Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיוני האישי יש אכיפה בכביש 6, בעיקר של ניידות סמויות (ג'טות) וניידות רגילות של מתנ"א. אבל עד כמה שידוע לי מצלמות מהירות קבועות אין שם.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

כן, מדובר בתושב בן מיעוטים מאחד מאזורי הסחר בסמים הגדולים במרכז... אז "קטן" עליו לנסוע ב- BMW השחורה שלו על מהירות כזאת. לטענתו הוא נסע "רק" 145 ובטוח לא במהירות שבה הוא נמדד. אז כשאנשים מתלוננים על אכיפת המהירות שיראו במקרים כאלה מלחמה ברוצחים על הכביש.

פורסם

כשתופסים "סתם" נהג נוסע 200+ בקושי כותבים על זה מבזק קטן, אבל כשתופסים פורשה נוסעת 200, התקשורת עושה מזה סיפור מהסרטים

תן חיוך הכל לטובה :-P

פורסם

האמת שבנסיעה האחורנה ה-GPS החדש שלי שיש בו התראה מפני מצלמות מהירות צפצף כמה וכמה פעמים במהלך כביש 6, חלק מהפעמים מתחת לגשרי מצלמות האגרה וכמה בלי קשר.

אני נוסע המון בכביש 6, לפעמים מעל פעמיים ביום ואף פעם לא מקפיד להישאר ב-110, מעולם לא קיבלתי דוח על מהירות בכביש 6.

פורסם

קובצי המכמונות ב-GPS כוללים גם עמדות של מצלמות ולייזרים ניידים, אתה מקבל הרבה יותר התראות מאשר מכמונות בשטח.

מער לכך - לפחות בקובץ המכמונות ב-GPS שלי (Mio C320) יש התראות במקומות שאני מכיר היב ומעולם לא ראיתי בהם מכמונות. יתכן שהדבר נובע מהעדר עדכון של הקובץ (המכשיר בן כשנתיים) והמצאות אותם סימונים באזורים העוברים בינוי מחדש של הכביש (במיוחד דרך חיפה עכו, באזורים בהם הולך ונבנה מסלול המטרונית).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...