Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Fitch, אני ממליץ על הקיט של Mothers.

עובד יופי טופי, וגם הווקס קרנובה שלהם מעולה (מסיר שריטות שטחיות בקלות מפחידה) ומאוד נוחה לעבודה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מישהו יכול להמליץ על פלסטלינה, למשתמש בפעם הראשונה, מאתר שעושה משלוחים או EBAY?

תחפש Bilt Hamber auto clay soft

פורסם
Fitch, אני ממליץ על הקיט של Mothers.

עובד יופי טופי, וגם הווקס קרנובה שלהם מעולה (מסיר שריטות שטחיות בקלות מפחידה) ומאוד נוחה לעבודה.

אני ממש אשמח אם תסביר איך ואקס מסיר שריטות.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

עופר, מעולם לא ראית כיצד שריטות שטחיות (דגש על שטחיות. כל מיני שפשופי פתיחת דלתות וכדומה) מטושטשות לחלוטין ע"י ווקס איכותי?

האופציות לכך הן שאינך משתמש בווקס איכותי, או שאינך מבצע את תהליך המריחה/הסרה בצורה מיטבית.

בכל ווקס יש כמות זעירה של חומרים המצויים גם בפוליש.

זאת הסיבה לכך שווקס איכותי בהחלט מטשטש/מעלים שריטות שטחיות, בלי בעיה מיוחדת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

האמת שבניגוד לרוב האנשים כן יש לי ואקס שנחשב איכותי וציוד דיטיילינג בקצת יותר מאלפיים שקל. בכל מקום שקראתי רשום שואקס אמור להיות non abrasive, אם אני רוצה להעלים שפשופים\שריטות, יש פוליש (אני משתמש ב- 3M). אם מצוין על הואקס שלך שהוא מכיל חומרים שהינם abrasive הייתי ממליץ לך בחום לחפש אחד חדש. אם הוא לא מכיל חומרים הוא לא יעלים שריטות, אולי ימלא אותן זמנית.

במילים אלו - ירדתי לשטוף את האוטו אחרי הגשם הראשון. אחזור עוד 5 שעות בטח :?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תוכן חדש...