Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל מי שלא גר באזור 1 לא מבין מצוקת חניה מהי

תו זה הבעיה? נראה אותך מוצא חניה בכחול לבן באזור 1, עם או בלי תו :)

הוא שכתבתי.

הסיכוי למצוא חניה בשעות הלילה באזור חניה כמוהו כסיכוי לזכות בטוטו מבלי ששלחת את הטופס.

אמיתי

בעיריה יש חניון מקורה ליד המזרקות

ביום מיועד לפקידי העיריה

משעה 1800 בערב פתוח לקהל הרחב, עד לשעה 0630 בבוקר, כדי להכין את המקום לפקידי העיריה הבאים בבוקר. עד הנה נחמד וטוב

אבל....

בכניסה לחניון יש מחסום , המחסום הזה מורד כדי לא לאפשר כניסה לחניה.

מתי הוא מורד לקרוא ולא להאמין בשעה 1200 בלילה.

תבוא באחת תתפוצץ אין כניסה, והחניון ברובו ריק כיוון שחלק גדול מהחונים הם כאלה שבאו רק לבלות וחזרו לבתיהם.

למה מורד המחסום לעיריה הפתרונים!!

תן להיכנס חופשי . האחריות של בעל הרכב לפנות את רכבו מהחניון בשעה 0630 בבוקר.

מה איכפת לעיריה מתי הוא נכנס? לעיריה הפתרונים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תו זה הבעיה? נראה אותך מוצא חניה בכחול לבן באזור 1, עם או בלי תו :)

תלוי מאוד איפה באיזור 1.

באיזור העירייה ניתן למצוא חנייה די בקלות גם בשעה 20:30. בנוסף, כל עוד אתה לא חוסם מעבר חצייה או כניסה לחנייה, ניתן לחרוג מהכחול לבן במהלך הלילה.

אני מניח שבאיזור דיזינגוף-בן יהודה המצב שונה מבחינת חניות.

פורסם

רומר

על כל מקום חניה שאתה מוצא ב 2030 ליד העיריה אתה מקבל 100 ש"ח על כל מקום שאתה לא מוצא אתה משלם 100 ש"ח.

הולך!!

אפשר להסתובב שעה או לחכות כמו פוץ עד שמתפנה מקום חניה.

מאיפוא הבאת את ההזיה הזו??

מאחד שגר באיזור איזה יום יומיים חודש חודשיים שנה שנתיים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ההזיה הזו באה מהמציאות שלי של לחזור הבייתה לא לפני 6 בערב,לרוב אחרי 7, ויותר מידי פעמים לאחר 8.

בשום מקרה לא הייתי צריך להסתובב שעה.

הכי הרבה היה 3/4 שעה, ביום שבת בסביבות 8 או 9 בערב שאז באמת לא ניתן למצוא חנייה ולכן אני משתדל לא לגעת ברכב בזמן הזה.

ולגבי ההתערבות - לא לעניין וזה נכון לכל איזור מגורים בכל עיר שהיא.

נ.ב.

אם לא הייתי גר בת"א והייתי קורא את הדיון הזה, הייתי חושב שהאנשים האלה פסיכיים שהם גרים שם, כאשר צריך לחשב מתי מותר להזיז את הרכב..

פורסם

בוא גלה לי איפוא אתה מוצא חניה כי גם אני מחפש.

אה 45 דקות סליחה לא שעה . חפש ב 2200 תסתובב כמו פורפורה.

וזה אחרי שרחובות שלמים כעת אפשר להחנות באדום לבן בשעות הלילה. ועדיין קיימת בעיה מטורפת. דמיין בלי ההקלות האלה.

מסכים איתך לגבי הפסיכיות של האנשים:-o

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

באופן כללי - ריבוע גורדון-ח"ן-פרישמן (שמה יש בערך 4 חניות, אז רק עובר שם)-ריינס, עם חריגה פה ושם לרחובות קטנים.

אני יודע שיש בעיית חנייה, אתה לא צריך לספר לי - אני גר פה.

שורה תחתונה, זה מוזר שאני צריך לעשות חיפוש אחר חנייה ולא לדעת שאני אוכל לחנות ברחוב X (אולי כי אני עובד בקיבוץ ועד לפני תקופה גרתי בנס ציונה).

מה שכן, היו מקרים שהגעתי בשעות יותר מאוחרות ואז אלילת המזל האירה לי פנים בצורת רכב שבדיוק יצא מחנייה..

פורסם

כנראה שאותי אוהבים פחות כי אני מסתובב באותם הרחובות ולא אלילה ולא אלה מאירים לי פנים.

לפעמים אפילו במקום בו אסור לחנות אין מקום חניה.

