Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

אשמח לעזרה בזיהוי. הקטע הזה נשמע לי מאוד ממשהו מהילדות (בעיקר ההתחלה שלו), אבל אני לא מצליח להזכר מה. אשמח אם מישהו יזהה את זה בשבילי מכיוון שזיהוי יציל אותי מהתערבות שהפסד בה משמעו סיבוב על האוטו שלי לשני האחים שלי (ותאמינו לי, זה לא משהו שהייתי רוצה לעשות :wink: ).

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה מסדרה שקראו לה הדובון טאו טאו

זה אכן מטאו טאו אבל לסדרה קראו סיפורי טאו טאו ולא הדובון טאו טאו.

קיצר, ניצחת בהתערבות, אל חשש... :wink:

פורסם

לא לא לא... הפוך - אם זה מטאו טאו באמת אז הפסדתי. שימו לב שהמנגינה לא זהה בטאו טאו, היא איטית יותר, פחות עליזה וקצת שונה גם, בעיקר בהתחלה. אני מחפש משהו שנשמע בדיוק כמו השניות הראשונות של המנגינה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא אל תעשה לי את זה, זה חייב להיות ממשהו אחר. אני בפירוש זוכר את המנגינה במקצב המהיר יותר. אולי זה גם הופיע בסדרה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אל תתחכם :-P:lol:

הבעיה שלי היא פשוטה, אח שלי טוען שהוא הלחין את זה מתוך המנגינה של טאו טאו. אני טוען שהוא לא המציא את זה, אלא שמע את זה במקצב המהיר וזה נכנס לו לראש. אני משוכנע שזה נכון, כי אני בפירוש זוכר את המנגינה במקצב המהיר (אולי מאיזה משחק מחשב?). עכשיו רק צריך הוכחה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

יש לי תוכנה שמזהה מנגינה וכותבת את שם השיר מקורי,כמובן שזה לא עובד על עברית(שירים ישראלים)

בכדי לבדוק את התוכנה אם היא אמינה שמתי את טאו-טאו הנ"ל(תמונה מצורפת) דרך יו-טיוב ואכן היא זיהתה

שמתי לתוכנה את הקטע שלך והיא לא זיהתה כלום.(כנראה שאחיך באמת הלחין אותה והיא מקורית!)

panda.jpg

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

בחייאת איך קוראים לתוכנה, שאוכל להתקין אותה אצלי במחשב.

אני זקוק לה נואשות.

ואם יש לינק לאחת לנייד שלא כרוך בהתקנה ולימוד עצמי של ביטורנט, מה טוב.

תודה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה יודע, כשהקשבתי לזה שוב, זה הזכיר לי תוכנית ישנה מהטלוויזייה בשם "הסדנה של שיווי", רק שאני לא מצליח למצוא שום אזכור שלה ברשת, ולא יודע איך קראו לה באנגלית.

אני גם לא משוכנע שזה זה, אם הייתי מצליח לבדוק את זה, הייתי מוודא, אבל אולי אתה תוכל למצוא את זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רוני, צר לי.

המנגינה הזאת אכן היתה בטאו טאו - יכול להיות שלא בפתיחה אלא כמוזיקת רקע בפרקים עצמם.

תמיד במהלך הסיפורים שהאמא החביבה של טאו טאו היתה מספרת לו, היתה המוזיקה הזאת ברקע.

אם תוכל למצוא פרק שלם של טאו טאו איפשהו תראה שברקע הסיפורים יש גם מוזיקה וזו אותה מנגינה

כמו בפתיחה רק בווריאציות שונות.

עריכה:

לאחר ששמעתי שוב את הקטע, ברגע שנכנס החליל זה דווקא מזכיר גם את המנגינה מצ'רלי וחצי... :)

עוד עריכה:

קיצר, זה מרגיז אותי, תריץ ל-5:40, תראה שבכותרות סיום המנגינה יותר מהירה וקצבית מאשר בפתיחה.

• תוכן חדש...