Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בלי לעשות פרסום אבל אם כבר שאלת. לאחרונה התחלתי לבצע קניות ברשת "יש". יש להם מבצע שאתה מזמין כרטיס אשראי של ויזה עם הלוגו של "יש" על הכרטיס ובתדלוק בתחנות פז אתה משלם 20 אגורות פחות לליטר.נכון להיום המחיר הרשמי הוא 6.39 ואני משלם 6.19 . שנה ראשונה הכרטיס חינם ואחרי השנה הראשונה אין לי מושג מה העלות שלו. אישית לא קורא עיתונים ולא שותה קפה. תנו לנו דלק איכותי וזול יותר ותשמרו לעצמכם את המתנות.

אני חושב שבחיים לא תדלקתי יותר מ6.19 ואני מתדלק כמעט בכל יציאה מהבית.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בלי לעשות פרסום אבל אם כבר שאלת. לאחרונה התחלתי לבצע קניות ברשת "יש". יש להם מבצע שאתה מזמין כרטיס אשראי של ויזה עם הלוגו של "יש" על הכרטיס ובתדלוק בתחנות פז אתה משלם 20 אגורות פחות לליטר.נכון להיום המחיר הרשמי הוא 6.39 ואני משלם 6.19 . שנה ראשונה הכרטיס חינם ואחרי השנה הראשונה אין לי מושג מה העלות שלו. אישית לא קורא עיתונים ולא שותה קפה. תנו לנו דלק איכותי וזול יותר ותשמרו לעצמכם את המתנות.

בכרטיס שופרסל משלמים 35 אגורות פחות לליטר על המחיר הרשמי (בתדלוק מלא) ...

זו הסיבה היחידה שאני לא מבטל את הכרטיס הזה כי בשופרסל אני כבר כמעט לא קונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בכרטיס שופרסל משלמים 35 אגורות פחות לליטר על המחיר הרשמי (בתדלוק מלא) ...

זו הסיבה היחידה שאני לא מבטל את הכרטיס הזה כי בשופרסל אני כבר כמעט לא קונה.

כנ"ל, זה הסיבה היחידה שאני עדיין משאיר את הכרטיס של שופרסל, 35 אגורות לליטר מקזזים יפה מאוד את ה8 ש"ח דמי חבר.

יוצא אותו הדבר כמו בשאר הכרטיסים - 6.19 בתדלוק עצמי לאחר הנחה.

בפז חיפה דרך פיקא הדבר היחיד שנתונים אחרים אחרי תדלוק מעל 200 ש"ח זה קבלה. :(

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
כשאתם אומרים שקיבלתם מים, אתם מדברים על שישיה?! או בקבוק 1.

במפרש הם שמים לך את השישיית מים בתוך הדלק, לא תודה.

בפז ליד ראשון-שוק חילקו פעם אייס-קפה, לא יודע מה הולך שם היום.

אם יש תחנות של סונול זה יהיה עדיף בשבילי... למרות שלא מזיק לחלוק מידע גם על תחנות אחרות.

אתה רומז שהדלק במפרש מהול?

או שיש לך בסיס לטענותיך?

פורסם

היי, אז ככה:

שטיפה יש לי קומבינות באחת מתחנות הדלק במרכז.

תדלוק:

ראשלצ - סונול ברניצקי (ליד תחנה מרכזית ישנה) - 35 אג' בין 16:00 עד 06:00 לא כולל שישבת וחגים

ראשלצ - דור אלון בכביש המכבים (אזהת הישן) - 30 אג הנחה בין השעות 16:00 עד 06:00 לא כולל שבתות וחגים.

במפרש גם כן נותנים 30 אג'.

אבל, אם נתנו הנחה לא נותנים שטיפה, הם שואלים תמיד "הנחה או שטיפה".

אני שמעתי ממספר לא מבוטל של אנשים שהדלק שם מהול

מסקנה אישית:

אם אומרים לך פעם אחת שאת מכוערת, תבליגי

אם אומרים לך פעם שניה שאת מכוערת, אולי

אם אומרים לך פעם שלישית שאת מכוערת, את מכוערת.

אז מבחינתי הדלק שם בחזקת "מהול" ואני אישית לא מתדלק שם.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
כנ"ל, זה הסיבה היחידה שאני עדיין משאיר את הכרטיס של שופרסל, 35 אגורות לליטר מקזזים יפה מאוד את ה8 ש"ח דמי חבר.

יוצא אותו הדבר כמו בשאר הכרטיסים - 6.19 בתדלוק עצמי לאחר הנחה.

בפז חיפה דרך פיקא הדבר היחיד שנתונים אחרים אחרי תדלוק מעל 200 ש"ח זה קבלה. :(

חשבתי שרק אני לא מקבל כלום בפז בדרך פיק"א :roll:

האם זה ככה בכל תחנות 'פז'?

פורסם

שמעתי כבר לא פעם ולא פעמים שהדלק במפרש מהול (לא יודע 95 או 98 או שניהם).

עכשיו תדלקתי בסונול ושאלתי את המנהל למה ביטלו את השטיפה ואיך זה שאני לא מקבל כלום.

אז הוא הביא לי פחית רדבול העיקר שאני יעזוב אותו חחחח :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בתחנת "מיקה" של סונול ליד קניון הזהב ראשל"צ אני מקבל רחיצה ועיתון בתדלוק מעל 150 ש"ח (אם אני לא טועה).

פעם קיבלו גם קפה או ברד חינם בתדלוק אבל זה היה בתקופה שהתחנה הייתה בבעלות דלק ולא סונול כך שאני לא בטוח שזה עדיין עדכני.

פורסם

יש את זה גם בשופרסל ביג, יש לאבא שלי ויזה של שופרסל ביג ויש מאחורה כתוב 20אג' הנחה בתחנת דלק פז.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

בדור אלון ביציאה הדרומית מאשדוד על פול טאנק קיבלתי קפה בבית קפה בתוך התחנת דלק (אחלה סנדוויצים יש שם).

ובשישי מקבל עיתון ורחיצת שמשה חינם :)

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...