Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בזמן האחרון יש לי בעיות בהנעת הרכב כאשר הוא קר מאד (לדוגמא אחרי לילה).

מה שקורה זה שאני מסובב את המפתח לכיוון הstart (עדיין לא נותן הצתה) נותן הצתה ואני שומע את הסטרטר פועל אבל כאילו המנוע מתאמץ להניע אבל לא מצליח. אחרי 2-3 ניסיון הנעה + כמות נדיבה של גז האוטו מונע והצוק נכנס לפעולה.

בדקתי את הפלאגים ראיתי שהם שחורים מאד אז קניתי חדשים של דנסו והחלפתי.

הבעיה לא הסתדרה.

אני חושב שהפילטר דלק סתום כי הוא לא החלף כבר הרבה זמן, וברגע שאני נותן נגיעה קטנה קטנה על הגז הטורים יורדים ואז עוד נגיעה קטנה קטנה של דלק והטורים עולים.

אני מקווה שיזדמן לי ביום ראשון הקרוב להחליף פילטר דלק, פילטר שמן ואת השמן עצמו.

הרכב המדובר הינו דייהטסו אפלאוז 92

מה לדעתכם הבעיה?

תודה, תמיר

פורסם

תמיר שלום רב !

בעייתך לא קשורה למסנן דלק, ולא קשורה להחלפת שמן מנוע.

נחללפת הפלגים לדנסו בגלל שהם שחורים , היתה מיותרת במקרה שלך, והפלגים החדשים הפכו לדעתי כבר מיד לאחר הרכבתם לשחורים.

בעייתך קשורה לקרבורטור בלבד !

המלצתי אל תחליף שמן מנוע ומסנן שמן עד לטיפול בקרבורטור.

בנוסף החלף שמן לצמיגות שהמלצתי בשרשור הקודם שפתחתי.

הפלגים המומלצים הם מתוצרת NGK, אם כי גם מצתי דנסו בקוד המומלץ על מידי היצרן טובים.

פנה למכון קרבורטורים מומלץ ובעל שם בתחומו, ובעייתך תפתר לשביעות רצונך המלאה, המנוע יתניע במכה ראשונה, במנוע קר וחם גם יחד, וצריכת הדלק, תרד משמעותית.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ואם אתה מאיזור נתניה והשרון ממליץ בחום לפנות לזה שמעליי. צביקה הידוע כרב אמן בעניין קרבורטורים. מסדר את הקרבורטור ומייד אתה חושב כאילו שם לך מנוע חדש באוטו! :)

מומלץ בחום!

:)
פורסם

צביקה תודה רבה על תשובתך,

ובטיפול הקרוב באמת שתכננתי לעבור לשמן שהמלצת לי עליו אך אני אחכה עם זה.

ובנוגע לקרבורטור - איזה טיפול צריך לעשות לקרבורטור? כמה טיפול כזה עולה?

עכשיו אני נזכר שבאמת היה לי צינורית ואקום שאם הייתי מחבר אותה הטורים היו עולים ל2000, 3000 ונשארים וגם האוטו היה מגמגם בכיבוי (כאילו הצ'וק תמיד נתן דלק) - ניתקתי את הצינורית הזאת והאוטו חזר לחיים כאילו כלום לא קרה

למיטב זכרוני האוטו עבר שיפוץ קרבורטור אצל הבעלים הקודמים ( לפני 4 שנים בערך ) הגיוני שהשיפוץ קרה בגלל בעיה זו?

עריכה: אני מאזור נס ציונה, מישהו מכיר מכון קרבורטורים אמין באזור המרכז?

פורסם

שלום רב !

על מנת לקבל טיפול מקצועי הוגן, ומשתלם , יש להרחיק מהמרכז ולהצפין, חפש המלצות חמות על בעלי מקצוע בענף הקרבורטור באוף טופיק.

יש לשפץ את הקרבורטור ולפרק אותו לגורמים, כולל טיפול במערכת הצוק האוטומטי, ויש לסדר את צנרת הוואקום , שבוודאי לא מוןרכבת נכון ברכבך,

עד אז אין טעם להחליף שמן שיזדהם בפיח , ישחיר במהירות ויאבד את תכונות השימון והקירור .

4 שנים ללא טיפול בקרבורטור הם , די והותר, ואין להמתין ולשפצו שוב, אתה משלם את מחיר ההזנחה, בהתנעות קשות, בבלאי לסטרטר לאלטרנטור ולמצבר, ובבזבוז דלק.

אין קשר לשיפוץ הקרבורטור בעבר, ולבעייתך הנוכחית.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...