Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילה טובה למכבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני פשוט לא מבין מה אתם לוקחים את הנושא הזה כ"כ קשה...ואני עוד חשבתי לתומי שאופנועים זה מה שמעניין אתכם :roll:

הקשר בין הסלידה מהצהוב ואופנועים ברור מאליו. אופנוענות היא הבחירה בדרך האחרת, לא להיות חלק מהעדר לא להיות חלק מהמיינסטרים. אופנוענות היא האלטרנטיבה האחרת (לא בהכרח השפוייה) לדורסנות של הכלל. אופנוענות היא האבת הפשטות המינימליזים.

אפשר להמשיך את זה עוד ועוד אבל בשורה התחתונה אופנוען לא יכול להיות הואד של הצהבובונים.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
אל-אל ישראל!

כל הכבוד לבחורינו המצויינים ניקולא, שאראס, מייסאו, דרק, דיון , דייויד וכמובן אנתוני הגדול מכולם,

שהראו לגויים מאיפה משתין הדג!!

מי אמר שאין ספורט ישראלי?

טל

שחכת את יותם התותח

סיטרואן ZX VOLCAN שנת 93 שחורה בלי שריטה או דפיקה מנוע 1900 אוטומטי

פשוט חלום לא צריך יותר?

פורסם

אוי , איזה כייף לחייך לכם מול הפנים ולדמיין אותכם מבואסים !

אוי , איזה כייף היה לנסוע לתל אביב ולראות את כל כביש 2 צהוב....

אוי , איזה כייף היה לאחל להפועל ת"א להפסיד בחצי גמר , רק לאחר שראיתי את האוהדים המגעילים שלהם מאחלים למכבי להפסיד אך ורק מצרות עין !!!

אוי , איזה כייף לדעת שהצרות עין הזאת לא תזכה להניף שום גביע במשך הרבה זמן וכביש 2 לא יהיה אדום אף פעם !!!!

הפועל ת"א , גם האוהדים של הכדורגל וגם של הכדורסל , הצרות עין שלכם מגעילה . נקודה .

ולחשוב ששני שחקנים של הפועל איחלו למכבי להפסיד , גועל נפש....

ספורטיביות בתחת שלי .

כל כך שמחתי שהפסדתם . רציתי שתנצחו אבל בגלל מה שראיתי עשיתי 180 מעלות והפכתי לאהוב קבוצה אחרת . לא מגיע לכם שוב גביע...

היו שלום .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
ixmix תתבייש לך

בושה וחרפה ועוד מנהל פורום

מי שצריך להתבייש הם מוני (איש הפיצות) פנאן, שמעון (שחיתות) מזרחי, גור (אלימות פיזית כלפי אוהדים) שלף, פיני (גזענות) גרשון, והאוהדים העיוורים הנוהים אחרי חבורת זרים.

ואגב - לא שישה, כי אם שמונה זרים למיניהם:

באסטון, שארפ, וויציץ, פארקר, שראס, שונדוב, תומאס, בלותנטל.

שני ישראלים שמשחקים דקות מועטות: שלף ובורשטיין.

ושלושה נערי פוסטר, שמשחקים לעתים בזמן הגרבאז': הלפרין, ספר, בן שימול.

איקס, למרות שהבעתי את דעתי לגבי ה"ישראליות" של מכבי, צריך לדייק. לפחות במקרה של משחק הגמר, הנוכחות הישראליות במכבי היתה יותר ממכובדת:

1. טל בורשטיין היה על המגרש יותר זמן מכ-ל שחקן אחר במכבי - 36 דקות.

2. הוא גם היה הריבאונדר המוביל (!) של מכבי (10 כ"ח), ולא היה רחוק מטריפל-דאבל (בנוסף לריבאונדים גם 17 נקודות, ו-6 אסיסטים).

3. יותם הלפרין שיחק 21 דקות, יותר משאראס (!) למשל ושלישי במנין הדקות אחרי בורשטיין ופארקר, והיה לו חלק עצום לא רק בניהול המשחק אלא גם בהגנה (3 חטיפות).

4. לגור שלף היו 7 אסיסטים, המוביל במכבי בקטגוריה, זו ב-15 דקות משחק (לכל סקיפר יחד, אגב, היו 8 אסיסטים).

5. שלושת הישראלים יחד תרמו 17 מ-31 האסיסטים של מכבי.

6. אבל מי סופר...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

גועל נפש. זה מה שהעלה אצלי השרשור הזה.

