Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האם אתה קורא לפני שאתה מגיב? אם לא, קרא את שתי התגובות הבאות:

ולגבי זה:

האם יצא לך פעם לנהוג או אפילו רק לנסוע ב-XF?

כן. לנהוג ולנסוע. כמו כן, ברוב המוחלט של המכוניות בסגמנט.

השאלה היא אחרת, ותשמע קצת מתנשאת, אך חשובה להבנת הנושא, האם יצא לך לרכוש רכב ב650K שח?

נקודת ההנחה היא שמעטות המכוניות שניתן לסווג כ"גרועות" ובטח שלא במחיר הזה. המכוניות הללו, הן על סף השלמות מבחינת הנסיעה בהן ונבדלות זו מזו בפרטי אבזור וענינים של מיתוג. שאתה קונה רכב במחיר כזה אתה מכניס פרמטרים נוספים. כמובן שבתור חובב רכב איני דוגל בהתחשבות בשוק העתידי של הרכב כהצדקה לסבל נוכחי, אך יש הבדל בין זה לבין "התאבדות" כלכלית ברכישת רכב כמו יגאור או גרוע יותר, ריינג' רובר למשל.

פורסם

אני אישית לא הייתי קונה אוטו ב 650 אלף שקל בחיים, יותר מידי בשביל אוטו. אבל אם החלטתם תבורכו.

בכל מקרה,

אם אתם מוציאים סכום כזה לכו על מרצדס E300\350 .

פורסם

נראה לי שלא מעט חברים מממשים את הפטנזיות המוטוריות שלהם באמצעות השרשור הזה, מבלי לנמק (סתם נוקבים בשמות של דגמים, כאלה שהם בודאי מעולם לא נהגו בהם וכנראה אף לא ישבו בפנים) תוך התעלמות בוטה מהדרישות של פותח השרשור.

התגובה שמעלי היא דוגמה לכך.

פורסם

האם הוא מוכן להמתין עם רכישת הדגם?

כיוון שכבר נסע על הS80, הייתי ממליץ להמתין להשקת הS60 החדשה, ולרכוש בגרסתה המאובזרת ביותר...

הרכב מתנהג בצורה מאוד ספורטיבית וניכר כי וולוו הפעם התעלו על עצמם מבחינת עיצוב וחדשנות.

Confidence In Motion

פורסם

לא מבין למה אתם מנסים להציע למישהו שאבא של חבר שלו שוקל לרכוש רכב, ולא רוצה BMW,

לרכוש BMW. מה הוא יגיד לו? שמע, בפורום כולם אמרו BMW...ואז הוא יגיד ואללה, אולי נקנה אחת?

לפותח השרשור, במידה ומדובר בקניה מיבואן מקומי, אני הייתי שוקל את ה CLS, אחד הרכבים היפים לטעמי,

ואני בטוח שגם מפואר ומפנק. ממה שאני הבנתי, הרכב דיי צפוף בפנים, ולא מתאים לאנשים גדולים.

אני יכול לאמת את זה, כי חבר של חבר, שהוא בחור דיי גדול, לא סבל את הרכב, והחליף אותה ל S אחרי כמה חודשים.

הוא גר בחו"ל, ושם אין בעיה גדולה לעשות את זה, בלי נזק גדול מידי...

כמו כן הייתי שוקל את ה S-CLASS. קח בחשבון שמחיר מחירון של היבואן הוא המלצה בלבד בדגמים האלה, ואם יש

לו 650K לרכב, אני מניח שהוא כבר יודע את זה.

אם הוא רוצה משהו קטן יותר, אז ה E-CLASS בגרסה מאובזרת וחזקה מאוד תתן לו את מה שהוא מחפש.

לגבי אאודי, אז כנ"ל לגבי ה A6, למרות שלדעתי אאודי לעולם ייחשבו לפחות תדמיתית כנחותים ממרצדס או BMW.

לגבי לקסוס, אני אישית לא אוהב אותן. בסופו של דבר זה נראה רכב מנהלים משודרג של טויוטה, ולא רכב יוקרה

אמיתי. כנ"ל לגבי אינפיניטי, אבל זה אני, ויש הרבה אחרים שיחלקו עליי.

יגואר לא הייתי קונה, מבחינה תדמיתית, וגם מבחינת שוק ואיבוד ערך, למרות שזה שיקול משני ברכבים כאלה,

אבל עדיין, לא נעים "להתקע" עם אחד כזה בעוד שנתיים שלוש, כנ"ל לגבי קאדילק, אם כי הקאדילאק V

אכן קורצת מאוד, גם מבחינת מחיר.

אם הוא מוכן לקנות רכב ביבוא אישי, אני מניח שהוא יוכל לקבל את הדגמים המפוארים והחזקים יותר של הרכבים

שהוצעו, אבל כל תהליך הרכישה שונה, וכך גם נושא האחריות/שירות שאחרי הקניה.

