Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם לא משתמשים בהם בשאר העולם, אין סיבה להשתמש בהם פה.

זה עושה את הרכבים מכוערים ולא תורם לשום דבר.

חבל שעסקן כלשהו הצליח לשחד או לשכנע מישהו עם סמכות, שיצר את התקנה המפגרת הזו.

זה סוג של מפגע אקולוגי שגורם לרכבים להיראות ממש ממש רע ומוציא מהאזרחים כסף בלי סיבה אמיתית.

הרכבים עוצבו בצורה מסוימת כדי להיראות טוב. למה לקלקל הכל?

פורסם
ראיתם את הפסים החדשים ?

אדום / צהוב :-( .

"עוד יותר גרוע ".....(סמי בן טובים "מתחת לאף")

גרוע או לא, אלו הם הצבעים ע"פ התקינה האירופית.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

kompy, הביטוי שלי לא נאמר כלפי הבוחנים שעושים עבודתם.

נאמר כלפי עסקנים כאלו ואחרים ,היושבים במשרדים כאלו ואחרים ומתקנים תקנות מטופשות.

בשום מקום לא כתבתי מילה כלפי הבוחנים. זה לא בסמכותם.

אני מבין שהיה לך הרבה יותר נוח לקרוא לי חלאה מאשר לברר את כוונתי.

כמובן וכמובן שזה גם קל יותר מאשר להתמודד עם הדעות של רבים וטובים פה בפורום לגבי "נחיצות" המדבקות.

אני משער ש"האוניה" שלי משייטת בכביש אתה תראה אותה לא פחות טוב בכל מז"א גם בלי מדבקות הבטיחות הזוהרות מאשר כל רכב אחר.

אבל העיקר שמשרד התחבורה הישראלי יודע "דבר או שניים" לגבי מוטוריקה. איך אמרו לפני, כל הבימרים, האודים והמרצדסים באירופה (גם מהשנתונים הרלוונטיים) מסתובבים בלי הכיעור הזה, ואתה יודע מה עוד, מז"א שם קצת יותר קשה משלנו בד"כ.

אבל על מה נלין, הרי גם הדיזל הרבה יותר ישן , מזהם, מרעיש ומטרטר מאשר הבנזין, וחשוב מאד לדעת במבחן תאוריה תפקיד משאבות שמן, דלק, עבודת המנוע ושאר טמטום, על מנת לקבל רשיון נהיגה....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

למה אתם משפריצים ניטים, כאלו שהשירשור הזה, ועוד עשרות כמוהו יזיזו משהוא למישהו ?

אני אישית לא מבין, איך אנשים מתעצבנים ומתרגזים מדבר שטותי כל כך.

אם זה כל כך מפריע לכם, תפעלו לביטול בתקנה במקום לדבר סתם.

למשל, פניה לשר התחבורה ו/או למכון התקנים, בצירוף נימוקים כמו חוות דעת של מומחה כזה או אחר בתחום + צילומי רכבים בתנאי תאורה מוגבלת, שמדגימים רכב עם הפסים נראה מרחוק ומזוהה בדיוק כמו רכב ללא הפסים + צירוף תקנות מקבילות מהאיחוד האירופאי.

אין הרבה סיכוים שזה ישפיע, אבל לפחות תרגישו, שעשיתם משהוא.

אבל מן הסתם ברור, שאף אחד לא יעשה שום דבר כזה, הרי לכתוב בפורום הרבה יותר קל.

פורסם
לדעתי פסים זוהרים רק יכולים לשפר את הבטיחות לכול הרכבים. מכול שנות היצור.

אפשר להדביק על כל חלקי הרכב פסים זוהרים, גם זה ישפר את הבטיחות. :roll:

פורסם

אם לא יועיל בטח לא יזיק לבטיחות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נישאלת השאלה, למה אנשים עם רכבים חדשים ממשיכים להדביק את המדבקות האלה?

לפעמים אני בשוק כשאני רואה על הכביש קורולות חדשות עם מדבקות ענקיות של אדום לבן...למה?

הזוי.

פורסם

זה ממש לא מחזה נפוץ, רואים מעט מאוד מכוניות כאלו, וזה כנראה מתוך הרגל של נהגים וותיקים.

פורסם

מקור הפסים הזוהרים הוא בשנות הששים. אם מישהו רואה רכב בן 40 שנה ויותר - כדאי שיבחן את מחזירי האור הזעירים שהיו מקובלים אז. כניום יחידות התאורה ומחזירי האור הרבה יותר גדולים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא ממש נכון, כלומר הפנסים היום אכן גדולים יותר, אבל מחזירי האור המשולבים בהם נשארו באותו גודל בערך.

fr6499.jpg

פורסם

תראה, אני לא יודע בן כמה אתה, אבל אני גדלתי בתקופה הזו וזוכר את טכס ההדבקה של הפסים הזוהרים הראשונים (שהיו, דרך אגב, אדומים לא פספוס) על הפגושים האחוריים של הפיאט 600 של אבא שלי. שטח מחזירי האור היה אולי 4 סמ"ר בכל צד. בחיפושית הם היו אפילו יותר קטנים ורק בדגמים המאוחרים יותר הם הוגדלו קצת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרכבים עוצבו בצורה מסוימת כדי להיראות טוב. למה לקלקל הכל?

צודק. צריך להוציא "מגנזיום" מחוץ לחוק יחד עם כל המדבקות, אגזוזים ושאר אביזרי פוזה מיותרים.

פורסם
שטח מחזירי האור היה אולי 4 סמ"ר בכל צד. בחיפושית הם היו אפילו יותר קטנים ורק בדגמים המאוחרים יותר הם הוגדלו קצת.

הנה פנס של פיאט 600, זה לא נראה לי כמ 4 סמ"ר, אולי 4X4 , כלומר 16 סמ"ר.

בחיפושית מהמודלים המאוחרים (74 +) שטח מחזיר אור ממש גדול, בערך 10X3 ס"מ בכל צד.

ושוב, במכוניות חדשות אין הרבה יותר מזה, למרות שהפנס עצמו גדול יפ כמה.

1.jpg

פורסם
צודק. צריך להוציא "מגנזיום" מחוץ לחוק יחד עם כל המדבקות, אגזוזים ושאר אביזרי פוזה מיותרים.

כנראה לא הבנת למה התכוונתי.

שבעל הרכב יעשה מה שהוא רוצה לרכב.

הבעיה שלי היא המדינה שמתערבת בדברים לא לה ובאסטתיקה של הרכב שלי.

• תוכן חדש...