Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה אייל, זאת בדיוק הכוונה שלי. רון, ואז מכון בדיקה לשאסי ופחחות.

הבעיה היחידה שעומדת בפני כרגע זה בחירת מכון הבדיקה. איפה אתה בדקת?

Bimmer

פורסם

תודה רבה.

לגבי אייל, בשרשור אותו פתחת לגבי קניית הרכב שלך רשמת את השורה הבאה:

תודה לרון ממוסך רון שקיבל אותי בהתראה קצרה מאוד ,בדק את הרכב מבחינה מכאנית וחשמלית כמו שרק הוא יודע (לאחר שעבר בהצלחה בדיקת פח ושילדה יסודית אצל פחח מומחה)

אשמח לפרטים על אותו פחח מומחה?

Bimmer

פורסם

רון יוכל לתת לך חוות דעת מצויינת על המצב הכללי של הרכב מבחינה מכאנית. הבדיקה מסתמכת בעיקר על נסיעה שלו על הרכב החושים והנסיון אותם פיתח לאורך השנים והבדיקה של הרכב על הליפט (נזילות, ציריות וכו').

רון לא יוכל (והוא גם לא מתיימר...) לתת לך חוות דעת על תאונות ו/או על רכיבים אחרים שישנם ברכב וייתכן שתקולים.

לטוב ולעוד יותר טוב-רון אינו ידוע שאחד עם גישה פאסיבית לעולם. יש לו עמדה די מוצקה לגבי העיסקה, והוא מחווה דעתו האם לטעמו העיסקה כדאית או לאו (דבר שלא יקרה לך בחיים במכון בדיקה. בטח לא בצורה מפורשת).

אני ממליץ לך בחום לבדוק קודם את הדברים הפשוטים בעצמך (רדיאטור חימום, שפריצרים של מגבים, אורות וכו'). הם רכיבים שלא מתמקדים בהם בבדיקה אבל עלות החלפתם היא מאוד יקרה (אני נדפקתי כך עם רדיאטור חימום שלא עובד בגולף עם מזגן קלימטרוניק).

אם תרצה מכון בדיקה, ראיתי חוות דעת חיוביות מאוד על קומפיוטסט ועל הדו"ח בדיקה המפורט אותו הם מנפיקים (לרבות צילומים), בייחוד אם תרצה להעלות את הדו"ח בדיקה לתגובה של חברי הפורום.

בהצלחה.

פורסם
לדעתי לא לפני ולא אחרי.

קח לרון, ואח"כ לפחח טוב.

אם כבר בדיקה, יש את המעבדה בחולון, שגם נותנים הנחה לחברי הפורום.

יש כתובת למעבדה?

Bimmer

פורסם

גש למעבדה תשתדל להביא את הקופון ותקבל הנחה יפה. בדיקה מלאה לרכב משפחתי רגיל צריכה להעלות 350 ש"ח.

זו ההנחה שהם עושים לחברי קארספורום וארגון חבר.

הרבה חברים היו במעבדה ובינתיים לא שמעתי דברים רעים ועם זאת בכל המכונים יש סעיפי כסת"ח וחשוב לדעת את זה ולא להתרגש. בקיצור, תבדוק ותעלה את הדוח לפורום והחברים כבר יסייעו לך בפעינוח במידה ותצטרך.

בהצלחה

• תוכן חדש...