Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

אני מחפש חומר טוב להברקה של הצמיגים של הרכב.

אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על חומר טוב שלא הורס את הצמיגים או גורם להם להתייבש.

תודה.

Polo 2012

פורסם

מחדש צמיגים של STP אני משתמש בו כבר הרבה זמן ולא נראה לי שהוא גורם להתייבשות מואצת וכו'..

אשמח לדעת מבעל מקצוע בנוסה האם זה הורס את הצמיגים או שומר עליהם? כי היה פה מישהו שאמר שהספריי מונע את הסדקים ושומר על תרכובת הגומי ומאחד אותה מחדש:arrow::shock:

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני השתמשתי במוצר הזה של STP לפני כשבועיים והתוצאה לא פחות ממעולה!,לגבי אם זה הורס את הצמיגים או לא,אני לא יכול לתת לך דעה מדעית לגבי זה,אבל stp זאת חברה מוכרת מאוד וידועה במוצרים הטובים שלה.(sun of a gun לדוג') ככה שאין לך ממה לחשוש לפי דעתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני זוכר שבצבא היתה לנו איזה ביקורת רצינית של חיל חימוש, ואמרו לנו למרוח וזלין על הצמיגים של כל הרכבים אחרי ששטפנו אותם:shock:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני משתמש בחומר הזה כבר כמה זמן והוא פשוט מצוין, לא חושב שהוא עושה איזשהו נזק לצמיג עצמו. Meguires hot shine gel:

G12416_HotShineGel.jpg

נותן לצמיג מראה רטוב למשך כמה ימים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

השאלה היא האם החומרים האלה רק מבריקים את הצמיג או שיש להם תפקיד גם בשמירתו או שאולי יש מוצרים שונים לדברים שונים.

הייתי רוצה לנצל את השרשור ולבקש המלצה לחומר מבריק+שומר.

יש לי כבר ספריי לצמיגם של wurth אגב אני יודע שהוא מבריק אך לא יודע אם יש לו גם תפקיד בשמירה.

פורסם

מאז שקניתי את הרכב הנוכחי שלי, התחלתי להתעניין לעומק לגבי כל נושא שטיפת הרכב, ולהשקיע המון בשטיפות ובמראה החיצוני 8)

לאחר כמה התלבטויות, וניסיון של כמה וכמה ספריים לצמיגים מכל מיני חברות-דגמים-מחירים, החלטתי ללכת על המוצר הבא:

51fmruxUN0L._SL500_AA300_.jpg

במחשבה ראשונה נראה כאילו הרבה פחות נוח למרוח ג'ל מאשר לשים ספריי. זה אכן כך, אך המאמץ שווה את זה.

הפתעתי לטובה לגבי אורך הזמן שהצמיג נראה נקי לאחר שימוש בחומר הזה, אומנן המראה ה"כאילו רטוב" נעלם אחרי כבערך שבוע, אך הצמיג נשאר שחור לגמרי למשך חודש+ (!!), וזאת תוצאה שלא ראיתי בשום ספריי אחר.

ממליץ לשים את החומר הנ"ל עם מברשת נעליים (כדוגמת זאת שמקבלים בצבא) אשר עוזרת למריחה אחידה של החומר, כולל כל החריצים בצמיג.

פורסם

iluxxxa מהיכן רכשת את המוצר הנ"ל?

ומה מחירו?

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

את המוצר הזה רכשתי באוטו דיפו (לצערי אין חנות טובה\זולה יותר באיזור מגוריי לקוסמטיקה לרכב), ועלותו כ-59 ש"ח.

עלות סבירה לגמרי אם לוקחים בחשבון שעל כל צמיג מספיק לשים כמה טיפות של חומר.

פורסם

מלת המפתח צריכה להיות TIRE PROTECT ולא TIRE SHINE....

יותר חשוב להגן על הצמיג.

החומר של TUFF STUFF מעולה , יש גם חומר מעולה של דופונט שהשתמשתי בו תקופה ,עכשיו אני מנסה חומר של טרטל ווקס אבל לא זה שהראו פה. מן קצף להגנה והברקה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בהנחה שמדובר על מוצר משמר, האם צריך לרסס\לקצף\למרוח ממש על כל הצמיג כולל החריצים ואפילו בחלק הפנימי שנמצא בתוך האוטו?

האם יש מוצרים שונים לצמיגם שונים מחברות שונות או שהמוצרים אוניברסליים ומתאימים לכל הצמיגים, אני מניח שכן אך שואל לייתר ביטחון.

• תוכן חדש...