Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת volkswagen JETTA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות את הרכב volkswagen JETTA.

הייתי שמח לשמוע ביקורות(התרונות,חסרונות,מה מיוחד בו, שווה לקנות)על הרכב במיוחד מכאלה שיש/היה להם אותו.

יש תקציב של עד 150,000. אז עם יש לכם הצעות למכוניות אחרות, בבקשה ! (מעדיף שהמחיר יהיה יותר קרוב ל100k ולא ל150k)

תודה רבה לעוזרים !

פורסם

ברוך הבא לפורום.

אני מניח שאתה מתכוון לג'טה מהשנים האחרונות ולא למונית שהייתה פופולרית בארץ בסוף שנות ה-80.

ראשית כל, אנא בצע חיפוש בפורום הייעוץ דרך עמוד החיפוש הראשי (אותו תמצא בסרגל הקישורים שלמעלה).

כמו כן, מומלץ להעיף מבט במדריך הרכב החדש/משומש של הפורום, ע"מ ללמוד מנסיון של משתמשים נוספים.

את הקישורים הרלוונטיים תמצא מתחת לבאנר הצהוב שבראש העמוד.

אם אחרי כל זה עוד תישארנה שאלות, נשמח לעזור כמיטב יכולתנו.

בהצלחה וסופ"ש נעים.

פורסם

אם תכתוב לאילו צרכים יוכלו להמליץ לך על רכבים נוספים.

ולגבי הג'טה בפרט, שים לב שאם אתה קונה אותה כדאי להזמין את הגרסה עם הטורבו ולא ה 1600.

אני לא בטוח, (עודף אניפורמציה) אבל אני חושב שאמישהו מהמכירות בסוכנות שלהם אמר לי שזו השנה האחרונה בה ימכרו הדגמים של קונצרן VAG עם מנועי 1600 ו 102 כ"ס. נראה לי שזו הסיבה שגם הליאון 1600 מוצעת במחיר של 119K. ניקוי אורוות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מצפה שJETTA תיהיה בקטגוריות הבאות:

שתיהיה נוחה לכל מי שנמצא בה (משפחה של 5 נפשות)

להגיע איתה לבית ספר ועבודה

מרחקים מעיר לעיר(המון)

נסיעה נינוחה לזמן ארוך-ממושך.

פורסם

ראשית, אחותה האוקטביה חזקה, חסכונית ומאובזרת יותר בגירסת ה-1.2 TSI ולכן היא עדיפה.

לפי הבנתי אתם נוסעים הרבה נסיעות בין עירונית ויש בבית 5 נפשות? אם כן מומלץ לרכוש רכב שיכיל בנוחות את כולם ואם מדובר באנשים בוגרים כדאי לחפש את הרכב הכי מרווח שנכנס בתקציב ובנוסף שיציע נסיעה שקטה ונינוחה בנסיעות ארכות. למשימה כזאת רכב כמו הונדה סיויק יכול להתאים עקב מושב אחורי רחב ונסיעה יחסית שקטה ונינוחה.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם
ראשית, אחותה האוקטביה חזקה, חסכונית ומאובזרת יותר בגירסת ה-1.2 TSI ולכן היא עדיפה.

לפי הבנתי אתם נוסעים הרבה נסיעות בין עירונית ויש בבית 5 נפשות? אם כן מומלץ לרכוש רכב שיכיל בנוחות את כולם ואם מדובר באנשים בוגרים כדאי לחפש את הרכב הכי מרווח שנכנס בתקציב ובנוסף שיציע נסיעה שקטה ונינוחה בנסיעות ארכות. למשימה כזאת רכב כמו הונדה סיויק יכול להתאים עקב מושב אחורי רחב ונסיעה יחסית שקטה ונינוחה.

בהצלחה ושבת שלום.

אני קולט מימך שאתה לא כלכך מבסוט מהג'טה. יש סיבה לכך?

פורסם

אין לי מה להיות מבסוט או לא, אני לא בעלים של אחת. פשוט במחיר הזה, האוקטביה שיושבת על רצפה זהה היא עדיפה בכמה תחומים.

