Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם באמת נראה לכם שבנאדם שמוכן להוציא עד 650 אלף ש"ח ישקול לרכוש סקודה סופרב? (שתהיה גם עם מנוע סילון מצדי)

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסטיגמות האלה על רכבי ב.מ.וו פשוט מטופשות , באמת מה יהיה הסוף אם נתחיל לחשוב מה כל אחד חושב עלינו זה לא יגמר לעולם.

בכל מקרה בסביבות המחיר הזה אפשר לקנות בייבוא אישי מגרמניה מרצדס S350 חדשה ולא משומשת , ובמידה ולא מייבוא אישי יש מרצדס CLS350 ,אאודי A5 ספורטבאק/S4 .

אגב - נראה לי קצת מוזר שבסביבות המחירים האלה עדיין מתייעצים בפורום , אחרי הכול במחירים כאלה הוא כבר אמור לדעת לבד מה הוא רוצה , אולי אני טועה אבל זאת דעתי.

פורסם

בתקציב הזה הייתי הולך לכיוון האאודי S4.

גם יותר קומפקטית ועם ביצועים מרשימים מאוד.

וגם יישאר עודף יפה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מרצדס S350 עולה 810000 ?!?!?!? ממש חוצפה לבקש מחיר כזה ועוד בלי כלום רכב עירום.

ולנושא: לדעתי האינפיניטי גם ה- G ו M הם שווים את המחיר ובעלי תמורה גבוהה (ראו דוגמא למעלה).

אם לדעת פותח האשכול הרכב לא מספק את הסחורה, אז כדאי לנסות יבוא אישי או להגדיל את התקציב בעוד איזה 150 אלף.

Detailer.gif
פורסם
איפה אתה חי תגידי לי???

דוגמאות- ערסים, עבריינים, סוחרי סמים להמשיך???

איזה שטויות באמת... על מה אנשים חושבים.

לא מסכים לחלוטין!

פורסם

מדהים. גם כאשר הבחור רוצה ייעוץ לרכישת רכב ב650K ש"ח, עדיין מציעים לו לרכוש סקודה.

לגופו של עניין. אם ב מ וו לא באה בחשבון (סדרה 5 החדשה בפסגה במחיר זה), מרצדס E קלאס החדשה היא האופציה היחידה. יגואר, קאדילק וכדומה זה כמו תמונה של פורשה ירוקה, יפה רק בתמונה.

פורסם
מרצדס S350 עולה 810000 ?!?!?!? ממש חוצפה לבקש מחיר כזה ועוד בלי כלום רכב עירום.

ולנושא: לדעתי האינפיניטי גם ה- G ו M הם שווים את המחיר ובעלי תמורה גבוהה (ראו דוגמא למעלה).

אם לדעת פותח האשכול הרכב לא מספק את הסחורה, אז כדאי לנסות יבוא אישי או להגדיל את התקציב בעוד איזה 150 אלף.

S350 ? עירום ? תגיד אתה בודק לפני שאתה כותב שטויות כאלה ? תסתכל ברשימת איבזור של הדגם הסטנדרטית באתר של מרצדס במקום לזרוק שטויות.

פורסם
מה אתם אומרים על הבמוו x6???

ניתן להביא אותה ביבוא אישי חדשה לגמרי בפחות מ650 אלף שקל?

האם אתה קורא לפני שאתה מגיב? אם לא, קרא את שתי התגובות הבאות:

כמה קריטריונים:

1.עדיפות לרכבי מנהלים ולא ג'יפים כי החניה הפרטית בבית בעייתית.

2.עדיפות לא לרכבי במוו עקב הסטיגמות שרצות והסטטוס החשוב לאבא.

הוא לא רוצה גיפים (אין מקום בחניה ..)

ולגבי זה:

יגואר, קאדילק וכדומה זה כמו תמונה של פורשה ירוקה, יפה רק בתמונה.

האם יצא לך פעם לנהוג או אפילו רק לנסוע ב-XF?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לגופו של עניין. אם ב מ וו לא באה בחשבון (סדרה 5 החדשה בפסגה במחיר זה), מרצדס E קלאס החדשה היא האופציה היחידה. יגואר, קאדילק וכדומה זה כמו תמונה של פורשה ירוקה, יפה רק בתמונה.

דווקא לפי המבחינים השונים שקראתי, ה XF החדשה לא נופלת מהמתחרות שלה בכלל.

(כנ"ל, אגב, לגבי ה XJ החדשה).

חוץ מזה, ה A6 היא אופציה ששווה בדיקה (אין לי מושג אם היא עדיין עומדת ראש בראש מול הדגמים החדשים של המתחרות).

Back to the original - NC again.

פורסם

לכל אלה שלא מבינים או שעושים את עצמם לא מבינים, לא אשכח את המקרה הזה:

רופא בכיר נרצח בעקבות טעות בזיהוי בעת נהיגה בבמוו שלו

BMW, כי חיים (או מתים) רק פעם אחת.

ואל נא לשכוח שהרכב הזה גם אהוב על בני דודנו שכידוע מעדיפים "להשיג" את הרכב כיד 2 "במחיר מוזל" ובמחיר כלול גם הסרה של האיתוראן.

חוצמזה באמת אחלה רכב.

כשדיברתי עם דוד שלי בזמנו גם הוא לא הסכים לשמוע על במוו ומרצדס בגלל הסטיגמות ובסוף רכש לקסוס LS460 חדשה ומאובזרת עם כל התוספות, רכב מדהים לא פחות מBMW מקבילה.

• תוכן חדש...