Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי הקומפוננט הללו קומפוננט ALPHASONIC PCZ65, שנשרף אחד מהם, איזה קומפוננט ברמה של אלו אתם ממליצים לי?

המערכת:

HU מקורי

קומפוננט ALPHASONIC PCZ65

אחוריים PIONEER 430 W

SUB KICKER ES

מגבר לרמקולים AUDIO BAHN 75RMS *4 דגם A6004T

מגבר לסאב LIGHTNING AUDIO B300.2 מחובר בגישור לסאב

המערכת פועלת על היי וולטאג' דרך מנחת.

תודה

פורסם

מה התקציב?

איזה סוג מוסיקה אתה שומע?

איזה מגבר יש לך?

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

שאלות לא רלוונטיות , הסאב ההגברה חוסר האיטום ( אני מנחש ) וכל השאר יהרסו לגמרי כל סט שיורכב .

לכן לא כדי להשקיע יותר מדיי , נראה לי מורל פולס \ טמפו זה גם יותר מדיי .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

האם זה נורנמלי שרקומפוננט בני כ 4, שעבדו תמיד על HU Eclipsce, כלומר ללא היי וולטאג'.

עכשיו כשהם עובדים על HU מקורי עם היי וולטאג' דרך מתאם(מנחת) איכותי נשרפו אחרי עבודה קצרה על היי וולטאג'?

חשוב להגיד שמתוך הסט רק וופר אחד נשרף, וופר ו טוויטר ימני ו טוויטר שמאלי עובדים.

תודה

פורסם
שאלות לא רלוונטיות , הסאב ההגברה חוסר האיטום ( אני מנחש ) וכל השאר יהרסו לגמרי כל סט שיורכב .

לכן לא כדי להשקיע יותר מדיי , נראה לי מורל פולס \ טמפו זה גם יותר מדיי .

אתה מכיר את הרכיבים?

א.אתה לא יודע באיזה רכב מדובר שכידוע רכבי ואג בעלי איטום.

אתה לא יודע איזה מנחת מורכב.

אז למה סתם לדבר?

למה אתה מדבר מבלי שאתה יודע את רמת השמע ברכב הספציפי עם הרכיבים הספציפיים?

יום נעים ותודה בכל מקרה

פורסם
אתה מכיר את הרכיבים?

אז למה סתם לדבר?

יום נעים ותודה בכל מקרה

"אחוריים PIONEER 430 W

SUB KICKER ES"

כל מה שאני צריך לדעת בשביל להבין שלא תוכל להפיק סאונד נורמאלי מבלי שהרכיבים הנ"ל יהרסו לך אותו.

אני לא מבין , אתה רוצה הצעות ועזרה או שאתה עומד בשלך ? שיהיה לך לבריאות אז.

עד 800 ש"ח - מורל טמפולס.

עד 2000 ש"ח - Hybrid audio imagine.

ב 1100-1500 ש"ח לא הייתי קונה כלום , או שתחסוך ותקנה פולס או שתעלה את התקציב לאזור ה 1100 ותקנה Imagine , אבל זאת רק דעתי.

שום רכב לא בא אטום מהחברה , איטום זה לא אומר למנוע בריחות אויר , זה אומר לשריין את הדלת ביריעות איטום שיעלו את המשקל של הפח העלוב בדלת הרכב כמה שיותר כדי שלא ירעד ולא יהרוס את הסאונד , סתימת החורים זה על הדרך ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

DIFORSE אתה לא צודק ברכב גרמני הדלת לא רעשנית כמו ברכב יפני או קוריאני. בגרמניות המתכת הרבה יותר עבה וגם פלסטיקה של דלתות לאומת רכבים מיצרן אחר

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

פורסם

רמקולים אחוריים בכלל לא נדרשים, הם רק מחזיקים את הבמה האחורית קצת, את הסאב הזה כנראה אתה לא מכיר, הסאב שנמכר בארץ תחת הדגם הזה הוא בכלל שונה.

בכל מקרה תודה

פורסם
אתה מכיר את הרכיבים?

אז למה סתם לדבר?

יום נעים ותודה בכל מקרה

לפני שאתה משתלח באנשים ש"לא מבינים שום דבר" כדאי שתלמד מושג או שניים באודיו לרכב ואז תבוא להתייעץ איתנו, ולא בשפה של "היי וולטג'" או "רמקולים אחוריים שמחזיקים את הבמה האחורית".

ננעל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...