Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ידבר עם מלך החתולים (גארפילד)

התחלנו לדבר שטויות? ממתי יש מלכים ג'ינג'ים?(:))

אצלי, שכנה אחת, החליטה לגלות "שכנות טובה" והקיפה לי את כל המכונית, עם אוכל של חתולים. היא ממש עשתה זאת ביסודיות, לא פסחה על אף גלגל.

אין לי שום בעיה עם האכלת חתולי רחוב, ההפך הוא הנכון. זו לא פחות ממצווה, אבל עדיין, ניתן לעשות זאת באופן מסודר, בכל מיני פינות ולהשתמש בקערות (הקערות עלי!).

העיקר שאתה גאה בזה שאתה ערס אידיוט ואלים.

כולי צער שאותו "בחור" בן ה 50 לא שלף קולט ותקע לך איזה 45. הולו-פוינט בין העיניים.

אני לא תומך במה שהאדון עשה, אך אשמח לשמוע ממך, מה אתה היית עושה.

אם נתחשב בעובדה, שהוא דיבר עם הבן אדם המבוגר מקודם ולמרות שקראנו רק צד אחד של הסיפור, נניח שהתרחשות האירועים, נכונה.

• תגובות 491
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עצוב מאוד לקרוא תגובות כמו של יוסי וטוסטוס. אם לא היו חתולים ברחובות, היו שם חולדות ואז הייתם מתפללים שתבוא איזו להקת חתולים שתחסל אותן. יוסי, את הג'וקים שאתה נגעל לחסל (ואני מניח שאתה גם נגעל מהם כשהם חיים, אם להסתמך על כך שאתה מצהיר על היותך חולה נקיון) חתולים מנשנשים להנאתם. כנ"ל גם לגבי זוחלים ושאר מזיקים - חלקם אפילו ארסיים.

אני לא נגעל לחסל ג'וקים.

פשוט קשה לי לפגוע בבעלי חיים בגודל של ג'וק ומעלה.

זה עניין מוסרי כי אני לא חושב שיש לנו את הזכות לעשות את זה, גם אם אנחנו בעלי אינטליגנציה גבוהה יותר.

אני לא מבין מה הבעיה עם התגובה שלי.

אני לא אוהב חתולים (אבל מת על כלבים!), למרות שלעולם לא הייתי עושה נזק לחתול או כל בעל חיים אחר.

פורסם
אני לא תומך במה שהאדון עשה, אך אשמח לשמוע ממך, מה אתה היית עושה.

בטח שלא נותן לו שתי סטירות כמו אחרון הערסים שחושבים שמותר להם הכל

http://www.youtube.com/watch?v=tiDb4gO0-0k דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אם נתחשב בעובדה, שהוא דיבר עם הבן אדם המבוגר מקודם ולמרות שקראנו רק צד אחד של הסיפור, נניח שהתרחשות האירועים, נכונה.

אם נתחשב בעובדה שלמרות שקראנו רק צד אחד של הסיפור, נניח שהתרחשות הארועים נכונה ובזמן שאני מאכיל חתולים ניגש אלי איזה ניאנדרטל-קופי ומיד תוקף אותי ודופק לי 2 סתירות לחי, אני מבטיח לך חגיגית שהקולט 45 ישלף, אני מבטיח לך גם שהקוף חסר המח יסיים את העניין חי אבל סביר להניח עם לקח שהוא לא ישכח לעולם, בעדיפות גבוהה גם שיסיים את העניין עם פיקת ברך אחת (או שתיים) מפלטינה.

אני בפרוש לא אדם אלים אבל אני חמוש, אני מוכן להגן על עצמי ואם איזה קופיף חסר בינה חושב שהוא ירד מהבית, יתחיל לכפכף אותי ויצא מזה בשלום, נכונה לו הפתעה קטנה, ממש קטנה:roll:

sb31125-nd.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתם קראתם את כל התגובה? כולל החלק של הנחת האוכל על המכונית עצמה?

אני לא טוען שהאלימות היא הפיתרון, אבל לעבור על זה בשקט? למה?

העניין עם האקדח הוא לא רלוונטי ואוי ואבוי שאלו המחשבות שלך, לדעתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הוא שם לו שאריות אוכל על הרכב בשביל החתולים, אני בהחלט יכול להבין את התגובה שלו. (אבל לא להצדיק אותה. קצת צעקות היו מספיקות בהחלט)

מה הבעיה להשאיר להם אוכל על הרצפה? אין ספק שהמעשה נעשה מתוך חוסר כבוד וזלזול ברכוש של האחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

המעשה של אותו בחור לא היו בסדר, השאלה היא מה גרם לו לשים אוכל דווקא על הרכב שלך, כתבת שהיו לכם טאקלים בעבר לא?

התגובה שלך עדיין לא הולמת בכל מקרה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
העיקר שאתה גאה בזה שאתה ערס אידיוט ואלים.

כולי צער שאותו "בחור" בן ה 50 לא שלף קולט ותקע לך איזה 45. הולו-פוינט בין העיניים.

