Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום AUDI A3 1.8T שנת 2008 בורדו בבני ברק

מלבד איש מכירות שגמגם ולא ידע יותר מדי שמתי לב שברישיון רכב רשום צבע שונה לרכב, לטענות זו טעות ואפשר לסדר אותה בלי בעיה - האם אתם מכירים "טעות" כזאת?

בנוסף, לשאלתי האם זה DSG הוא אמר שיהיה רשום ברישיון רכב (כמובן שלא) - כיצד ניתן לדעת אם זה אכן DSG?

תודה

A3

A4

פורסם

מה כתוב בסעיף הצבע? לעתים יש ליבואנים הגדרות ייחודיות. לי היתה קורולה סגולה (צבע נפוץ מאד בדגמי 1998) אבל ברשון נכתב השם הייחודי "לבנדר". למה? כובע.

כמבון קיימת האפשרות שהרכב נצבע, מה שמחייב משנה זהירות ברכישה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה כתוב בסעיף הצבע? לעתים יש ליבואנים הגדרות ייחודיות. לי היתה קורולה סגולה (צבע נפוץ מאד בדגמי 1998) אבל ברשון נכתב השם הייחודי "לבנדר". למה? כובע.

כמבון קיימת האפשרות שהרכב נצבע, מה שמחייב משנה זהירות ברכישה.

זה לא בגלל הכובע. הצבע של פרחי לבנדר הוא סגול (למהדרין יש גם לבנים, אבל מחייכת אותי היצירתיות של משרד הרישוי).

מתניה - זה סיפור מוזר: אולי תכתב מה כתוב ברשיון כדי שנראה אם זה דומה או לא. לא הגיוני שרכב בין 2-3 יעבר צבע כללי אלא אם התהפך והתגרד אחרי מכת אבעבועות.

איני יודע אם ברישוי שנתי הם שמים לב לגוון, אך לדעתי בעל רכב חדש שרואה שוני מהותי בין הרשום למצוי-ילך לסדר את זה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
זה לא בגלל הכובע. הצבע של פרחי לבנדר הוא סגול (למהדרין יש גם לבנים, אבל מחייכת אותי היצירתיות של משרד הרישוי).

מתניה - זה סיפור מוזר: אולי תכתב מה כתוב ברשיון כדי שנראה אם זה דומה או לא. לא הגיוני שרכב בין 2-3 יעבר צבע כללי אלא אם התהפך והתגרד אחרי מכת אבעבועות.

איני יודע אם ברישוי שנתי הם שמים לב לגוון, אך לדעתי בעל רכב חדש שרואה שוני מהותי בין הרשום למצוי-ילך לסדר את זה.

אני מכיר את צבע פרחי הלבנדר. מה שמוזר הוא השימוש בשם הפרח ולא בשם ה"גנרי" של הצבע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

על גווני סגול לא הייתי שואל...

ברישיון היה רשום "אפור מטאלי" או "כסף מטאלי" בעוד צבע הרכב הוא בורדו.

ואם כבר, האם כאשר עושים הפקדת סוחר מונפק רישיון חדש או שחותמים על הישן?

תודה

A3

A4

פורסם

ידידי,

מוכר שמגמגם, צבע לא תואם ושאלות רבות שאתה שואל לא מצדיקות התעסקות. חפש לך רכב אחר שבו תהיה שקט ובלי חששות לקנות אותו. ציינת גם יד 3 שנת 2008 באודי איי 3 - חסרים כאלה אחרים? לא כזה רכב נפוץ שהיתי מתעקש עליו דווקא ממוכר זה אבל אם אתה בכל זאת נעול תעשה בדיקה - תגיד למוכר שילך לשנות את הצבע במשרד הרישוי כתנאי לקנייה ותראה את תגובתו.

אני אישית לא חושב שטעות כזו שכבר נמשכת 3 שנים לא תוקנה ע"י אף אחד מהגורמים. דרשני.

עצה שלי - רד מזה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...