Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

התחל מניסיון שימון הציר המרכזי, ובדיקת חופשים בציר, במידה והבעייה נעלמת מה טוב, אם לא ,חפש מפלג משופץ, בכתובת

קגל מפלגים בגוגל.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

התחל מניסיון שימון הציר המרכזי, ובדיקת חופשים בציר, במידה והבעייה נעלמת מה טוב, אם לא ,חפש מפלג משופץ, בכתובת

קגל מפלגים בגוגל.

בברכה

צביקה

איך לחדור אל הציר ? מה לפרק בדרך ? שמן כבד או קל ?

פורסם

שלום רב !

שמן דק בצמיגות 10 יתאים, או שמן למכונות תפירה.

יש לפרק את מכסה המפלג, לפרק את הרוטור הצתה, ולשמן בעדינות אך את הציר בחלקו העליון השמן יגלוש ויחדור לבוקסת הנחושת או הברונזה, שהציר מסתובב במרכזה.

יש להמתין מספר שניות להרכיב חזרה את הרטור והמכסה, להתניע ולהתפלל.

אזהרה: יש להמנע מלהציף את האזור של הציר בשמן, מחשש שהשמן יעוף תוך כדי סיבוב, וירטיב את לחיי המגעים של הפלטינה, ויקצר אותה.

בהצלחה

צביקה

פורסם
שלום רב !

שמן דק בצמיגות 10 יתאים, או שמן למכונות תפירה.

יש לפרק את מכסה המפלג, לפרק את הרוטור הצתה, ולשמן בעדינות אך את הציר בחלקו העליון השמן יגלוש ויחדור לבוקסת הנחושת או הברונזה, שהציר מסתובב במרכזה.

יש להמתין מספר שניות להרכיב חזרה את הרטור והמכסה, להתניע ולהתפלל.

אזהרה: יש להמנע מלהציף את האזור של הציר בשמן, מחשש שהשמן יעוף תוך כדי סיבוב, וירטיב את לחיי המגעים של הפלטינה, ויקצר אותה.

בהצלחה

צביקה

יפה,אני אגש למלאכה על פי עצתך,אבל לפני כן שאלה קטנה,המפלג מוטה באלכסון עד כמעט שכיבה,השמן כבר בדרך יטפטף ולא על בסיס הציר.

לכן,אם תואיל בבקשה להוסיף הסבר איזה בורג משחרר את כולו מהחיבור לקאמשאפט תעזור לי מאוד.

האמת שיש לי שיטות כיצד להגיע לבסיס המסב,אבל לעניות דעתי והיא די ענייה,עדיף לפרק ולעבוד על שולחן עבודה.

המון תודה צביקה.

פורסם

שלום רב !

אתה אכן צודק, והמפלג בחלק מדגמי שרייד, מוטה ויושב במאונך, ולכן האפשרות להחדיר לו שמן היא כמעט בלתי אפשרית, ולכן מחייבת שליפת המפלג מהמנוע.

מכיוון שאיני מכיר אותך אישית, ואת רמת הידע המיומנות שלך, עלי להזהירך מראש, שללא ניסיון מוקדם, לפעול לפי הסבר מעל מסך המחשב, עלול לגרום לכך, שלא תצליח להתניע את הרכב מחדש, לאחר הפירוק !

אם בכל זאת תחליט לקחת זאת על עצמך, ולא לבצע זאת במוסך, קבל מדריך קצר:

ראשית המלצתי שתדאג לקנות או רינג, שעוטף את החלק הפנימי של המפלג, שנמצא בראש המנוע, וסביר להניח שהוא יבש, ועלול לגרום לנזילת שמן מהמפלג, לאחר הרכבתו מחדש, לכן מומלץ, שתקנה אורינג כזה.

פרק את מכסה המפלג, לא לפני שסימנת בעזרת טיפקס, או בעזרת חריטה עם כלי מתכת, את מיקומו של המפלג , ביחס למנוע !

ואז נתק את החיווט החשמלי בחיבור למפלג, וסמן לך כיצד איך הוא היה מורכב מלכתחילה.