פורסם

M של אינפיניטי קיבלה ביקורות מצוינות בחו"ל, והמנוע המומלץ הוא דווקא ה"חלש" יחסית, ה-3.7, שמצוי גם בסדרת G. המנוע שמקורו בדגמי הספורט של ניסאן הוא נפלא, והשילוב שלו ברכב בעל מראה סולידי יחסית נותן משהו שאפשר ויקסום לבעליה של וולוו לשעבר - "זאב בעור כבשה". תוסיף על זה את האיכויות והאמינות של אינפיניטי והיותה פחות המונית מלקסוס (וכמובן הרבה פחות מהגרמניות המקבילות) ותקבל תמורה מעולה לכסף. M לדעתי משדרת משהו שעשוי גם להתאים לבעלי וולוו, מין מסר של "אני לא מתבייש בכסף שלי - אבל גם לא בא לנגב לכם את הפרצוף בזה".

אם בכל זאת יש נכונות לרכב בעל נוכחות בולטת יותר, יגואר XF בהחלט נותנת תמורה מלאה - לדעתי היתרון היחסי שלה הוא בעיצוב הפנים ותחושת האקסקלוסיביות שהוא מעניק. לא נהגתי בדגם ה-5.0 אבל מסיבוב ב-V8 הקודם לא צפויה אכזבה גם בסעיף הביצועים. נוסף על כך, לפי כתבות בחו"ל אני מבין שהרכב גם מפגין אמינות גבוהה. אגב בשכנותי מסתובבת יגואר XF לבנה וזו אולי אופציה מתאימה למי שמחפש להצניע נוכחותו - מרחוק היגואר הזו לא מושכת יותר מדי תשומת לב, אבל מקרוב - היא יפה כמו כל XF אחרת.

עוד דבר לפותח השרשור - אני מכיר יועץ, בעל ותק בתחום רכבי היוקרה, המתמחה בסיוע למתלבטים ברכישת רכבים בטווחי המחיר הללו, ויכול לסייע רבות - הן בהתאמת הרכב, הן בהשגת הנחות משמעותיות, ובמידה ויהיה רלבנטי - גם בתחום הייבוא האישי. הוא אוביקטיבי ולא מתפרנס מטעם יבואן זה או אחר. אם אתם רציניים אתה מוזמן לפנות אלי בה"פ לפרטים נוספים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הCLS על סף החלפה. ואיך אתם מציעים S-Class כשהוא אמר שיש בעיות חניה ?

מי שלא מבין את בעיות התדמית אז כנראה אף פעם לא היה בבעלותו רכב בסכומים האלה.

הייתי מתמקד בA6 וב E-Class עם המנועים הגדולים. 

עריכה: Z4 - הרגת אותי עם שתי התגובות על סקודה :lol:

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

:shock: סתם רציתי להגיד שזה מדהים שליעוץ לרכב ב- 650 אלף ש"ח שקשה לי להאמין שיש פה מישהו שנוהג על משהו דומה, יש כל כך הרבה יועצים.

ועל רכבים סטנדרטים שיש פה לחלק מהאנשים בקושי מגיבים...

ואולי זה רק אני אבל לא נראה לי שהבן אדם צריך את החבר של הבן שלו בשביל ליעץ לו איזה רכב יוקרה לקנות (כנראה שבגלל זה פותח השרשור לא התייחס שנית) :wink:

פורסם

אמרת שחשוב לך זמן האצה נמוך מ-6 שניות. השאלה איזה גודל של רכב מנהלים אבא שלך מחפש?

האם הוא יסתפק ברכב בגודל של A4? אם כן, לדעתי הS4 (כמו שכבר הוזכר) מועמדת ראוייה. עם זמן האצה של 5.3.

אני אישית הייתי הולך על S5 Sportback (או S5 רגילה אם מתאים לו קופה) אם היא נכנסת במחיר - לא יודע פרטים.

אם לא, יש גם את ה A5 Sportback בנפחים הגדולים שמתומחרת בערך כמו הS4.

אני לא הייתי מחשיב אותם כרכבי מנהלים קלאסיים, אבל בהחלט מתאימים למי שמחפש רכב בסגמנט וחשובים לו הביצועים.

פורסם

לגבי ה CLS, היא הוצעה גם בגלל העובדה שתוחלף בקרוב, כי אז הוא יכול לקבל דיל לא רע,

מה גם שלטעמי היא יפה יותר מהחדשה שהוצגה.

לגבי SCALSS ובעיית החניה, הוא התיחס ספציפית לג'יפים, ולא אמר מה בעייתי בחניה,

יכול להיות גובה, יכול להיות רוחב, אין לי מושג, ולכן זה מה שכתבתי.

לגבי התדמית, זה לא משנה אם זה רכב של 200K או 650K, זה עדיין משהו שחשוב לאנשים,

ואני יכול להבין אותו שהוא לא רוצה מותג מסויים, מכל סיבה שהיא.

GILAD, נכון שיש הרבה אנשים שסתם נותנים המלצות שאין להם מושג לגבי מה שהם כותבים, אבל אני

מניח שאם תקרא כאן את התגובות הרציניות יותר, תשים לב שאלה אנשים שמכירים טוב יותר את הרכבים,

ואולי להם אישית אין רכב כזה, אבל יצא להם לנהוג/לנסוע בכאלה רכבים, והם בד"כ מכירים אנשים עם רכבים

בסדר גודל כזה, מה שנותן להם תמונה לא רעה על זה.

• תוכן חדש...