Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם רכב שכיסוי הפלסטיק החיצוני של המראה (שמאלית חשמלית) שלו שבור עובר טסט? המראה מתפקדת אבל חשופה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

כלומר ברמה התיאורטית,לא עובר. "במצב רוח" או עם קצת עזרה מחברים, למדתי שעובר גם בלי ברקסים.

נהג מנוסה
פורסם

אתה יכול לבוא עם BMW סדרה 7 שנת 2010 עם 15ק"מ על השעון ולא לעבור בגלל המצב רוח של הבוחן:evil: :evil:

נ.ב

אכזבה

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
כלומר ברמה התיאורטית,לא עובר. "במצב רוח" או עם קצת עזרה מחברים, למדתי שעובר גם בלי ברקסים.

עם קצת עזרה וחברים ועוד חברה מהטסט עוברים גם בלי להביא את הרכב,

מספיק ניירות.

אתה יכול לבוא עם BMW סדרה 7 שנת 2010 עם 15ק"מ על השעון ולא לעבור בגלל המצב רוח של הבוחן:evil: :evil:

נ.ב

אכזבה

אין מכס על דיבורים :evil:

יותר נמוך מטוקבקיסטים של ONE.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לא עיקרון ולא נעליים.

אם הבוחן יחשוב שהמראה לא תחזיק מעמד כפי שהיא, הוא ימצא סיבה להכשיל.

אם הוא יראה ששבור קצת אבל השבר זניח הוא יכול להתעלם.

חבר עם רנו קליאו (98 ) הגיע לטסט עם פנס קדמי שהזכוכית סדוקה. מי שמכיר את הפנס הקדמי, יודע שהוינקר והראשי נמצאים באותה יחידה. הסדק היה בדיוק בין הראשי לוינקר כלומר ממש לא מפריע לפנס. הכשילו אותו. ניגש לפירוקיה סמוכה, החליף פנס ועבר. את הישן הוא שמר.

היות והוא כסחן, היה ברור לו שהוא ישבור עוד כמה פעמים את הפנס לכן שמר את הפנס שפורק.

בינתיים חלפה שנה ושוב הגיע מועד הטסט אלא שעכשיו יש לו פנס שבור לכל אורך הפנס וברור שלא יעבור.

הצעתי לו לגשת לטסט כמו שזה, להיכשל ואז ללכת הביתה להחליף לפנס עם הסדק משנה שעברה ולחזור לטסט. בדיוק כך הוא עשה. כמובן נכשל, נסע הביתה, פירק והחליף לפנס הסדוק, חזר לטסט וכמובן עבר.

הטסט כמובן היה באותו מכון שנערך שנה קודם לכן.

ללמדכם שאין אמרת אחת.

היה רק הבדל אחד: בשנה הקודמת, לפני שהחבר רץ להחליף פמס בפירוקיה, הוא ניגש למנהל המכון ועירער על הקביעה. העירעור נדחה.

שנה אח"כ הבוחן שראה את הרכב לאחר החלפה, ניגש בעצמו למנהל המכון לקבל את אישורו (כלומר היה ספק) והפעם אותו מנהל מכון הסכים לאשר לאחר שבחן הפנס מקרוב.

אגב, איכשהו יצא שלא גבו ממנו על טסט חוזר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

עמית,

אתה עצמך כתבת:

תלוי במצב הרוח של הבוחן.

אז למה אנחנו מדברים נמוך? אין לי ספק שאתה עושה את עבודתך נאמנה, אבל שלא כמותך קיימים חאפרים מפה ועד קמבודיה.

למעט זאת,

אני לא מבין מה זה "תלוי במצב הרוח של הבוחן" או אם נשנה את הניסוח לניסוח יותר מעודן "נתון לשיקול דעתו של הבוחן",

האם אני חייב להיות נתון לחמתו של בוחן שלא קיבל לילה לפני? כי יש מקרים (ע"ע המקרה עם לוחיות הרישוי בפורום אספנות) שבהם הבוחן קובע את החוק בעצמו, ולא זורק על משרד הרישוי.

או לחלופין בוחן שמכשיל אותך רק כדי שתכנס לחנות של המכון לקנות עוד איזה פולישטיק ("יש לך בעיה באלמנט").

אני מתנצל מראש, אבל בוחני הרכב גרמו לעצמם לשם הרע שיצא להם, לא אנשים כמוני ועוד רבים בפורום שצריכים להתמודד עם הבעיה.

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אנחנו חיים באותה מדינה ?

שנים אני עושה טסט באותו המכון. אני מגיע גם עם ישנות וגם עם חדשות (שלי, של הורים, אחים).

אף פעם לא נכשלתי בטסט וגם כשהיתה נורה שרופה, אכן ראיתי שהיא שרופה והיא הוחלפה במקום בלי להכשיל. אולי המנורה עלתה קצת יותר מאשר במקום אחר, אבל לנוחות יש מחיר. גם ארטיק בחוף הים עולה יותר מאשר בעיר.

פורסם

קומפי, ראשית תודה רבה על התשובה הכינה. לא מבין ממה נפגעת, גם מתשובתך ניתן ללמוד שאין כללים ואין פיקוח על "מצב הרוח" של הבוחן. מסיפורים יום יומיים, שאין לאיש אינטרס להגזים בהם, עולה שכל מני מקורבים מקירבה של צד ז' יכולים לעבור טסט עם צמיגים קרועים, על חשבון "הוצאת הנשמה" לאלה שבאים מסודרים ונטולי קשרים.

כניראה שיש במכונים בעית מרחב שיקול דעת והפיקוח עליה.

נהג מנוסה
  • תוכן חדש...