בחלק התחתון של המפלג, קיים בורג המהדק את המפלג למנוע, ואתה זקוק לרינג או בוקסה 12 מ"מ.

שחרר את הבורג, והמפלג ישלף החוצה.

נ.ב- חשוב מאד לסמן את רוטןר המפלג(הסביבון), ולאן במדוייק הוא מצביע, למרות שציר המפלג, עד כמה שזכור לי, הוא אקצנטרי, וניתן רק לטעות בשני מצבים של 180 מעלות.

לאחר שהמפלג בידך על השטלחן, מומלץ לבדוק מרווח פלטינות, ולהחליף במקרה הצורך, יחד עם הקבל.

ואז יש לסובב את הציר, ולראות האם אכן נשמע רעשים וצווחות מכוון הציר, לשמנו לאורכו, לסובב שוב, ולבדוק האם הרעש פסק.

בהצלחה

מיותר לציין שאין שום אחריות מצידי על ישום הורראות הפירוק וההרכבה. !

בברכה

צביקה

פורסם
שלום רב !

אתה אכן צודק, והמפלג בחלק מדגמי שרייד, מוטה ויושב במאונך, ולכן האפשרות להחדיר לו שמן היא כמעט בלתי אפשרית, ולכן מחייבת שליפת המפלג מהמנוע.

מכיוון שאיני מכיר אותך אישית, ואת רמת הידע המיומנות שלך, עלי להזהירך מראש, שללא ניסיון מוקדם, לפעול לפי הסבר מעל מסך המחשב, עלול לגרום לכך, שלא תצליח להתניע את הרכב מחדש, לאחר הפירוק !

אם בכל זאת תחליט לקחת זאת על עצמך, ולא לבצע זאת במוסך, קבל מדריך קצר:

ראשית המלצתי שתדאג לקנות או רינג, שעוטף את החלק הפנימי של המפלג, שנמצא בראש המנוע, וסביר להניח שהוא יבש, ועלול לגרום לנזילת שמן מהמפלג, לאחר הרכבתו מחדש, לכן מומלץ, שתקנה אורינג כזה.

פרק את מכסה המפלג, לא לפני שסימנת בעזרת טיפקס, או בעזרת חריטה עם כלי מתכת, את מיקומו של המפלג , ביחס למנוע !

ואז נתק את החיווט החשמלי בחיבור למפלג, וסמן לך כיצד איך הוא היה מורכב מלכתחילה.

בחלק התחתון של המפלג, קיים בורג המהדק את המפלג למנוע, ואתה זקוק לרינג או בוקסה 12 מ"מ.

שחרר את הבורג, והמפלג ישלף החוצה.

נ.ב- חשוב מאד לסמן את רוטןר המפלג(הסביבון), ולאן במדוייק הוא מצביע, למרות שציר המפלג, עד כמה שזכור לי, הוא אקצנטרי, וניתן רק לטעות בשני מצבים של 180 מעלות.

לאחר שהמפלג בידך על השטלחן, מומלץ לבדוק מרווח פלטינות, ולהחליף במקרה הצורך, יחד עם הקבל.

ואז יש לסובב את הציר, ולראות האם אכן נשמע רעשים וצווחות מכוון הציר, לשמנו לאורכו, לסובב שוב, ולבדוק האם הרעש פסק.

בהצלחה

מיותר לציין שאין שום אחריות מצידי על ישום הורראות הפירוק וההרכבה. !

בברכה

צביקה

תאמין לי איש יקר אתה אחלה,כעת רק חיזקת אותי,לדבריך בורג שחרור לשם כיוונון הצתה הוא גם בורג חילוץ המפלג החוצה ?

או שקיים בורג נוסף שלוחץ קילשון שלוחץ על המפלג שלאיברח החוצה ? אני אשלח קובץ עוד מעט תסתכל אולי זה יעזור לך לענות לי.

בקובץ מנוע B23 הוא המנוע אצלי.

http://www.upf.co.il/file/728507.html

פורסם

הבורג נראה בקובץ שצרפת, והוא נמצא מעל החץ המורה, על קובץ או קוד CB 80.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...