Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנצ'יה דלתא - החל מ-170 K ש"ח בסוכנויות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הויכוח דבילי

למה דבילי כי לכל רכב יש את עדת "השוטים" שלו.

היבואן מביא , הקהל בוחר , כל אחד על פי אמות המידה שלו.

אחד הולך רק עם העדר השני נגד העדר.

אחד "הבורסאי" מעניין אותו שמירת ערך .

השני "הרוחני" מעניין אותו הנאה בלבד .

לכל סיר יש את המכסה שלו.

ובקשר לסיפורי יבואן אביא מנסיוני בתחום אחר.

במשך מספר שנים רב הבאתי צעצועים לארץ קודשנו.

בין השאר טרקטורונים וממונעים לילדים 6 ו 12 וולט, מחברה אמריקאית ידועת שם.

כומ כן ייצגתי חברה נוספת אמריקאית אחת מהגדולות שעסקה בתחומים אחרים.

תערוכה בניו יורק ביקור בא(ע)ולם התצוגה .

נחשבתי כאחד המפיצים "החכמים" ביותר וגם בעל תוצאות מעולות הכל כמובן ביחס לגודל הטריטוריה.

CEO מימין אני באמצע סגן נשיא בכיר בינלאומי משמאלי ועוד פמלייה מכובדת המורכבת ממנהל הכספים מאנשי שיווק R&D ואחרון אחרון האיש האחראי עלי ביום יום מטעם החברה.

בסוף מגיעים לאטרקציה של התערוכה.המצוייה בתוך חדר סגור.

נכנסים ועל במה מסתובבת מוזיקה ואורות פסיכודליים מוצגת מכונית ספורט חשמלית יפהפיה.

השיחה עכשיו בין ה CEO-C לביני -י

C נו מה דעתך? אתה שמבין בתחום הזה היטב.

י- למה אתה שואל את דעתי כעת ולא בהתחלה שהחלטתם לייצר. דומיה.

י -כבה את המוזיקה ואת האורות תעצור את הבמה ותוריד את הכלי כך אוכל לבחון אותו.

כך אכן עושים. ואני בוחן אותו במשך כעשר דקות.

C נו מה דעתך?

י- חרה. ומנמק לו למה בדיוק .

מסיים את דברי ואומר לבחור האחראי עלי . תרשום הזמנה של 10 יחידות. תדהמה!!

CEO אתה מוכן להסביר

י- כן , אתם טרחתם לייצר , לא אתן כבוד , אתן, דעתי שמעת, שמעת , אבל מה שקובע זה השוק , ואת זה מבלי לנסות לא נדע.

CEO אמריקאי ממוצא גרמני (שיא הקרירות ) ניגש אלי מנשק אותי על שני לחיי כפי שנהוג בלבנט ואומר:

תנו לי עוד 10 כמוהו ואני משנה את תחזית הרווח שלי לדירקטוריון.

הפרוייקט האמור התגלה כפלופ רציני ואני את שתי המכוניות האחרונות מתוך ה 10 תרמתי .

אז לך תבין כרגע את הדינמיקה בין סמל"ת לבין קונצרן פיאט .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הוכחות אני אציג בבית המשפט ולמזלי אני לא חייב לך דין וחשבון. מה שכן, אני יכול להביא תימוכין מבוססים הגיון בריא לכך.

.

זה אכן המזל שלך, אתה לא חייב לי ולאף אחד אחר בפורום דין וחשבון זה נכון. בעקבות זאת אנחנו נאלצים לקבל מידי פעם את גיבוב השטויות חסרות הבסיס שלך, מצופות בשפה יפה ו"אינטלקטואלית" כראוי לאדם "במעמדך" (הרי יש לך מנוע V6...).

לעניין עצמו,

על הכוונה ליבא את לנצ'יה (ואבארט') לארץ שמענו, חברי מועדון אלפא רומאו, מפיו של מנכ"ל סמל"ת באירוע אותו ערכו למועדון (האירוע אגב, התקיים למיטב זכרוני לפני פרסום המיזוג בין פיאט לקרייזלר).

אני ואחרים הרמנו אז גבה ותהינו אם המהלך יצלח או לא.

אצלי הגבה ירדה במעט אחרי שנהגתי ברכב הראשון שהגיע לארץ לפני כחצי שנה.

לטעמי המכונית הזו מספקת חויה מספיק שונה ויחודית ממה שיש על הכביש כיום. שונה מספיק כדי לקרוץ לנוהגי מכוניות יוקרתיות לבחון אותה כאלטרנטיבה לסטנדרט בקטגוריה.

לדעתי היא תקרוץ לבעלי מכוניות מנהלים יוקרתיות "בגודל מלא" כי היא מספקת מרווח פנימי ברמה שלהם אבל בלי תא מטען.

