

תודה רבה, אני אנסה להתמקח,

הדיבורית עם המסך בהחלט עדיפה לי משום שאתה מחבר את האייפון לכבל שנמצא בתא הכפפות, וכך יש לך בדיבורית שיחה מזוהה, וגם הדבר המגניב ביותר זה שהיא מקשרת בין האייפון למערכת ואתה יכול דרכה לשמוע את המוזיקה שלך במערכת של הרכב ישירות מהאייפון.

פורסם
תודה רבה, אני אנסה להתמקח,

הדיבורית עם המסך בהחלט עדיפה לי משום שאתה מחבר את האייפון לכבל שנמצא בתא הכפפות, וכך יש לך בדיבורית שיחה מזוהה, וגם הדבר המגניב ביותר זה שהיא מקשרת בין האייפון למערכת ואתה יכול דרכה לשמוע את המוזיקה שלך במערכת של הרכב ישירות מהאייפון.

תגיד להם שבסוזוקי אתה מקבל את זה במתנה הם מתחרים חזקים

תבדוק אם יש מבצעים לחבר וכל הארגונים האלה חייבים להגיד לך ותלחץ לקבל את המבצע גם אתה יהודי

אם לא תקנה את הסוויפט הרבה יותר יפה :wink:

• תוכן חדש...