Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמתי לב שמרחק הבלימה שלי ממש גדל, עם רישרושי הצרצרים על כל נגיעה קלה בדוושת הברקס.

זה כנראה מעיד על רפידות גמורות ובכלל כל נושא הבלימה אמור לקבל ממני טיפול יסודי ממש בקרוב לפני הטסט, אבל אתמול קרה לי משהו שאף פעם לא קרה לי בשום רכב ונהגתי המון ועל המון רכבים!

דעתי לרגע הוסחה מהכביש, ובאיחור קליל לחיצה עם כל משקל הרגל על הברקס, הניבה עצירה בזמן אבל ופה הקאטש הרכב החליק, ז"א הורגש שהיה פה נעילה של 4 גלגלים וממש כמו משטח החלקה עד לעצירה המוחלטת.

אני לא חושב שזה מצב תקין אני טועה? ומה הבעיה כאן? ABS? רפידות גמורות? אשמח לכיוון כי חברים עוד מעט מתקרב החורף ואני לא רוצה להכנס לסטטיסטיקה של אור ירוק לא עלינו.

חג שמח חברים.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

הבעייה שאתה מתאר, עוד לפני סיפור ההחלקה, היא בעיה שצריך לטפל בה מיידית במוסך ולא לחכות עד לטסט.

כנס למוסך בהקדם האפשרי. ויפה שעה אחת קודם.

פורסם

האם אתה בטוח שיש ברכבך ABS?

לא לכל הקליאו B בשנים האלו יש את המערכת..

אם באמת יש ABS, האם הנורה המעידה על תקלה דולקת?

באיזה מצב הצמיגים שלך? (שנה, ק"מ והכי חשוב, יצרן?)

ולגבי מה שדניאל כתב, ABS יכול להכנס לפעולה גם ב20 קמ"ש. (ואפילו בפחות!)

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

במערכות מודרניות של היום המהירות ההתחלתית לפעולת ABS היא 10 קמ"ש, במערכות הישנות יותר זה היה יותר, עד 20 קמ"ש.

עד כמה שזכור לי ,רכב פרטי משנת 2000 חייב היה להיות עם מערכת ABS.

פורסם
עד כמה שזכור לי ,רכב פרטי משנת 2000 חייב היה להיות עם מערכת ABS.

לא, זה לא נכון.

שווקו בארץ רכבים פרטיים ללא ABS עד שנת 2008.

פורסם

אני לא מבין את כל האנשים האלו שדוחים הכל ליום הטסט, יש בעיה בבלמים אז תקן אותה עכשיו מה אתה מחכה שלא יהיו לך בלמים בכלל?

פורסם

דניאל זה היה בסביבות ה50 קמש.

יש ABS בוודאות זה אפילו כתוב בספר רכב

לגבי הצמיגים שנת ייצור וק"מ על הכביש אני לא יודע כמה הם עברו אבל באוקטובר כשהרכב נקנה הם היו נראים חדשים בעלי המון המון בשר! של חברת מילסטון.

טוב חברים איך אני מתקדם מכאן מה היתה הבעיה? למה הרכב החליק ?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

יש ABS בוודאות זה אפילו כתוב בספר רכב

זה שכתוב בספר רכב - לא אומר כלום.

ספר רכב מכסה את כל הגירסאות וכל רמות האיבזור. יתכן ובשנת המודל שלך היו גירסאות עם ABS והיו ללא ABS.

האם יש לך נורת ביקורת של ABS בלוח שעונים, והיא נדלקת למס' שניות לפני התנעת המנוע ?

• תוכן חדש...