היא גם יכולה לקרוץ לרוכשי קומפקטיות יוקרתיות כי היא דומה להן במימדים החיצוניים.

מבחינת פנים הרכב, הוא אכן משדר יוקרה שרגילים לראות רק במכוניות הרבה יותר יקרות.

הנסיעה ברכב מאוד נעימה, הרכב חזק, יציב ושקט אם כי ממש אבל ממש לא ספורטיבי, להיפך הרכב די מנותק מהכביש.

נקודה נוספת זה העיצוב החיצוני, יש אומרים מכוער (אני ביניהם), יש אומרים יפהפה. מה שבטוח זה שאי אפשר להשאר אדיש אליו.

בקיצור, שיהיה להם בהצלחה.

פורסם

הרכב נראה מעולה וגם התמחור אטרקטיבי, אלה שפוסלים אותו בעקבות טיעוני ירידת ערך או אמינות או whatever הם מראש לא קהל היעד ומוזמנים להמשיך ולנהוג ברכביהם המשמימים ובעלי הרדיו-דיסק האלוהי עם מסך המגע.

עריכה : האם קיים רכב חדש אחר בארץ עם יחס כ"ס למחיר כמו של הדלתא? לדעתי רק הקליאו-ספורט.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
לטעמי המכונית הזו מספקת חויה מספיק שונה ויחודית ממה שיש על הכביש כיום. שונה מספיק כדי לקרוץ לנוהגי מכוניות יוקרתיות לבחון אותה כאלטרנטיבה לסטנדרט בקטגוריה. לדעתי היא תקרוץ לבעלי מכוניות מנהלים יוקרתיות "בגודל מלא" כי היא מספקת מרווח פנימי ברמה שלהם אבל בלי תא מטען.

מי שקונה מכונית יוקרה, בד"כ גם מבקש לשדר יוקרה. עם כל הכבוד ללנצ'יה, היא עדיין לא שם. לכן, אני לא חושב שזה הקהל. בוודאי תסכים איתי שמי שקונה BMW משיקולי יוקרה, לא יקנה לנצ'יה, וכן מי שקונה אותה בשל חדוות נהיגה (אתה בעצמך אומר שהרכב מנותק). גם מי שקונה מרצדס לא יקנה לנצ'יה, האם מי שקונה Audi A4 יבחר לרכוש לנצ'יה? אולי מעט. לכן אמרתי שיש קהל, אלא שהוא לא גדול... בנוסף, בד"כ זה הרכב הראשי במשפחה ותא מטען הוא גורם די נחוץ, אפילו אם מדובר בסבא וסבתא שמובילים מידי פעם נכדים ו/או אוכל לנכדים.

היא גם יכולה לקרוץ לרוכשי קומפקטיות יוקרתיות כי היא דומה להן במימדים החיצוניים. נכון. אבל אני מניח שלא הרבה ישתכנעו, כמו שלא הרבה השתכנעו לרכוש מרצדס B. מכאן, שאולי כמה נשים ברמת אביב ג'/הרצליה יקבלו כאלה מתנה מהבעלים שלהן.

שיהיה להם בהצלחה.

לזה אני מסכים וכבר אמרתי - הלוואי שימכרו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר, מעבר לזה שקצת מצחיק שאתה טוען שלנצ'יה לא משדרת יוקרה (כשמכוניות לנצ'יה נמכרו בארץ, הן התחרו בטויוטה?), מוזר לי האנטי שאתה מציג כלפי האוטו הזה, במיוחד כשעל פניו זו קנייה מצוינת בשבילך - אתה הרי חוזר וטוען ש"אילו הייתה מתחרה לגולף שתיתן איכות, אבזור, ביצועים ונוחות באותה הרמה, הייתי בשמחה בודק אותה לרכישה כרכב הבא שלי". והנה, הגיעה מתחרה. אחת עם אבזור מרשים, ביצועים מעולים, איכות (ככל הנראה) גבוהה ותג מחיר זול משמעותית מכל דבר אחר באותה הרמה. אז מה עכשיו לא בסדר? (אה, כן, השם)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שידור יוקרה הוא דבר יחסי. אם נייחס יוקרה למחיר - אז לא כולם יודעים להבחן אם הרכב הוא חדש ויקר או כזה כבר ראה דבר מה בחיים ומחירו למעשה נמוך במפתיע. סביר יותר לייחס יוקרה לתשומת הלב שהרכב זוכה בכביש. נשאלת השאלה האים למשל מבוו סדרה 3 אפילו החדשה משדרת יוקרה? בעיניי ממש לא. לאומת זאת יגואר אפילו מהדגמים הישנים שיצורם הופסק לפני שנים כן מושך תשומת לב וכן משדר יוקרה למראות שלרבים ידוע את מחירו הנמוך בשוק. כי הרי מדובר ברכב יחסית נדיר לעניני הטעם.

