Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

אז ככה ,אני מחפש רמקולים לדלתות לפורד פוקוס בסביבות ה500 שקל לזוג בלי מגבר בלי סאב לא רוצה לצאת בהוצעות מיותרות .

אני יודע שאי אפשר לצפות ללוקסוס במחירים האילה אבל אני רוצה משהוא שהיה סבבה ושלא יזייף שאני מרים קצת את הוויליום .

ועוד שאלה איזה מידה צריך לפורד פוקוס שנת 2001 ?

פורסם

בשלב ראשון המידה של רמקול פוקוס היא 5*7

ובתקציב של 500 ש"ח קשה למצוא גם קומפוננט וגם מתאמים בין 5*7 להקטנה ל 6.5

אני אישית הייתי הולך על רמקול 5*7 טוב אפילו אם זה אומר תוספת קטנה לתקציב המקורי

דרור

פורסם

בתקציב הזה, ללא הגברה - הפתרון שאתה מחפש יהיה רמקול קואקסיאלי ולא סט קומפוננט.

אם המידה המקורית היא 7*5 ואתה מעוניין לשמור על כך הייתי ממליץ לך ליצור קשר עם עוזי רדיו, היבואן של פיוניר ולשאול אותם כמה יעלו לך 7*5 של פיוניר, אני יודע שהם מייצרים.

לגבי הציפיות שלך מעוצמה וחוסר עיוות גם מרמקול פשוט וגם מהגברה פנימית של רדיו דיסק - אל תפתח ציפיות, הטיפ שלי יהיה לכבות את הLOUD במערכת, להוריד את הבאס לאפס או אולי במקסימום +1 ולהנות עד כמה שניתן.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שלום לכולם .

אז ככה ,אני מחפש רמקולים לדלתות לפורד פוקוס בסביבות ה500 שקל לזוג בלי מגבר בלי סאב לא רוצה לצאת בהוצעות מיותרות .

אני יודע שאי אפשר לצפות ללוקסוס במחירים האילה אבל אני רוצה משהוא שהיה סבבה ושלא יזייף שאני מרים קצת את הוויליום .

ועוד שאלה איזה מידה צריך לפורד פוקוס שנת 2001 ?

במחיר של בערך 500 שח יש לך את המורל טמפו 5X7 שמעניקים תמורה גבוהה מאוד לכסף

האח הגדול שלהם 6X9 זכה בפרס "הרמקול 6X9 הטוב ביותר".http://www.morelhifi.com/products/mob_pointspeakers_tempo.html

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523133

• תוכן חדש...