Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שההודעה ישנה, יש עם זה בעיה?

הפיתרון שלך טוב ואני אאמץ אותו בפעם הבאה, אפשר פרטים איך ליצור את המגנט הזה? לקחת מהמגנטים שמחלקים למקרר?

בפעם האחרונה עבדתי קשה מאד להסיר את המדבקות וגרמתי לשריטות בצבע, למרות שבכוונה הדבקתי אותן מאד חלש. וניסיתי להסיר אותן מיד אחרי הטסט.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

- בגלל שברכב בן 16 הפלסטיקים האחוריים כבר אטומים.האור לא נראה למרחוק כמו בחדש. אם יעשו כמו ב-MOT בבריטניה - חצי מהם ייצטרכו להחליף בקליות - יותר יקר מפסים זוהרים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
שמתי לב שההודעה ישנה, יש עם זה בעיה?

הפיתרון שלך טוב ואני אאמץ אותו בפעם הבאה, אפשר פרטים איך ליצור את המגנט הזה? לקחת מהמגנטים שמחלקים למקרר?

בפעם האחרונה עבדתי קשה מאד להסיר את המדבקות וגרמתי לשריטות בצבע, למרות שבכוונה הדבקתי אותן מאד חלש. וניסיתי להסיר אותן מיד אחרי הטסט.

יש באופיס דיפו סליל של מגנט כזה עם דבק מצד אחד. אתה קונה פסים חדשים במכון רישוי, גוזר את הסרט המגנטי באורך המתאים, מוריד את הכיסוי של המדבקה ומדביק. צריך 2 פסים מהסרט המגנטי כדי לכסות שטח מדבקה של פס זוהר אחד.

המגנטים של המקרר חלשים מדי.

haimy,

זה לא נכון טוטאלית, יש ויש. הרכב שלי בן 20 והמחזירי אור בפנסים שלו מצויינים.(הפנסים מקוריים מהמפעל)

ברוב הרכבים השינים שראיתי מחזירי האור בפנסים עובדים מעולה. אולי בגרוטאות מוזנחות המצב שונה, ושם מחזירי אור זו הדאגה הבטיחותית הכי קטנה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...