אפשר לגבש דעה כזו או אחרת על הדלתא אבל מה שבטוח היא תסובב ראשים ובגדול. ומי בכלל ישים לב בכביש על הגלף המשעמם?

פורסם

אני אומנם "מתוך הבית" ולכן לא אכנס לשום ויכוח.

אני אישית חושב שהרכב מאוד מרשים בגלל היותו שונה מאוד מהנוף הישראלי .

בחרתי בו כרכב לחתונה בגלל היותו סופר מרווח ומיוחד. (ויתרתי על 159 שלדעתי נראית מדהים).

להשוות אותו לגולף זה לא ממש נכון בגלל היותו הרבה יותר גדול ומרווח.

כנ"ל לבראבו למרות שהוא חולק איתה חלקים.

לגבי מה יקרה בשוק העתידי - לאף אחד פה כולל אני אין שמץ של מושג..

פעם גם סקודה לא מכרו כאן...

גם את האבארט טענתם שאף אחד לא יקנה.. תתפלאו, עברנו הרבה טובות ואחרות וכל זה ב4 חודשים..

בקיצור חבל להעלות השערות בטח לפני התרשמות פיסית.

Lancia_Delta_2009_05_1024x768.jpg

Lancia_Delta_2009_04_1024x768.jpg

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
בר, מעבר לזה שקצת מצחיק שאתה טוען שלנצ'יה לא משדרת יוקרה (כשמכוניות לנצ'יה נמכרו בארץ, הן התחרו בטויוטה?), מוזר לי האנטי שאתה מציג כלפי האוטו הזה, במיוחד כשעל פניו זו קנייה מצוינת בשבילך - אתה הרי חוזר וטוען ש"אילו הייתה מתחרה לגולף שתיתן איכות, אבזור, ביצועים ונוחות באותה הרמה, הייתי בשמחה בודק אותה לרכישה כרכב הבא שלי". והנה, הגיעה מתחרה. אחת עם אבזור מרשים, ביצועים מעולים, איכות (ככל הנראה) גבוהה ותג מחיר זול משמעותית מכל דבר אחר באותה הרמה. אז מה עכשיו לא בסדר? (אה, כן, השם)

סלח לי, אבל אם אתה חושב שלנצ'יה ומרצדס משדרים את אותו דבר, אני חושב שאתה זה שמבלבל. אם אתה לא חושב כך, אז הכתיבה שלך קצת דמגוגית. ברור שהיא ממוצבת מעל פיאט וסקודה.

לגבי ההתאמה אלי: אתה צודק, אבל אני לא מחפש יוקרה. הג'ולייטה בהחלט מעניינת, וגם הדלתא. אלא שיש הבדל: אני מניח שמהג'ולייטה אוכל גם להחליף בקלות יחסית לרכב חדש אחר, משום שיש לה רצף סחירות בישראל כהמשך של ה- 147 ושל רכבים אחרים. לרכוש לנצ'יה זה בדיוק כמו לרכוש כרומה, רק שאפילו המותג לא היה קיים בארץ עשור, לא רק הקטגוריה של היצרן. וכמי שהפרוטה מצויה בכיסו אך במשורה, לא אני אהיה בין אלה שיהמרו אם בעוד שנתיים הרכב יהיה שווה 40% או 50% פחות ממחירו כחדש. כי לא יהיה לי ממה להשלים את ההפרש.

שים לב: אני בכל הודעה כותב שאני מקווה שהם יצליחו. אבל אני לא חושב שמדובר בהצלחה גורפת, ואני כן צופה רכבים אצל סוחרים תוך פחות משנה. אם אתה חושב אחרת - ספר לי בבקשה מי מקרב חברי הפורום או מערכת אוטו רכש אחת (ובאיזה מחיר), או לחלופין בא ניפגש בעוד שנה. זה בסדר לטעון שלשוטים ניתנה הנבואה, אבל לא צריך לשים קורה בין העיניים כאשר מדובר בשוק הישראלי.

פורסם

אפשר לגבש דעה כזו או אחרת על הדלתא אבל מה שבטוח היא תסובב ראשים ובגדול. ומי בכלל ישים לב בכביש על הגלף המשעמם?

מי דיבר על גולף בכלל? מרוב שאתם משווים כל דבר לגולף בשרשור הזה (ובאחרים), עוד יחשבו הקוראים כאן שהיא אמת המידה הקובעת למשהו ;-)

פורסם
אני אומנם "מתוך הבית" ולכן לא אכנס לשום ויכוח.

אני אישית חושב שהרכב מאוד מרשים בגלל היותו שונה מאוד מהנוף הישראלי .