אני חייב להודות שפעם האחרונה בה העפתי סתירות היה לפני 25 שנים בבית הספר. הבעיה שלי בישראל היא חוסר התאמה מנטאלית ואנסה להסביר מדוע. הקולטורולוגים מסווגים תרבויות לאלה של האגרסיה הדיסקרטית במנות גדולות אך ורק כאשר נחצה קוו אדום זה או אחר מול התרבות של אגרסיה ברצף אך במנות קטנות. התחנכתי בתרבות מהסוג הראשון. לכן אינני יודע לצעוק ואפילו לא כ"כ לדבר באסרטיביות כנהוג כאן. אזי כאשר אני מבקש משהו (אנא ממך, הדבר מציק לי, וכדומה) בנימוס ובקול רגוע – אנשים בעלי התרבות של "האגרסיה הקטנה ברצף" כמו הבחור לא לוקחים זאת ברצינות. וכאשר השכנועים המנומסים לא עוזרים פעם אחר פעם במשך שנים והקו האדום נחצה - מתפרצת האגרסיה הגדולה והבלתי-נשלטת. זו פחות או יותר האינטראקציה בינינו.

ולמה דווקא הרכב שלי? השד יודע... אולי אני נראה הכי לא רציני בחצר. אולי בגלל שרכבי חונה בנפרד מרכבים אחרים ע"מ למנוע פגיעות דלת. כך או כך נדמה לי שהפעם האיש קלט את המסר.

ובקשר לחתולים ולמאכילם. אני חושב שמדובר במחדל של העירייה. בכל מדינה מתוקנת העיריות מעסיקות פקחים הרושמים קנסות לבעלי הכלבים המחרבנים ולשאר אזרחים מזהמים. לשכנים מספיק להרים טלפון למוקד ואלי לעשות איזה צילום והדו"ח למפזר שאריות מזון במקום ציבורי יהיה כבר בדרך. ותראו איזה פלא – בגרמניה או אפילו בשכנות הטובות בארץ העדר חתולי זבל לא גורם להופעת עכברושים.

פורסם

מקרה שקרה לי בצבא.

עלינו לסיור לפנות בוקר, בהאמר, ולא ידענו שחתול נכנס מתחת למכסה מנוע ונתפס שם איפשהו.

איך הבנו שיש לנו משהו מסריח מתחת למנוע?, כשמשהו הסריח, לצערינו, לא טוב לנו, ולא לחתול מהסכן...אני לא אפרט את המצב שהוא היה בו.

מאז כל עליה למשמרת הנהגי בט"ש בדקו שאין להם חתול איפשהו מתחת למכסה מנוע, כי בחורף כעוצרים ליד המוצב הם ניכנסים להתחמם שם.

חוץ מזה

באגירה, אנשים כמוך שמוכנים לשלוף אקדח על איזה מטומטם שנתן להם סטירה הורסים כל כך הרבה לאנשים שיש להם רישיון לאקדח\רוצים להוציא רשיון לאקדח, מה אתה חושב שזה המערב הפרוע פה ?

http://haslik.co.il/

פה יש אנשים שיש להם קצת יותר טוהר הנשק ממך, ואל תתפלא שאם באמת תצטרך להשתמש בנשק שלך אתה תשב בכלא למרות שזה היה שימוש מוצדק.

פורסם

התרסיס נישמע שיש לו פוטנציאל.

לי נמאס כבר מהסימנים על מכסה המנוע השימשה והגג. לפחות כעת הם לא סורטים לי את הרכב אחרי ששמתי את הווקס סילר כי הם מחליקים חזק

אקנה את התרסיס ונקווה לימים טובים ביחוד כעת שקר והחתולים (אותו חתול גינגי הכוונה אליך ) מחפשים לעלות ולשרוט את הצבע

מאכילי החתולים למיניהם - שימו אוכל במקום אחר ולא ליד כלי רכב

באגירה - תתקרר קצת ידידי

קובי

:-)

פורסם

אני מאכיל חתולה אחת בבניין מגורי אבל, לא באזור של החנייה + שם לה את האוכל בצלחת פלסטיק ולאחר שהיא מסיימת לאכול זורק ישירות לפח. בהחלט זה מרגיז שזורקים אוכל על רכבים או מתחת לרכבים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

זה עניין מוסרי כי אני לא חושב שיש לנו את הזכות לעשות את זה, גם אם אנחנו בעלי אינטליגנציה גבוהה יותר.

אני לא מבין מה הבעיה עם התגובה שלי.

אני לא אוהב חתולים (אבל מת על כלבים!), למרות שלעולם לא הייתי עושה נזק לחתול או כל בעל חיים אחר.

כל הכבוד!

אני רק מקווה שאתה צמחוני, כי אם לא, זה שם את מה שאמרת בפח הזבל. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
באופן אישי אני מתעב חתולים וחושב שהם חיות סתומות ואנוכיות.

אולי הם יציקו לי פחות ולא יפחידו אותי באמצע הלילה כשאני עולה במדרגות והם קופצים בפתאומיות...

החתולים סתומים? אתה לא מבין שהם קוראים קארספורום ועושים לך בכוונה? דא!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...