איחולי מוות למזרחי, שמות גנאי, בכי על כך שמכבי מזיקים...

בדיוק מנקודת התבוסתנות הזו, בדיוק מהנקודה הלא-ספורטיבית הזו צומחת הלוזריות של רוב הקבוצות הישראליות ומנגד - הנצחון (לפעמים בכל מחיר) שאליו מכבי שואפת.

אני מתבייש בשם אוהבי האופנועים על כך שמישהו כאן ניסה לקשר בין אהבת האופנוע לשנאת מכבי...

יש דרך להעביר ביקורת ולהשמיע את דעתכם, ולא זו הדרך.

מכבי עשתה דבר ע-נ-ק! היא לקחה את הגביע בצורה הכי מעוררת כבוד.

לא שאראס, לא פארקר ולא אבי בן שימול לקחו את הגביע, אלא מכבי.

מכבי זה גם מזרחי, מכבי זה גם שארפ שמשחק בארץ כבר המון שנים (התחיל ממגדל העמק... ואפילו התחתן עם מרוקאית!!! :lol: ), מכבי זה גם האוהדים שמחוברים לקבוצה הענקית הזו כבר עשרות שנים, שמחוברים לסמל - ולא לשחקן כזה או אחר.

אתם טוענים שמכבי הורסת את הכדורסל בישראל, אבל מצד שני אומרים שאין בה ישראלים...משמע, כל הישראלים הטובים, האיכותיים, אלה שיש להם את הכשרון - נמצאים בקבוצות אחרות... אז איך בדיוק מכבי פוגעת והורסת? :roll:

לסיכום - דעות שונות זה טוב, לקלל, לאחל מוות וכו' - זה מגעיל.

ובברכת "מי שלא קופץ אדום" אני מסיים כאן :twisted::lol:

:-)

פורסם
גועל נפש. זה מה שהעלה אצלי השרשור הזה.

איחולי מוות למזרחי, שמות גנאי, בכי על כך שמכבי מזיקים...

בדיוק מנקודת התבוסתנות הזו, בדיוק מהנקודה הלא-ספורטיבית הזו צומחת הלוזריות של רוב הקבוצות הישראליות ומנגד - הנצחון (לפעמים בכל מחיר) שאליו מכבי שואפת.

אני מתבייש בשם אוהבי האופנועים על כך שמישהו כאן ניסה לקשר בין אהבת האופנוע לשנאת מכבי...

יש דרך להעביר ביקורת ולהשמיע את דעתכם, ולא זו הדרך.

מכבי עשתה דבר ע-נ-ק! היא לקחה את הגביע בצורה הכי מעוררת כבוד.

לא שאראס, לא פארקר ולא אבי בן שימול לקחו את הגביע, אלא מכבי.

מכבי זה גם מזרחי, מכבי זה גם שארפ שמשחק בארץ כבר המון שנים (התחיל ממגדל העמק... ואפילו התחתן עם מרוקאית!!! :lol: ), מכבי זה גם האוהדים שמחוברים לקבוצה הענקית הזו כבר עשרות שנים, שמחוברים לסמל - ולא לשחקן כזה או אחר.

אתם טוענים שמכבי הורסת את הכדורסל בישראל, אבל מצד שני אומרים שאין בה ישראלים...משמע, כל הישראלים הטובים, האיכותיים, אלה שיש להם את הכשרון - נמצאים בקבוצות אחרות... אז איך בדיוק מכבי פוגעת והורסת? :roll:

לסיכום - דעות שונות זה טוב, לקלל, לאחל מוות וכו' - זה מגעיל.

ובברכת "מי שלא קופץ אדום" אני מסיים כאן :twisted::lol:

:mm_yeah: נכון מאוד!

ואני מוסיף:

מכבי ת"א שמה את הכדורסל הישראלי בתודעת הכדורסל העולמי יותר מכל קבוצה אחרת.

מכבי חזקים כי יש לה תמיכה (לא ציבורית)כספית רחבה, צוות ניהולי ומקצועי מצויין שעושה זאת כבר שנים. זאת חוכמה די קטנה להגיד שבגלל שלמכבי יש את כל הכסף אז הם לוקחים את כל השחקנים הישראלים ו"שומרים אותם" לעצמם או מפזרים אותם לאיפה שנוח להם, פועלים פה חוקי השוק הבסיסיים....יש לך כסף, תרכוש נכסים ונהל אותם. די לצרות העין והקינאה.

