Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני כחודש עשיתי פוליש (עדין) + ווקס לרכב שלי, כעת הווקס ירד ולא נותר ממנו זכר.

אני מעוניין בהמלצה לרכישת ווקס במחיר הגיוני עבור צבע לבן (לא מטאלי). מומלץ גם מ EBAY. לא לשכוח מטליות (כמה צריך סה"כ?).

האמת שזו הפעם הראשונה שאני מתכוון לעשות ווקס בעצמי לרכב, לכן אשמח לכמה טיפים לאופן ביצוע המריחה.

*בעיה נוספת שקיימת אצלי היא שיש הרבה ציפורים באיזור אצלנו ולצערי חצי שעה אחרי שאני מנקה את הרכב, כולו מלא בצואת ציפורים או משהו אחר-נקודות שחורות/חומות קטנות (אלוהים יודע מה זה), האם יש חומר נוסף שניתן להשתמש בו שייתן מענה בנוגע להידבקות צואת הציפורים ושאר המזיקים לרכב והקלה בהורדתם בשטיפה שאחריי ? ואם יש חומר כזה האם מורחים אותו לאחר הווקס או לפניו ?

תודה ענקית לעוזרים!

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

נקודות/כתמים/ג'ינג'יים - פלסטלינה ולהתראות.

לגבי ווקס, לא חסר טובים. השאלה מה התקציב :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ווקס איכותי נחמד, אין לי מושג מה המחירים לכן אני חושב על משהו ממוצע, ב-120 שקל יש משהו טוב ? (קישור לאיביי מומלץ!)

הנקודות השחורות האלה יורדות לאחר מאמץ רב מאצעות מטלית עם מים וסבון ככה שפלסטלינה זה מוגזם עבור זה, לא ?

מה בנוגע לשוועה/GLAZE ?

פורסם

פלסטלינה מסירה את כל שכבות הלכלוך שנצברו על הצבע לאורך זמן.

לאחר ביצוע פלסטלינה, תרגיש במרקם חלק ואחיד לכל הרכב, בלי חספוסים.

ווקסים - תבדוק Mothers, מגוריז, וכדומה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

פלסטלינה לא מורידה שכבת צבע מהרכב, ואפילו הקטנה ביותר ?

אם אפשר שמות באנגלית בבקשה :wink: .

הבנתי שיש ווקסים לצבע לבן ספציפית, האם זה נכון או שמדובר רק בפוליש מותאם לצבע לבן ?

פורסם

1. יש כמה דרגות של פלסטלינה, אתה יכול לקחת את העדין ביותר.

2. הפלסטלינה היא סוג של פוליש, צריך לדעת לעבוד עם זה. לא מסובך אבל רצוי לקרא לפני שמתחילים לעבוד

3. אחרי הפלסטלינה נדרש פוליש הרגיל והמוכר

4. אחרי הפוליש לעשות ואקס

יש לך בארץ את הואקס של CAR PLAN, חברה לא יקרה והם בסדר גמור

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ממליץ על הערכה הבאה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Meguiars-Smooth-Surface-Clay-Kit-G1016-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem518be57a65QQitemZ350239423077QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

כוללת פלסטלינה,ספרי החלקה לפלסטלינה,מטלית מייקרופייבר וווקס קטן של החברה.

לגבי ווקס הייתי ממליץ לך אחד מועשר בטפלון. כזה:

http://www.carplan.co.il/sg_product~ARP500~2~0.htm

גם סבון לשטיפה רגילה מועשרת בטפלון ימנע משמעותית הדבקות גסה של לכלוך-תקנה באוטודיפו של חברת dupont

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
1. יש כמה דרגות של פלסטלינה, אתה יכול לקחת את העדין ביותר.

2. הפלסטלינה היא סוג של פוליש, צריך לדעת לעבוד עם זה. לא מסובך אבל רצוי לקרא לפני שמתחילים לעבוד

3. אחרי הפלסטלינה נדרש פוליש הרגיל והמוכר

4. אחרי הפוליש לעשות ואקס

יש לך בארץ את הואקס של CAR PLAN, חברה לא יקרה והם בסדר גמור

פוליש אחרי פלסטלינה?! אתה בטוח שמה שאתה אומר?

לפי מה שאני יודע (וכך פעלתי בכל פעם שעבדתי עם פלסטלינה) יש צורך בווקס ולא פוליש.

פורסם

אחרי הרבה חיפושים ברשת הבנתי שהתמורה הכי טובה למחיר זה collinite,

ווקס נוזלי - 845

ווקס רגיל - 915 או 476s ( למכונית כהה עדיף 915)

collinite 845/915/476s

פורסם

נפתחו מיליון שרשורים כאלה, כולל כמה מדריכים ארוכים ומפורטים לניקוי הרכב.

אני קניתי לפני כמה ימים ערכה מקארפלאן דרך האתר שלהם (ווקס, ג'ילדה ושמפו), בנוסף קניתי מטלית מיקרופייבר ומטלית כותנה למריחת הווקס והכל ביחד במאה וקצת שקלים. בנוסף אני משתמש בפלסטלינה.

בנוגע לציפורים - תמיד לנקות שלשלת כמה שיותר מהר מהאוטו. אני מחזיק מטליות לחות באוטו וזה עובד נהדר.

בנוגע לנקודות - אתה יכול לשפשף אותן במשך שעה עם מטלית וסבון, אבל זה יגמור אותך וגם לא יעזור במאה אחוז. הפלסטלינה עושה פלאים במובן הזה - מורידה את הכל בתוך דקות (צריך להרטיב אותה ולשפשף. לעבוד רק על רטוב!). הבעיה יותר חמורה - אם זה קורה כל הזמן אז עדיף שתכסה את הרכב, אחרת הוא לעולם לא יהיה נקי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לקחת מים עם קצת נוזל שמשות ולרסס על הרכב ולעבור עם הפלסטלינה, לדאוג שתמיד יהיה רטוב.

לגבי הפוליש אחרי הפלסטלינה, לפי הספר כן צריך, להגיד לך שהמשתמש הביתי צריך לעשות את זה? לא חושב, אבל זה נתון לדעתו של המשתמש.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כשרכשתי את הרכב, היו על הצבע המון נקודות שחורות קטנטנות והשטח היה מחוספס מאוד למגע. בהתחלה ניסיתי פוליש באזור נסתר, רק כדי לראות אם הנקודות נעלמות - והן לא נעלמו. שבוע לאחר מכן, עבדתי עם פלסטלינה, והיא הסירה הכל ללא מאמץ כלל! הרכב הפך ללבן בוהק וחלק כמו תחת של תינוק :)

כבר אחרי הפלסטלינה יש הרגשה שהרכב לא זקוק לכלום, אך עדיין עשיתי ווקס כי אני יודע שהוא יוצר שכבה אטומה ששומרת על הצבע. עכשיו שאתה אומר שצריך גם פוליש, זה חדש לי. פוליש אחרי פלסטלינה לא עושה יותר נזק מתועלת?

פורסם

בשביל למנוע פתיחת הודעה חדשה יש לי שאלה:

מישהו מכיר חנות ללמוצרי ניקיון לרכב?

אוטודיפו יקר!

מה זה carspa? יקרים?

חוץ מהפרסי בתל אביב וCARPLAN

יש עוד אלטרנטיבות במרכז?

• תוכן חדש...