Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה לי שלא מעט חברים מממשים את הפטנזיות המוטוריות שלהם באמצעות השרשור הזה, מבלי לנמק (סתם נוקבים בשמות של דגמים, כאלה שהם בודאי מעולם לא נהגו בהם וכנראה אף לא ישבו בפנים) תוך התעלמות בוטה מהדרישות של פותח השרשור.

התגובה שמעלי היא דוגמה לכך.

שים לב שהדרישות של פותח השרשור הם רכב בקטג״ מנהלים(מה שנקרא משפחתית גדולה) שיורד מ-6 שניות למאה.ככה שרכבים כמו c63,m3,is-f,s4,cts-v בהחלט עונים על הדרישות.:wink:

turboy

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהלן חברה, אני רואה המון תגובות ומבסוט לאללה.

קודם כל, הרכב לא בשביל אבא שלי (הלוואי:wink:).

אני אגיד לכם למה הבן אדם צריך ייעוץ, כל השנים החזיק בבעלות מכוניות מסוג וולוו מהדגמים המרובעים ועד s80 t6 וגם השנה הוא רצה הוא רצה לקנות עוד אחת חדשה. הבן שלו שמהווה חלק גדול מהקניה לא רצה את וולוו חדשה, אלא רכב עם יותר פלפל ונוכחות. אבא שלו, התעייץ עם מכרים וחברים וכולם פה אחד הציעו לרכוש במוו 535. במהלך ביקור בקמור הוא נתקל בכמה אנשים (כנראה) מהעולם התחתון שהיו שם במוסך ומאז החליט שהוא לא מתכוון לרכוש במוו.

ונתן לבנו הזדמנות להשפיע על הרכישה ושיציע לו חלופות אחרות.

וכאן אני נכנסתי לתמונה.

אמנם עוד לא נפגשתי איתם אבל היום אנחנו נשב על השרשור ונראה מה הוא אומר.

תודה על כל ההצעות, אתם מעולים.

תמיר.

פורסם

אין ספק שכאשר באים לרכוש רכבים בסגמנטים האלה, אחד הדברים החשובים הוא התדמית.

לצורך העניין אפשר להגדיר את הסדרה 3 C, קלאס , A4 כרכבים פחות או יותר באותו רמה מבחינת אבזור וביצועים. (אלה אם אתה פריק של הנעה אחורית למשל).

אחד השיקולים המרכזיים שגרמו לבחירה שלנו באודי הוא התמדית.

בעיניי:

במוו- כמו שכבר הוזכר כאן בשרשור, ערסי עברייני. לפחות באיזור הצפון אם תסתכל על מי שנוהג ב-במוו בד"כ תתקל בטיפוסים מן הסוג הנ"ל.

מרצדס- נראה מעט פלצני בעיניי לפחות.

אודי- התדמית הכי נקיה.

אני מצטרף לשאר הממליצים בשרשור על הS4 או הS5 שעדיין נכנסת בתקציב לדעתי.

לדעתי הA6 היא לא קנייה כדאית כרגע- הרכב גם בגרסאות המאובזרות שלו לא יתן לך הרבה יותר מאשר A4 מאובזרת.

כמו כן הדגם עומד לקראת החלפה בשנה וחצי שנתיים הקרובות (לפחות עפ"י דבריו של סוכן המכירות).

אופציה נוספת שאוליי שווה לבדוק: בקטלוג הדגמים של אודי שקיבלתי בדואר בשבוע שעבר הופיעה כבר ה A7 (כמו גם הA1)מה שאומר שיתכן יבוא סדיר שלה בקרוב. אין לי מושג לגבי התמחור שלה, אבל יתכן והיא כן תכנס בתקציב.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

לאאודי תדמית "נקיה, אבל בגלל זה גם "נחותה". כמו שכתבתי, אאודי לעולם יחשבו פחותים לעומת BMW

או מרצדס, ואתם יכולים לכתוב עד מחר, אבל מי שתשאלו אותו לגבי רכב יוקרה, יציין את האאודי כאפשרות שלישית או

רביעית, לרוב אחרי מרצדס, BMW ואולי אפילו יגואר.

אני אישית הייתי חושב בכיוון של CLS, במידה ולא אכפת מהחלפת הדגם, או ע ECLASS בגרסה

חזקה ומאובזרת שלה.