בחרתי בו כרכב לחתונה בגלל היותו סופר מרווח ומיוחד. (ויתרתי על 159 שלדעתי נראית מדהים).

להשוות אותו לגולף זה לא ממש נכון בגלל היותו הרבה יותר גדול ומרווח.

כנ"ל לבראבו למרות שהוא חולק איתה חלקים.

לגבי מה יקרה בשוק העתידי - לאף אחד פה כולל אני אין שמץ של מושג..

פעם גם סקודה לא מכרו כאן...

גם את האבארט טענתם שאף אחד לא יקנה.. תתפלאו, עברנו הרבה טובות ואחרות וכל זה ב4 חודשים..

בקיצור חבל להעלות השערות בטח לפני התרשמות פיסית.

מזל טוב :lol:

אם הוא יותר מרווח מהגולף - האם הוא כמו הפאסאט? (אני משתמש ב- VW כי את זה אתה מכיר טוב)

אם כן, אני מהמר על לא יותר מ- 20 עד 40 לקוחות פרטיים שיעברו מפאסאט/סופרב/אקורד/B4 וכו' ללנצ'יה.

אם הרכב יוצא בהנחה דומה לאחרים בליסינג - שם לאף אחד לא אכפת, אז אולי ימכור יותר, בהנחה שה"מנהלים" לא צריכים תא מטען נורמאלי למשפחה. דעתי בעינה נשארת: רכב שהגברים מצפון ת"א - הרצליה יקנו לנשותיהם, כדי שתוכלנה להסיע את הזאטוטים בסטייל.

פורסם

בר, לא טענתי שלנצ'יה משתווה למרצדס, רק שהיא בוודאי משדרת יוקרה וייחודיות יותר מהמותגים ה"סטנדרטיים". זה הרי כל הקטע (בדיוק כמו אודי ביחס לפולקסווגן, נניח, או לקסוס ביחס לטויוטה).

בנוגע לסחירות עתידית של הדלתא - באמת לא ניתן לדעת, ובאמת אפשר להניח הנחה מושכלת שהסחירות לא תהיה טובה. לכן יעשה בחוכמה היבואן אם ישכיל לדאוג להחדרה נכונה של המותג ולהבטיח קנייה חוזרת במחירון בעוד 3 שנים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
סלח לי, אבל אם אתה חושב שלנצ'יה ומרצדס משדרים את אותו דבר, אני חושב שאתה זה שמבלבל.

ומה משדר (כמובן שאני מתייחס רק לתדמית ולא לשאר הפרמטרים) מרסדס משומש שמחירו ירד אל מתחת ל-150 K ש"ח ? "אני מאוד מתאמץ להיראות עשיר (למראות שברור לכל שאינני כזה) ומוכן להחזיק את הבור הזה ללא התחתית לשם כך". האים לדעתך מדובר ביוקרה?

פורסם
מענין מהיכן לקח העיתונאי של כלכליסט את ההגדרה "סופר מיני" בהתייחסותו לדלתא. כדאי לקרוא מעט חומר רקע, לפחות להבין מהם הממדים של האוטו הזה, או אפילו להסתכל קצת יותר בעיון בצילום לפני שאתה עושה מעצמך צחוק.

כן... תומר הדר הזה, לא מבין כלום... חבל שהוא לא בא ללמוד קצת מקארספורום :roll:

פורסם
הרכב נראה מעולה וגם התמחור אטרקטיבי, אלה שפוסלים אותו בעקבות טיעוני ירידת ערך או אמינות או whatever הם מראש לא קהל היעד ומוזמנים להמשיך ולנהוג ברכביהם המשמימים ובעלי הרדיו-דיסק האלוהי עם מסך המגע.

עריכה : האם קיים רכב חדש אחר בארץ עם יחס כ"ס למחיר כמו של הדלתא? לדעתי רק הקליאו-ספורט.

יש עוד כמה רכבים החולקים את היחס הזה או מאוד קרוב לו -850 ש"ח לכ"ס , להלן דוגמאות:

אוקטביה VRS- 850

סיאט לאון 1.8 T- 0.850

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בנוגע לסחירות עתידית של הדלתא - באמת לא ניתן לדעת, ובאמת אפשר להניח הנחה מושכלת שהסחירות לא תהיה טובה. לכן יעשה בחוכמה היבואן אם ישכיל לדאוג להחדרה נכונה של המותג ולהבטיח קנייה חוזרת במחירון בעוד 3 שנים.

רוני

תמורת סכום פעוט .

הדאגה היא לא להבטיח מחירון אלא שהמחירון בעוד 3 שנים יהיה 65%-70% מערכו של חדש ולא 30-45% מערכו של חדש.

לגבי המשפט באדום למה ועל סמך מה הגעת לה(א)נחה המושכלת הזו .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...