Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה לדאגה להביא מראש חלפים מארה"ב ומידת הצמיגים האחוריים הלא נפוצה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

עשו קטע מאוד "משעשע" עם ה- S2000 בארץ, כדי שתחשוב שזה לא כזה יקר, לדוגמה:

חבר עשה "יישור קו" ל- S, הוא מתקשר אלי ואומר לי שהחליפו לו רפידות אחוריות וקדמיות.

כמובן שכמו כל ישראלי (לא) מצוי אני ישר שואל "נו, כמה הן עלו באמת?" והוא עונה שזה בערך 400 וקצת אחוריות ו 600 בערך לקדמיות.

(כמדומני, לא לתפוס אותי על השקל) וזה לא כלל התקנה. אני ישר חושב "הא, לא נורא, פי 2 מהמיאטה, זה עוד בסדר"...

דקה לאחר מכן הוא מתקשר ואומר "הא, זה המחיר לכל צד... כל זוג נמכר בנפרד"... להלן - פי 4 ! זה כבר חתיכת הבדל...

שיקול נוסף הוא שבמיאטה יש מספר מוסכים שיודעים לעשות כבר את העבודה, החלקים כמובן זולים יותר, וחלקי האפטר מרקט זולים אף הם.

כלומר - קלאץ' סופר דופר מחוזק למיאטה עדיין עולה פחות מקלאץ' מקורי של S2000... ושניהם יחזיקו הספק מכובד באורוות הסוסים.

חיפשתי את השרשור שבו כתבתי מפורטות אבל לא מצאתי, הדיעה (הנוכחית, היא כל הזמן משתנה) שלי בנושא היא כזו:

על המיאטה כייף הרבה יותר להיות על המגבלות, היא עושה בדיוק מה שתרצה, לטוב ולרע.

על ה-S זה פשוט לא כייף להיות על המגבלות, כי היא תעשה בדרך כלל מה שהיא רוצה, אלא אם "תחזיק אותה קצר".

אתה חייב להיות כל הזמן מדוייק וטכני, אחרת תרצה היגוי יתר ו... אופס, קיבלת תת היגוי. תרצה האצה מבוקרת מהפנייה ו... אופס, קיבלת היגוי יתר.

על המיאטה לעומת זאת, ניתן לעבור בין המצבים ביתר קלות, הכל מתבצע עם תקשורת גבוהה יותר (משמעותית! להונדה יש הגה חשמלי!)...

מה שכן - על ה-S אפשר להיות מהיר יותר כמעט בכל מצב נתון (למעט אשתאול :wink: Croc יחזק אותי בעניין הזה),

מצד שני, בחיים האמיתיים, אף אחד לא עומד עם סטופר בסוף המסלול, ומדד החיוך שלך הוא מה שקובע.

לי אישית יש יותר חיוך כיום עם המיאטה מאשר כשעמדה לרשותי S2000 (ונהגתי על כל דור ודור),

ב- S זה חיוך פשוט מסוג שונה. האם זה שווה את ההפרש הכספי, להזמין חלקים מחו"ל, ללכת לכל מיני מוסכים, וכו'? זה כבר שיקול שלך.

אני אחרי 5 שנים עם המיאטה, וכאשר עוברת לידי S2000... אין לי ממש צביטה בלב. אני רואה אותה בתור Trade off, אתה מרוויח משהו ומוותר על משהו.

אתה מקבל מגבלות גבוהות יותר, התנהגות פחות טובה, מנוע משמעותית יותר טוב, הגה ותקשורת לא מדהימים, וחור גדול בארנק.

כאשר אני מתקרב לאוטו שלי (ספציפית לשלי, לא לכל מיאטה) יש לי תמיד חיוך ענק. אבל זה אני.

ולדעתי, זה מה שקובע (להלן, המימד הרגשי כמניע פעולות, בדיוק כמו ש- Croc אמר).

שיהיה בהצלחה, כבר אמרנו? :D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לגבי הזמנות מחול - גם למיאטה הזמנתי את הרוב מחול כי תמיד רציתי מוצרים יותר טובים ממקוריים.

אז אני רגיל וממש לא מתרגש מזה.

מבחינת משקל S לא מרגישה כבדה.

בכל מקרה אם אתה נכנס לשיקולים היגיוניים וכלכליים שתיהן לא בדיוק מסוגלות לצלוח את המבחן הזה בהצלחה......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ה- S אולי לא מרגישה כבדה, אבל היא כבדה יותר מה- NC ועוד יותר מה- NB ובטח ובטח שיותר מה- NA (לא צריך לספר לך...).

בכל זאת, קשיחות שלדה לא מגיעה מאפס, כך גם גג חשמלי, ושאר "פינוקים"... לכל זה יש משקל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה נכון.

אבל לדעתי לא משנה כל עוד זה לא מורגש ולא בולט.

הבדל מול NC צ"ל פחות מ-100 קילו אז זה לא סוף העולם אפילו על הנייר.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...