פורסם

אני דווקא מכיר אישית כמה אנשים שנטשו את מרצדס ואת ב.מ.וו ועברו לאאודי. בנוסף לתדמית המאוד נקייה הם גם נחשבים מתקדמים טכנולוגית ומציעים תדמית קצת יותר "מתוחכמת" לבעליהם.

פורסם
לאאודי תדמית "נקיה, אבל בגלל זה גם "נחותה". כמו שכתבתי, אאודי לעולם יחשבו פחותים לעומת BMW

או מרצדס, ואתם יכולים לכתוב עד מחר, אבל מי שתשאלו אותו לגבי רכב יוקרה, יציין את האאודי כאפשרות שלישית או

רביעית, לרוב אחרי מרצדס, BMW ואולי אפילו יגואר.

אני אישית הייתי חושב בכיוון של CLS, במידה ולא אכפת מהחלפת הדגם, או ע ECLASS בגרסה

חזקה ומאובזרת שלה.

אתה באמת חושב שהאדם הרגיל מן הישוב יבחין בהבדלי האיכות בין BMW, מרצדס ו- אאודי?? אין לי ספק שלרובם המוחלט של האנשים האאודי תענה על כל הדרישות, ואף הרבה למעלה מכך, אפילו אם כתבי רכב וחובבי רכב מפולפלים הגיעו למסקנה שה-BMW או המרצדס טובות יותר. אם יש פער, אז מדובר בשוליים שהרי שלושת הרכבים מעולים.

בסופו של יום מה שמכריע את הכף בתקציב מכובד שכזה אינם שיקולי איכות (שהרי כל הרכבים הנמכרים בו הם מעולים כשלעצמם), אלא שיקולים אחרים כגון עיצוב, מחיר ותנאי תשלום, רמת גימור, תדמית (ולכן פסילת במוו היא לגיטימית), התחברות למה שהמותג משדר, וכיו"ב.

פורסם

דווקא להפך. האדם הרגיל ישפוט גם ע"פ הסמל מבלי באמת לדעת את פערי האיכות, גם אם כתבי רכב הגדירו את האודי כטובה יותר.

לא אומר שזה המקרה, רק שדווקא כאן זה פועל הפוך ממה שאמרת.

אבל אני לא חושב שבארץ אודי נתפסת כנחותה משמעותית מהשניים הנ"ל וכאן התקציב מאוד משפיע כמו שאמרת.

פורסם

אמנם אני שונא מושבע של אאודי אבל אני לא מבין מאיפה הבאת שאאודי נחשבת כנחותה. בכל אירופה BMW נחשבת כמכונית של צוענים (יעידו על כך כמויות המכוניות שנגנבות למזרח אירופה, הגימור המאכזב ברוב הדגמים, וזה בלי להזכיר את התדמית של BMW בארץ). בן אדם שרוצה מכונית נוחה לא יכול לקנות סדרה C או E בארץ בלי שיחשבו שהוא נהג מונית. תוסיף לכל אלה את הפריצה במכירות של אודי בשנים האחרונות על חשבון שאר המתחרות מגרמניה ותבין שהשוק השתנה לגמרי.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
אהבתי:-D,הבין מהר מאוד שסוכני המכירות של סקודה שולטים באתר:wink:.

אני לא סוכן , מה שאני כן זה מישהו שנהג על סקודה , שלא עולה יותר מ300 .

אני לא מבין איך כולם קופצים מה לכולם הייתה את ההתבלטות הזאת עם 600 אלף נזיל , שיהיה לכם בכיף , לי לא .(רדו לעם :shock: )

אם לפותח השרשור בא ליזום מעט שיסתכל למעלה ... כן , איפה שרשום רכב חדש ( בהנחה שזה מעודכן ) או ייפתח גוגל ויחפש מבחני דרכים , אישית לא הייתי קונה רכב במאית מהסכום מבלי לעשות זאת ככל הניתן ולהסתמך אך ורק על אנשים שיושבים מאחורי צג .

נתונים :

cls-

דגם מנוע 3,000 סמ"ק , עושה 7.7 , עולה 623k.

דגם עם המנוע 3.5 עושה 7 שניות למאה עולה 678 .