אני לא מגדיר עצמי כאוהד מכבי ת"א בכל רמ"ח אבריי, במיוחד לא בליגה הישראלית בה אני מעדיף את ניצחון בני השרון על כל קבוצה אחרת.

למרות זאת, הייתי במשחק חצי הגמר וגם הגמר כי אני בעד מכבי ת"א באירופה בעיקר בגלל שאני בעד ביסוס הכדורסל הישראלי כגרום מפתח באירופה.

הייתי במשחק עצמו בגלל החוויה, פשוט הדהים אותי ההמון הצהוב הזה.

מאותה סיבה בדיוק הייתי בעד הפועל ירושלים בגמר היול"ב וקפצתי בבית מול ה-TV כמו משוגע.

ככה אני, בעד הכדורסל הישראלי באשר הוא, ללא הבדל צבע, עיר מוצא וצבע עור.

הצלחות כאלו באירופה עוזרות בהבאת מפרסמים, משקיענים והכרה מצד הרשויות בספורט בכלל.

הצלחות כאלו באירופה תורמות לחיזוק הבסיס בבתי הספר לכדורסל ברחבי הארץ.

הצלחות כאלו באירופה הופכות את הדרך של שחקנים ישראליים ל-NBA/אירופה/מכללות לאפשרית יותר.

לסיכום, צהוב עולה!

בתקווה שימשוך אחרי למעלה גם את האדום.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

רק שאלה אחת לכל השונאים/מתעבים/מתנגדים...

מה מפריע לכל קבוצה אחרת להביא 20 מליון דולר ולנשל את מכבי ממקום ריבצה ?

במקום שהקנאה והשנאה תעביר את כל האחרים על דעתם , תדאגו להביא ארנקים תפוחים , ואז תעשו מהפכה.

להתבכיין "כמה אני מסכן" לא יביא אף קבוצה למעלה , אלא מכסימום יוריד את מכבי למטה ,וזה לא לטובת הענף.

ואל תעלו את נושא תקרת הגבלת השכר. אם היו סכומים הגיוניים כתקרת שכר (ובמקרה של מכבי ו/או כל קבוצה אחרת שתרצה לשחק בדרג הזה , הגיוני זה ברמה דומה לנהוג באירופה) , יש על מה לדבר ,אבל לא במצב הנוכחי.

פורסם

יאשה

זה שאיחלת להפועל ת"א להפסיד בחצי גמר (ולא משנה מה הסיבה) זאת זכותך המלאה ואין שום קשר לזה שאנשים רצו שמכבי תפסיד

אני לא אוהד הפועל ת"א ואני רוצה שמכבי ת"א תפסיד בכל מפעל אז זה לא ממש קשור לקנאה

רצית שירושלים תנצח ואני מכיר לא מעט אוהדים של ירושלים שהיו מוכנים לעשות הכל בשביל הפסד של מכבי בחצי גמר (על הגמר אף אחד לא בנה כבר)

אני פירגנתי אמרתי כל הכבוד באמת הישג מרשים ומשחק ענק אבל תסלח לי באמת על זה שזה לא שימח אותי

אריאל אתה צודק לאיחולי מוות ושמות גנאי (גזען זה לא שם גנאי אלא מציאות אחרי נאום המוקה)

אין מקום בטח שלא בפורום

שמר לא כל מה שמכבי עשו כדי להגיע למצב שלהם היה בכסף ולא הכל היה כשר

נתתי פה פעם לינק לרשימה של דברים שעשה אדון שמעון מזרחי נגד קבוצות שסיכנו אותו

אני לא מבין מה מפריע לכם שבן אדם חושב קצת אחרת ממכם ולא שמח בנצחונות של מכבי ת"א ורוצה שהיא תפסיד

בסך הכל מדובר פה בספורט וזכותו של כל אחד לרצות איזו תוצאה שהוא רוצה

טל נכון שבגמר לישראלים היה מעורבות במשחק אבל חלק גדול מזה היה בגלל ההפרש שהיה מההתחלה

אני בטוח שלכל ישראלי היה קטע ממש מרגש לשמוע את הפרשן מספר בהתלהבות שיש 3 ישראלים על הפרקט דבר שבקבוצה אחרת קורה המון

אם נסתכל על החצי גמר שהוא בעצם היה המשחק החשוב והמכריע נראה שלישראלים היה 11 נקודות שזה מעט יותר מ10% וזה אומר הכל

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

• תוכן חדש...