Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת מנוע קורולה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

אני מחזיק בטויוטה קורולה 2003 כבר 3 שנים = אחלה רכב, אפס תקלות .

אלא שלפני שנתיים וחצי נדלקה נורית מנוע ובמוסך מורשה מסרו לי כי צריך להחליף מחשב וכך היה.

היום שנתיים וחצי אחרי שוב נדלקה ושוב אותו מוסך מורשה ושוב דורש מחשב להחלפה.

פה עצרתי לרגע ולא החלפתי מסרתי להם כי לא נראה לי הגיוני להחליף מחשב כל שנתיים.

או שיש פה חוסר מקצעיות במוסך או שאני עם מזל רע ?

מה ניתן לעשות ? מה נראה לכם הבעיה ?

אני כבר יותר משלושה חודשים עם הנורה שהיא דולקת ואין שום בעיה עם האוטו נוסע ממש טוב

3 שנים למעט מה שציינתי לא עושה צרות.

מה עלי לעשות?

תודה מראש

פורסם
rezmo - מה עלי לעשות?

שתי פעולות קלות יחסית בתחילה .

הוספת תוסף לדלק - תוסף לניקוי מערכת הדלק והמזרקים - כגון BG K44 או Gold Label על חצי מיכל דלק

כעבור כ שבוע .

אח"כ .

ביצוע פלאשינג למנוע , ע"י תוסף פלאשינג אשר מוסיפים לשמן המנוע .

ופירוק אגן שמן מנוע וניקוי בוצה מאיזור משאבת השמן , אם לא בוצע בעבר

הפעולות הללו רצוי לבצע במוסך - אם אין לך ידע בנושא .

וכמובן - שימוש בשמן מנוע איכותי רצוי סינטטי + מסנן שמן איכותי מקורי או של תואם כגון MANN - וטיפול והחלפת שמן בזמן .

הבעיה במנועים הללו היא בוצה ואדי שמן שרופים אשר נצמדים לחיישני המנוע והממיר וגורמים להופעת קריאת התקלה ,

ובמצב יותר רציני , לסתימת משאבת השמן ומעברי השמן וחוסר לחץ שמן תיקני הגורם להרס המנוע .

אלו הפעולות הראשונות לניקוי משקעים - ואם נורת התקלה עדיין דולקת אח"כ - כנראה יש בעיה באמת במחשב - במידה ווהחיישנים תקינים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כנראה יש בעיה באמת במחשב - במידה ווהחיישנים תקינים .

ראשית תודה אני אנסה את העצות שלכם.

אבל זה לא נראה לי הגיוני שמחשב צריך החלפה כל שנתיים, אם העצות לא יעזרו...

פורסם

כמות השטויות שרושמים פה בפורום לאחרונה מאוד מדאיגה....לשאוב את המחשב??? לעשות פלשינג ??? תוסף??

מישהו בכלל יודע מה הקוד תקלה ואיזה בדיקות בוצעו כדי להגיע למסקנה שמחשב תקול?

פורסם

אמנם יש תקלה ידועה בטויוטות הנ"ל, אבל זאת לא סיבה לתת לבנאדם לעשות משהו לפני שבדקו את הרכב.

יש לדרוש מהמוסך את קוד התקלה שהוציא המחשב ורק אז ניתן יהיה לדעת בדיוק מה הבעיה ברכב.

נ.ב רוב הסיכויים שאכן תידרש לפתרון שהוצע ע"י ליין מן.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...