Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שנת 2007, מד אוץ - 81 אלף ק"מ, יד ראשונה מליסינג, SX 1.6 ליטר.

הנה תוצאות הבדיקה כפי שהן מופיעות בטופס -

1. מנוע/מערכת קירור/מערכת דלק/מערכת הצתה - לא תקין - רשת מצנן פגומה, ניקוי מערכת קירור.

2. מערכת פליטה - תקין.

3. סרן קדמי ומערכת היגוי - לא תקין - שחירת צמיגים, סטיות הגה קלות, מיסבי גלגלים רועשים (דרוש פרונט).

4. קפיצים - תקין.

5. שלדת מרכב - ליקויים בעלי משמעות נמוכה - תיקום מכסה מנוע, החלפה כנף קדמית ימין המחוברת עם ברגים, תיקון כנסף קדמי שמאלי, תיקון דלתות קדמיות ימין+שמאל, תיקון דלת אחורית ימין+שמאל, תיקון מכסה תא מטען, תיקון כנף אחורית ימין+שמאל, פגיעת פח דופן אחורית, תיקון פח סף חיצוני.

ליקויים בעלי משמעות שולית - גומיות לדלתות וחלונות פגומות.

6.מערכת בלמים - צלחות שחוקות, רעידות בבלימה, לפרק גלגלים ולבדוק.

7.צמיגים - צמיג אחורי פגום.

8. מערכת תאורה (כולל מצבר) - מצבר חלש.

9. העברת כח - תקין

10. מחוונים - תקין

11. הערות כלליות - לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה.

יש לציין כי הרכב הוא מלובינסקי טרייד שנותנים אחריות לשנה על גיר ומנוע ומתקנים את כל הליקויים שהתגלו בבדיקה.

מבקש התייחסותכם

תודה לעונים

יפתח

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

לא רואה פה שום דבר משמעותי, אפילו פחות מהכסת"ח הרגיל (שריפת שמן / נקישות בגיר ... )

ניקוי מערכת קירור עולה 500 ש"ח החלפת כל הגומיות גם משהו כזה, זוג צמיגים אחוריים טובים יעלו אלפיה,

מצבר טוב לא יותר מ 800 ש"ח , בלמים משהו שבין 1000 ל 2000 ש"ח.

בכל מקרה הם יתקנו את כל הליקויים, אין פגיעות שילדה, דרוש תיעוד של התיקונים אחרי שהרכב יוצא מהמוסך , יש לך אחריות על התיקונים ל 3 חודשים לפי חוק.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
הרכב שנת 2007, מד אוץ - 81 אלף ק"מ, יד ראשונה מליסינג, SX 1.6 ליטר.

הנה תוצאות הבדיקה כפי שהן מופיעות בטופס -

1. מנוע/מערכת קירור/מערכת דלק/מערכת הצתה - לא תקין - רשת מצנן פגומה, ניקוי מערכת קירור.

2. מערכת פליטה - תקין.

3. סרן קדמי ומערכת היגוי - לא תקין - שחירת צמיגים, סטיות הגה קלות, מיסבי גלגלים רועשים (דרוש פרונט).

4. קפיצים - תקין.

5. שלדת מרכב - ליקויים בעלי משמעות נמוכה - תיקום מכסה מנוע, החלפה כנף קדמית ימין המחוברת עם ברגים, תיקון כנסף קדמי שמאלי, תיקון דלתות קדמיות ימין+שמאל, תיקון דלת אחורית ימין+שמאל, תיקון מכסה תא מטען, תיקון כנף אחורית ימין+שמאל, פגיעת פח דופן אחורית, תיקון פח סף חיצוני.

ליקויים בעלי משמעות שולית - גומיות לדלתות וחלונות פגומות.

6.מערכת בלמים - צלחות שחוקות, רעידות בבלימה, לפרק גלגלים ולבדוק.

7.צמיגים - צמיג אחורי פגום.

8. מערכת תאורה (כולל מצבר) - מצבר חלש.

9. העברת כח - תקין

10. מחוונים - תקין

11. הערות כלליות - לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה.

יש לציין כי הרכב הוא מלובינסקי טרייד שנותנים אחריות לשנה על גיר ומנוע ומתקנים את כל הליקויים שהתגלו בבדיקה.

מבקש התייחסותכם

תודה לעונים

יפתח

הבדיקה נראת בסדר ואין איזה בעיות מיוחדות לפי מה שרשום, מה שכן נראה לי מוזר הוא שכל הרכב בעצם עבר תיקוני פח וצבע וזה בעצם מעיד על הנהג הקודם ברכב, כל הרכב עבר פגיעות מסביב.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

לפני שמברכים על המוגמר(ואכן תוצאות הבדיקה נראות טוב), מי מזמין הבדיקה? אתה או לובינסקי?

