Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , שמי אלירן

אני נהנה לקרוא בפורום הזה כבר זמן רב .

משתמש חדש בפורום וגם נהג די חדש על הכביש .

לענייננו :

קניתי לא מזמן פיאט אונו מודל 94 מנוע 1400 ידנית 190,000 - לא בטוח אמתיים

המחיר מחיפה לירושלים הלוך חזור יצא לי 400 ש"ח

אחרי חישוב זה בערך 1 ל5 או ל6 אם לא פחות , וזה בינעירוני...

רכב כזה לא צריך להיות חסכוני?...

אז...

1.רציתי לדעת איך דבר כזה יכול להיות ?

2.מה אני יכול לעשות בנושא ?

3.טווח עליות לכל דבר שהצתם אם אפשר , ושיהיה זול [= , אני חייל תפרן

למען הסר ספק לא דפקתי קיקים לא משכתי הילוכים יותר מיידי או דברים כאלה , הילוך 5 רוב הדרך על 110-+

תודה לעונים .

נ.ב יש לי אגזוז לחץ מעשן , אולי גם זה קצת קשור .

פורסם
שלום , שמי אלירן

אני נהנה לקרוא בפורום הזה כבר זמן רב .

משתמש חדש בפורום וגם נהג די חדש על הכביש .

לענייננו :

קניתי לא מזמן פיאט אונו מודל 94 מנוע 1400 ידנית 190,000 - לא בטוח אמתיים

המחיר מחיפה לירושלים הלוך חזור יצא לי 400 ש"ח

אחרי חישוב זה בערך 1 ל5 או ל6 אם לא פחות , וזה בינעירוני...

רכב כזה לא צריך להיות חסכוני?...

אז...

1.רציתי לדעת איך דבר כזה יכול להיות ?

2.מה אני יכול לעשות בנושא ?

3.טווח עליות לכל דבר שהצתם אם אפשר , ושיהיה זול [= , אני חייל תפרן

למען הסר ספק לא דפקתי קיקים לא משכתי הילוכים יותר מיידי או דברים כאלה , הילוך 5 רוב הדרך על 110-+

תודה לעונים .

נ.ב יש לי אגזוז לחץ מעשן , אולי גם זה קצת קשור .

דבר ראשון תתחדש....

הרכב אוכל בהחלט המון וזה מצב לא תקין בכלל במיוחד שהאונו הם מהרכבים היותר חסכוניים בקטגורית השנתונים הנ"ל ונפח מנוע זה.

הייתי ממליץ בתור התחלה לבצע טיפול לרכב שייכלול החלפת שמן, פילטר שמן, פילטר אויר, פלאגים, פילטר דלק. ולהוסיף תוסף למערכת ניקוי הדלק. רק אז לצאת לנסיעה ולבדוק מה המצב.

מבחינת עישון הרכב דרך האגזוז, צריך לבדוק לעומק למה זה קורה. אם זו תוצאה של מנוע בעל בלאיי גבוה ורינגים גמורים אז אל תצפה ליותר מידי. אבל תתחיל מהקל לכבד.

:)
פורסם
דבר ראשון תתחדש....

הרכב אוכל בהחלט המון וזה מצב לא תקין בכלל במיוחד שהאונו הם מהרכבים היותר חסכוניים בקטגורית השנתונים הנ"ל ונפח מנוע זה.

הייתי ממליץ בתור התחלה לבצע טיפול לרכב שייכלול החלפת שמן, פילטר שמן, פילטר אויר, פלאגים, פילטר דלק. ולהוסיף תוסף למערכת ניקוי הדלק. רק אז לצאת לנסיעה ולבדוק מה המצב.

מבחינת עישון הרכב דרך האגזוז, צריך לבדוק לעומק למה זה קורה. אם זו תוצאה של מנוע בעל בלאיי גבוה ורינגים גמורים אז אל תצפה ליותר מידי. אבל תתחיל מהקל לכבד.

אם אפשר לקבל עלות כספית לכל דבר ?

טיפול ? כמה יעלה , ולא במוסך מורשה ויכול להיות שאפילו לבד , יש לי טיפה רקע מאופנועים וקטנועים .

תוסף ? איזה , למה , איך , ושוב כמה יעלה .

תודה רבה

יהיה נחמד לדעות של עוד אנשים

פורסם
אם אפשר לקבל עלות כספית לכל דבר ?

טיפול ? כמה יעלה , ולא במוסך מורשה ויכול להיות שאפילו לבד , יש לי טיפה רקע מאופנועים וקטנועים .

תוסף ? איזה , למה , איך , ושוב כמה יעלה .

תודה רבה

יהיה נחמד לדעות של עוד אנשים

במידה ואתה עושה לבד את הטיפול חלקים יעלו לך בסביבות ה-150 ש"ח. מבחינת תוסף אני אישית שם את הגולד לייבל של ליקויי מולי שעולה בסביבות ה-70 ש"ח, אחלה תוסף לניקוי מערכת ההזרקה של הרכב ובהחלט עושה את העבודה.

במידה ותחליט לעשות את הכל במוסך ולא מחייב מורשה יעלה לך בסביבות ה-400 ש"ח מינימום לפי דעתי. כבר שנים לא טיפלתי במוסך ואני עושה הכל לבד אז מזמן אני כבר לא מעודכן! :)

:)
  • תוכן חדש...