פורסם

שים לב שיצאה ג'טה חדשה לאוויר העולם ובעוד כמ החודשים היא תהיה כאן...

אישית אני חושב שהיא אחד הרכבים הכי מכוערים על הכביש, אבל פולסווגן ב זה לא רכע בכלל120K

A3

A4

פורסם

מזה כשנתיים משמשת אותי ואת משפחתי הקטנה ג'טה מודל 2009 TSI 160 כ"ס בסך הכל הרכב מצויין מבחינת אמינות לא היה לי איתו שום דבר טפל וסע , וגם להפתעתי הרבה מחירי הטיפולים היו פחות ממה שציפיתי לו , מבחינת מרחב הפנים לשלושה מבוגרים יהיה קצת צפוף אך לא נתקלתי ברכב בסדר גודל של הג'טה ( כולל האוקטביה שיוצא לי לנהוג בה עמוסה לעייפה לא מעט) שמרווח להכיל שלושה מבוגרים , תא המטען ענק 530 ליטר פשוט גדול ואין דבר שלא נכנס שם , נוחות הנסיעה לא מהגבוהות שנתקלתי אך מספיק נוחה מרוב היפניות של היום, איכות החומרים היא כידוע רמה אחת מעל אם כי מרגישים שהרכב אמור להיות מוחלף , באם אתה יכול קח את מנוע 1.4 טורבו גם בגירסאת הכניסה דייהנו 122 כ"ס הרכב חזק בטיחותי (כולל כל הציוד התקני כריות מערכות עזר עוגני איזו פיקס למושבי תינוק) באופן כללי הדבר היחיד שמפריע לי שבהתאם למחיר הייתי מצפה לקצת יותר בתחום האיבזור הנוסף אך זה לא הסיבה שהחלטתי לרכוש אותה , רכב נהדר והחלט מתאים לדרישות שלך , לגבי הסיוויק נכון שהריצפה שלה שטוחה ומאפשרת קצת יותר מרווח אך הדבר לא משמעותי מה גם שהרכב די נמוך דבר שלי הפריע מאוד .

פורסם
מזה כשנתיים משמשת אותי ואת משפחתי הקטנה ג'טה מודל 2009 TSI 160 כ"ס בסך הכל הרכב מצויין מבחינת אמינות לא היה לי איתו שום דבר טפל וסע , וגם להפתעתי הרבה מחירי הטיפולים היו פחות ממה שציפיתי לו , מבחינת מרחב הפנים לשלושה מבוגרים יהיה קצת צפוף אך לא נתקלתי ברכב בסדר גודל של הג'טה ( כולל האוקטביה שיוצא לי לנהוג בה עמוסה לעייפה לא מעט) שמרווח להכיל שלושה מבוגרים , תא המטען ענק 530 ליטר פשוט גדול ואין דבר שלא נכנס שם , נוחות הנסיעה לא מהגבוהות שנתקלתי אך מספיק נוחה מרוב היפניות של היום, איכות החומרים היא כידוע רמה אחת מעל אם כי מרגישים שהרכב אמור להיות מוחלף , באם אתה יכול קח את מנוע 1.4 טורבו גם בגירסאת הכניסה דייהנו 122 כ"ס הרכב חזק בטיחותי (כולל כל הציוד התקני כריות מערכות עזר עוגני איזו פיקס למושבי תינוק) באופן כללי הדבר היחיד שמפריע לי שבהתאם למחיר הייתי מצפה לקצת יותר בתחום האיבזור הנוסף אך זה לא הסיבה שהחלטתי לרכוש אותה , רכב נהדר והחלט מתאים לדרישות שלך , לגבי הסיוויק נכון שהריצפה שלה שטוחה ומאפשרת קצת יותר מרווח אך הדבר לא משמעותי מה גם שהרכב די נמוך דבר שלי הפריע מאוד .

עזרת לי מאוד ! זה 2 הורים ו3 צעירים בגיל 19+-.

• תוכן חדש...