מנוע 5.4 עושה 5.4 ועולה 778,500.

אאודי -

A6 -

נפח 2.8 , עולה 438, עושה 7.7 .

נפח 3.0 awd , עולה 510 , עושה 5.9

כמובן שה s6 וה rs מתקרבות למיליון (נמוכה מביניהם 802k )

יגואר -

XF -

דגם 4.2 , עולה 589 , עושה 6.5

פורסם

מוזר ...

מדוע כשדם פותח שירשור יעוץ על רכב בשווי 650 אלף ש"ח,השירשור מקבל 4 עמודים,בזמן שפותח השירשור אפילו אינו הקונה הישיר, אלה מתייעץ בישביל חבר של האבא,שכבר סביר להניח יקנה את הרכב מבלי להכביד ראש על הנכתב כאן,לא כי אין כאן עצות טובות אלה כי מדובר בחבר של האבא ומדובר ברכב בשווי של 650 אלף שקלים,ובכנות רובינו לא ממש יודעים איך רכב ברמה הזאת בכלל מריח מבפנים :)

אבל מה,כיף לתת עצות לרכבים יקרים :)

חבל שלא כל השירשורים כאן מקבלים כל כך הרבה תגובות ....

Porsche 944 turbo

פורסם

ידידי,

בסכומים כאלה יש הרבה מבחר (האודי,מרצדס,לקסוס...),

רצוי לשבת ולעשות תיאום ציפיות ואז להזמין נסיעת מבחן לרכבים ובזכות זה להזמין כי המלצות אפשר מהפה ועד... אך אין כמו לנהוג ולהרגיש את הרכב ואז להחליט (מדבר מניסיון כנציג נסיעות מבחן בצ'מפיון).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

ETAA, אנשים מבחינים בהבדלים, גם אם הם לא יודעים להצביע מה עשה להם את זה ומה לא.

אאודי תענה על הדרישות של רוב האנשים? לרוב האנשים אין 650K לשלם על רכב, וזה ההבדל.

שאתה מוציא סכום כזה, אז אתה לא רוצה שזה יענה על הדרישות, כי לזה יש הונדה או טויוטה,

אלא אתה רוצה שזה יהיה מושלם.

וכמו שכתבתי, אתם יכולים לכתוב עד מחר, אאודי נתפסת כנחותה ממרצדס ו BMW מבחינת היוקרה

והמעמד שהיא משדרת. גם אם זה בקצת, גם אם במעט, זה עדיין פחות...!

oferh, אין לי מושג על איזו אירופה אתה מדבר, אבל בתור אחד שיש לו כמה חברים שחיים באירופה,

והם כאלה שדווקא כן עסוקים מידי פעם באיזה רכב בסדרי גודל כזה להזמין, אני יכול להגיד לך שאאודי

זה רכב שלא עולה בכלל לדיון, למעט במקרה של SUV, ואז ה Q7 הוא כן חלופה.

עובדה שאותו אחד שעבורו פורסם השרשור שאל את הסובבים אותו ואת הממליצים והיועצים שהוא מכיר,

הם המליצו על BMW סדרה 5, שנפסלה לאחר מכן עקב בעיית תדמית, מה שמקובל לדעתי, ויש לא מעט

אנשים שלא מוכנים לשמוע על BMW, כי זה רכב שמקושר לעבריינים וערסים.

lior bm, המחיר מחירון שמפורסם הוא בגדר המלצה בלבד, וידוע לי אישית על הנחות שמגיעות לסכומים שיכולים

לקנות רכב משפחתי או מנהלים בגובה ההנחה הזו.

לגבי הנתון של לרדת מ 6 שניות, פותח השרשור אמר שרצוי שזה יהיה פחות מ 6 שניות, אבל לא חובה.

ולסיום, ברור שקונים רכב בסדר גודל כזה, לא קוראים מה שהמליצו בפורום והולכים לסוכנות להזמין, אבל זה

נותן תמונה טובה יותר על הדברים ועוזר לך להתקדם עם ההחלטות לאיזה כיוון ללכת.

נסיעת מבחן, או יותר נכון יום מבחן, זה משהו שחובה לעשות, ואולי אפילו פעם שניה אחרי צמצום של כמה

דגמים שבוחנים.

• תוכן חדש...