במידה והבדיקה הוזמנה ע"י לובינסקי - עצור! קח את הרכב לבדיקה מטעמך וחזור לברור על התוצאות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בוודאי שהבדיקה הוזמנה על ידי במכון בדיקה שאני בחרתי שבמקרה הבעלים שלו הוא חבר טוב טוב של המשפחה. בעל המכון בעצמו עבר על הבדיקה ונתן את האוקיי האחרון, אם לנגוע או לא. בסוף הוא אמר שמדובר בבדיקה טובה יחסית, ובייחוד לאור העובדה כי לובינסקי מתקנים את כל הליקויים הוא נתן אור ירוק. סתם רציתי לשמוע עוד דעות מהפורום המהולל :)

שוב תודה.

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם
הבדיקה נראת בסדר ואין איזה בעיות מיוחדות לפי מה שרשום, מה שכן נראה לי מוזר הוא שכל הרכב בעצם עבר תיקוני פח וצבע וזה בעצם מעיד על הנהג הקודם ברכב, כל הרכב עבר פגיעות מסביב.

חברות "טרייד" רבות (בעיקר הגדולות ושל היבואנים), עושות תיקוני פח כלליים לרכבים המוצעים למכירה בכדי לתת להם מראה "חדש". אלו לרוב תיקונים קוסמטיים בלבד, ולפי הבדיקה הזו נראה שפשוט עברו על כל הרכב ותיקנו כל שריטה וכל מכה קטנה. אם אין פגיעת שילדה (מה שנכון לבדיקה זו) ואין סימנים לתאונה קשה אז זה ממש זניח ואפילו מועיל, כי סביר להניח שאם היה הרכב פרטי הוא היה נישאר עם כל מיני שריטות, שיפשופים ומכות קטנות שאנשים פרטיים לרוב לא מתקנים.

ולרוכש, דאג שיתוקנו כל הליקויים כולם, וודא שיהיה לך תיעוד של התיקונים, ויש לך רכב "חדש" באחריות לשנה. האם בררת בנוגע לביטוחים? לובינסקי מעניקים לכל רוכש ביטוח מקיף + חובה, זו מתנה ששווה כמה אלפים טובים.

תתחדש.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

תודה על ההתייחסות, הרכב כבר בתיקונים.

בנוגע לביטוח, הם לא הציעו ולא הזכירו שום דבר כזה. אתה בטוח שהם מעניקים את זה גם לרוכשי יד ראשונה או רק לרוכשי רכב חדש?

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

אני לא יודע מה בנוגע לרכב חדש דנדש, אבל המבצע מדבר על רכבים מיד 1פרטי\ ליסינג וכדומה, כמו הרכב שאתה רוכש.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
:shock: :shock: :shock:

בכל מקרה, בהצלחה.

:oops: סליחה, התכוונתי כמובן לרכב יד שנייה. :lol:

תודה Loty אני אברר את הנושא.

שנה טובה לכולם ושוב תודה על העזרה.

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

שוב שלום לכולם

בשעה טובה הרכב נרכש לא לפני שעבר על ידי לובינסקי ישור קו מלא + כמה שגעונות שלי (שלט חדש לדוגמא, החלפת טסות וכדומה), נלקח לבדיקה חוזרת במכון שבחרתי ועבר בהצלחה רבה.

תודה לכולם על העזרה :)

יפתח

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם
אין ספק שהבדיקה נראית מצוין ואין פה שום דבר מיוחד.

אכן כדאי לבדוק מי היה מזמין הבדיקה, לפני שיוצאים במחולות.

מצוין ?! לא צריך להגזים.

מבחינה מכאנית באמת הבדיקה סבבה ,מבחינת פחחות אין משטח ברכב הזה שלא תוקן וברור שהרכב עבר תאונה מקדימה....

עושה רושם שהרכב חבוט בצורה פנורמית.

חשוב לקבל שנה אחריות ברכב הזה לגיר , אני ממליץ לפני תום האחריות לבצע בדיקה מקיפה לגיר במכון גירים כדי לבדוק אם יש צורך במימוש האחריות כי יש מחלות לגיר הזה והעלות יקרה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה טועה.

הייתי בלובינסקי טרייד כמה פעמים, חלק מהרכבים שראיתי במגרש היו לפני השבחה, כששאלתי את הבחור שם למה פה ושם יש שריטות (שתבין , מדובר על שריטות של 2 ס"מ על הדלת, רק לא נורמלי כמוני רואה אותם) אז הוא ענה לי "אין בעיה, קח שובר למוסך יצבעו לך את כל הדלת". זה לא המוסך המרכזי , אלא מוסך באיזור תעשיה בפ"ת ליד המגרש שעובד איתם על בסיס קבלנות.

הרכבים שם על כל פיפס נכנסים לצביעה, חלקם נראים (סליחה על הביטוי) כמו בעזה, כזה גועל נפש של עבודת צבע שכל החשק לקנות את הרכב יוצא לך עוד לפני שאתה מגיע לבדוק את המצב המכני.

אבל כמו שאמרתי, לא כולם חולים כמוני, ככה שמבחינת רוב הלקוחות בארץ מה שיש שם זה הכי טוב שאפשר לקבל.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...