Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VOLVO 244 כרכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,,אני משתעשע בדעה לרכוש VOLVO 244 GLE מודל 83 שבעוד שנתיים לערך תחשב לרכב אספנות,

כמי שהחזיק בעבר מספר לא מבוטל של דיגמי וולוו - 144,240,245,740,745,975 ..... מה דעתכם על הרכב הנ"ל בתור

רכב אספנות ??? בפעם האחרונה שהיה ברשותי רכב מסוג זה הוא היה בן 10 ואני לא משלה את עצמי שרמת הנסיעה שלו

כיום תתקרב למה שהיה לי .

פורסם

אבל מה זה משנה אם היא תוגדר עוד שנתיים כ"רכב אספנות"? שהטסט יעלה 100 במקום 1000?

אם זאת מכונית שאתה חושק בה אז תקנה אותה גם אם היא תהיה רכב אספנות רק עוד 10 שנים.

פורסם

זה ממש לא משנה מה דעתנו. זה משנה מה דעתך! לדעתי למשל זה אוטו מחורבן ודחוף צריך לזרוק לפח. אז מה? אם אתה אוהב אותו והוא עושה לך את זה אז יאללה. רכבי אספנות תמיד היו בחירה\שריטה אישית של האספן.

בהצלחה בכל רכב אספנות\מיושן שתבחר!!:-P

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

בתור אחד שיש לו כזאת...ודווקא מהדגם הכי פשוט שאף אחד לא רוצה לשמור.

בתור רכב אספנות הוא זול יחסית לאחזקה ואין כמעט בעיה של חלקים.

בתור רכב יומיומי - תלוי באיזה מצב הרכב - רכב שמור יהיה מאוד דומה ברמתו למה שאתה זוכר מלפני 15 שנה...

קח בחשבון שהרמה של כלי הרכב מאז - עלתה בהרבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

העניין הוא שאני מאוהב ברכב הזה ומתכוון להשתמש בו על בסיס יומיומי למרות שהוא גוזל לא מעט דלק,

לטעמי האישי נראה כי בהשוואה לכל הדגמים באותן שנים זהו נראה לי הדגם האולטימטיבי ששורד עם השנים ,

בדקתי שני רכבים כאלו ואני מקווה לרכוש אחת מהן בחודש הקרוב וכמובן להפשיל שרוולים :-D כי ישנה המון עבודה .

פורסם

באותו עיניין..............

הרכב אמור לשמש אותי כרכב יומיומי ורכב שני במשפחה.

האם ניתן להושיב 3 ילדים קטנים ללא חגורות בטיחות מאחור מבחינה חוקית כאשר הרכב עדיין לא מוגדר כרכב אספנות?

פורסם

אפשר, ואפשר גם לשים את הילדים בבאגאז (תא המטען) או קשורים לגגון (או לפחות מחזקים חזק)

אפשר גם להלביש להם סקטים ולקשור אותם לפגוש האחורי (או וו גרירה אם יש).

למה, אתה לא אוהב את הילדים שלך?

ילדים קשורים במושב האחורי ובהתקני ריסון, על פי הגיל ולא כי חייבים אלה כי רוצים לשמור עליהם!

אגב, ילד שעף על הנהג בבלימת חירום, יכול להרוג את עצמו ואת הנהג!

לא בשביל להפחיד אותך, רק בשביל שתחשוב שוב! -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אפשר, ואפשר גם לשים את הילדים בבאגאז (תא המטען) או קשורים לגגון (או לפחות מחזקים חזק)

אפשר גם להלביש להם סקטים ולקשור אותם לפגוש האחורי (או וו גרירה אם יש). הכי טוב , ככה לא מלכלים את האוטו עם הבמבה ....:lol::lol::wink:

למה, אתה לא אוהב את הילדים שלך?

ילדים קשורים במושב האחורי ובהתקני ריסון, על פי הגיל ולא כי חייבים אלה כי רוצים לשמור עליהם!

אגב, ילד שעף על הנהג בבלימת חירום, יכול להרוג את עצמו ואת הנהג!

לא בשביל להפחיד אותך, רק בשביל שתחשוב שוב! -רן

12345

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
באותו עיניין..............

הרכב אמור לשמש אותי כרכב יומיומי ורכב שני במשפחה.

האם ניתן להושיב 3 ילדים קטנים ללא חגורות בטיחות מאחור מבחינה חוקית כאשר הרכב עדיין לא מוגדר כרכב אספנות?

זו החתימה שלך

VOLVO FOR LIFE

סותרת את המשפט המוכחל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קודם כל בואו נעשה סדר בעיניין.............

ישנו רכב ראשון במשפחה SAAB מספיק ביטוחיתי בשבילכם?:-D המשמש לרוב הנסיעות המשפחתיות.

ה VOLVO אמורה לשמש אך ורק אותי ,בינתיים אין לרכב חגורות בטיחות מאחור ,במידה ואצטרך בחודשיים הקרובים

להסיע אחד המילדים נסיעה עירונית קצרה מחוייב אני בחגורת בטיחות מאוחר ?

אף אחד לא היתכוון או מתכוון לדעתי לקחת משפחה ברכב ללא חגורות בטיחות ,שאלתי אם מבחינה חוקית עד שאמצא חגורות

בטיחות לאחור (הבנתי שבדגמים האלו קשה למצוא סט אורגינאלי) אוכל להושיב ילד מאחור לא חגור ,לא באופן שיטתי כמובן

ורק אם אין ברירה .

אני מקווה שקצת עשיתי סדר במחשבות .

פורסם

הרכב הוא בדרך כלל לא הבעייה, הבעייה היא כמעט תמיד הנהג!

יש נק' חיבור ועיגון לחגורת הבטיחות מאחור עשה לעצמך טובה והתקן חגורות!

אסור לנסוע אפילו מטר כאשר הילדים לא חגורים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בששני הוולוואים האספנות שלי יש חגורות בטיחות מאחור ב-164 הן אפילו מקוריות

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...