Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

האם נגרם נזק (או יכול להגרם נזק) להגה כח כאשר מסובבים אותו בזמן שמכונית לא בתנועה ?

אני רגיל משעורי נהיגה בזמן חנייה ברוורס לסובב הגה כמעט עד הסוף כשהמכונית עומדת .

מה דעתכם ?

פורסם

אני פשוט לא מצליח לחנות בניצב בצורה נורמלית אם אני עושה הכל באופן שוטף , כלומר ללא עצירות ביניים וסיבוב הגה לצד מתאים תוך כדי שאוטו עומד .

בסדר קראתי על בלאי מוגבר בגלגלים הקדמיים .

האם זה עד כדי כך חמור ? דווקא מישהו אמר לי שזה מעמיס משמעותית הגה כח.

אשמח לעוד תגובות .

תודה לכולם

פורסם

מה שמזיק להגה כח (תגבור הדראולי) זה להגיע עד לסוף המהלך. יש להמנע מלהגיע ממש עד הסוף.

לא תרגיש הבדל מבחינת רדיוס הסיבוב, רק יפחת העומס על ההגה.

אני לא יודע אם זה פוגע גם בהגה כח מתוגבר חשמלית.

פורסם

מחזק את דברי קודמי ומוסיף: כנראה שאתה מתכוון לחניה במקביל למדרכה ולא בניצב. אל תדאג, עם הנסיון תבוא המומחיות. רק שאלה של זמן.

טיפ קטן בנוגע לחניה במקביל: כאשר אתה נוסע לאחור לצד מכונית חונה כדי להיכנס לחניה, סובב את ההגה ימינה (בהנחה שמדובר על חניה ימנית ולא שמאלית) רק לאחר שתא המטען שלך עבר את תא המטען של הרכב מימינך. סובב את כל ההגה ימינה תוך כדי נסיעה והחל לסובבו בחזרה שמאלה רק לאחר שהמדרכה תמלא את כל החלון האחורי שלך, כלומר לא תראה יותר את הכביש.

בהצלחה.

פורסם

נ.ב.

השתדל בחניה לא לנגוע בכלל במדרכה, בטח שלא להשאיר את הצמיג נוגע במדרכה. וכן לטובת שמירה על איזון ההגוי: להשאיר את ההגה בכל חניה במצב ישר (יש חוקים אחרים בנוגע למדרון, החוקים די ישנים אני לא יודע אם הם עדיין בתוקף)

• תוכן חדש...