Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מבקש מידע על קופות ממוחשבות, אני רוצה לדעת כמה שיותר על העניין הזה כי עלי לרכוש כזאת במהלך החצי שנה הקרובה.

החנות תיהיה חנות בגדים, יש לי דרישה לארגון מלאי על ידי הקופה (הביגוד יהיה בקונסגנציה), אשמח לתוכנה של ניהול חשבונות בנוסף (למדתי כלכלה וניהול אז יצא לי להתעסק מעט בקטע החשבונאי), וכמובן אופציות לכ.אשראי וכל הדברים הרגילים.

מישהו יודע לשפוך קצת אור על הנושא, כל תגובה תתקבל בברכה שכן אין לי מושג ירוק לגבי הקופות הללו.

תודה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

קודם כל תדע שהמחיר הוא לא זול כלל.

מחיר של קופה כולל רשיון תוכנה נע בין 12-15 אלף שקל.

על זה צריך להוסיף שירות ותמיכה של כ 10 אחוז עלות בשנה.

שלושת החברות ששולטות בשוק הקופות הממוחשבות הן:

ריטליקס

גזית

נייטיב דאטה.

מתוך השלושה - גזית במקום הראשון מבחינת נתח שוק.

ניטיב דאטה שחקן חדש יחסית בשוק הזה - יש להם יתרון ענק בכך שהמערכת שלהם היא ERP מלא - כלומר הנהח"ש, ניהול מלאי וכל מה שמסביב בתוכנה אחת.

עם שתי האחרות תצטרך תוכנה נוספת ומחשב נוסף.

כ. אשראי וצ'קים הוא שירות נוסף שמובנה בקופות הללו אבל מצריך תשלום נוסף - בד"כ ש.ב.א לכרטיסי אשראי וישראכרט שיק או ERN לסליקת צ'קים עם בטחונות וטיפול בצ'קים חוזרים.

פורסם

לא מתמצא בזה אבל בדבר כזה מה שצריך להכיע זה השירות.

אם אתה עם מערכת אחת אז כשהיא קורסת אתה צריך חברה שיודעת ומסוגלת לתת פיתרון כמעט מיידי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל החברות נותנות שירות מסודר - בשליטה מרחוק ובשליחת טכנאי אם צריך.

הכל גם תלוי בחוזה שחותמים.

בד"כ 99 אחוז מהתקלות (בהנחה שרוכשים קופה ממותגת ולא זבל) הן תקלות תוכנה שנפתרות מרחוק והן גם נדירות כי מדובר במוצרים בוגרים.

• תוכן חדש...