גם בלוטו אני לא זוכה אבל שם לפחות יש סיבה , אני לא שולח

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

נ.ב.

אם לא הייתי גר בת"א והייתי קורא את הדיון הזה, הייתי חושב שהאנשים האלה פסיכיים שהם גרים שם, כאשר צריך לחשב מתי מותר להזיז את הרכב..

יש לזה פתרון פשוט, כשמחפשים דירה צריך לעשות CHECK במשבצת של החניה בלוחות כדי לא להגיע למצב הזה בכלל. :D

נכון שלהרבה בתים אין, אבל יש כאלה שיש להם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אולי עושים סלקציה ספציפית באיזור מספר 1 כי הוא מאוד צפוף ? (מעולם לא גרתי באיזור 1)

נכון מתאריך 5/1/10 - גם אזור 10, בדיוק כמו אזור 1 ולבטח כמו שאר האזורים, מקבל תו זמני תקף לשנה בלבד!

חידוש תו לשוכר דירה בת"א דורש ממנו הוכחה על חידוש חוזה+הצגת תעודת זהות רשומה בכתובת.

בעיריה יש חניון מקורה ליד המזרקות....

...למה מורד המחסום לעיריה הפתרונים!!

תן להיכנס חופשי . האחריות של בעל הרכב לפנות את רכבו מהחניון בשעה 0630 בבוקר.

מה איכפת לעיריה מתי הוא נכנס? לעיריה הפתרונים

החניון הזה כמעט גרם לי להתנגח באנשים ברברים מטומטמים השבוע ביום שישי.

מה שקורה בחניון הזה, שהוא גם חינם וגם ממוקם מצויין ליד כל אזורי הפליצה של ת"א (בריסרי, קפה לנדוור..) זה שאנשים מגיעים ועומדים בכניסה לחניון במשהו שמוסכם כתור המתנה.

יכולים לעמוד שם גם שעות, כל זמן שממתינים לבא שיוציא את הרכב ,הממתין הראשון יכנס במקומו וככה מתקדם התור.

אלא שכיאה לעם שבו 70% מהאוכלוסיה הם ערסים/כאפרות או סתם חסרי תרבות מפגרים, אנשים שם עוקפים את כל התור ונדחפים במהרה לחניה המתפנית, בזמן שהראשון בתור עומד וממתין.

לבסוף חניתי אחרי שזוג פרחות מזוויעות (שלהם ויתרתי כי הם כבר נדחפו עם הרכב פנימה במלואו) וחבורה של ערסים אחרת (להם לא ויתרתי והצלחתי לחסום אותם, לאפשר לרכב החונה לצאת ולהיכנס במקומו) עקפה אותי בדרך לתפוס מקום חניה מתפנה.

אם לא האיחור שנוצר לפגישה שקבעתי, הייתי מחנה בתשלום בכל מקום אחר, אפילו בגן העיר שגובה 1985 ש"ח ל-20 דקות חניה.

לגבי הפתרונים של עיריית ת"א- אתה בעצמך ישה רשמת למי הוא מיועד.

מה גורם לך לחשוב שבעלי רכבים(כאלו שמתוארים מהסיפור שלי למשל) יקחו אחריות ויפנו את רכבם ב-6 בבוקר לפני בואם של בכירי העירייה?

אין שם אפשרות גרירה של רכבים, החניון צפוף,נמוך, וקשה לגישה למשאיות הגרר. דו"ח חניה לא יספק את מר "מנהל אגף גבייה" שלא יכול להחנות את רכבו בבוקר בחנייתו הפרטית.

אז מה פתרון העירייה? לסגור את השער ב-12 בלילה. מה שמשאיר לאלו ששם 6 שעות לפינוי, באופן חד צדדי.

אותי מפליא שבכלל החניון הזה פתוח לציבור.

פורסם

האמת לא בדקתי אם הגרר יכול להיכנס או לא

בכל אופן יש שלט שמתריע מפני גרירה. הא עושה את העבודה

ובאופן מעשי בשעה 0630 החניון ריק מכל רכב זר ומחכה לבחירי ( לא טעות כתיב ) העיריה.

רק היום עברתי בשעות היום בחניון .עמדו שם 2 מליבו LTZ חדשות . מספרי רישוי עוקבים. כנראה מצב העיריה בכי טוב (ליסינג)

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כשאני מגיע לאיזור הזה אני חונה בחניון הסמוך ללונדון מיני סטור או בחניון דובנוב והולך קצת ברגל.

(בחניונים האלה אפשר להגיע לכמה פינות בהן ניתן להחנות את הרכב יחסית בביטחה.)

לפעמים אני אפילו מרחיק עוד קצת דרומה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...