Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 306 1400XR 1996

nati282
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניראה לי חיפושי הרכב שלי הגיעו לקיצם, מצאתי רכב מסוג פיגו 306 XR 1400 שנת 1996, דיברתי עם הבנאדם והוא הציע לי אותה ב 7000 הקילומטרז מאוד נמוך ( 119000) ויד שניה, אבא שלי אומר שכדאי מאוד ללכת על זה,מה אתם אומרים?

יש משהו מיוחד שכדאי לבדוק?

יש גם פיגו 106 שנת 1994 נפח 1400 סמק XR הוא רוצה עליה 6000 ואני יכול להוריד אותו עוד,

על מה כדאי ללכת ואיך שתי המכוניות האלה בכללי?

פורסם

1. לבדוק שאין נזילות מתחת לרכב, של שמן ונוזלים.

2. לבדוק מתחת לגומיות של הדלתות שאין חלודה ורקבונות.

3. לבקש ספר טיפולים.

4. להשוות בין מספר המנוע והשלדה לרשיונות הרכב שהוא מציג.

5. במידה ויש מזגן לבדוק שהוא אכן מקרר ועובד.

6. צרפתיות נוטות להתפרק יש לראות שהפלסטיקה שלמה לא מתפרקת ולא מתפוררת.

7. במידה ויש חלונות חשמליים להעלות אותם מספר פעמים ולבדוק את תקינותם.

8. אותו הדבר בנוגע לאזעקת הרכב.

9. אם יש ריפודים לא להתבייש ולהסיר אותם, לפעמים הם מסתירים כיסאות אכולים והרוסים, אותו הדבר לגבי שטיחי הרכב.

אלו הדגשים העיקריים שחשבתי עליהם כרגע.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה רבה ואיך האוטו בכללי ?

אני צריך אותו בעיקרון לנסיעות של 50 ק"מ ביום, הוא טוב לבחינה הזאת?

ועוד שאלה אחת שמעתי שיש דגמים מסויימים שאין להם שעון טורים בדגם הזה יש?

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני נוהג על כזה רכב כבר כמעט חצי שנה. לא רואה מוסך.!! אוטו מעולה נוסע פצצה.

אבל כמובן כל רכב הוא שונה...

תבדוק בעיקר נזילות שמן ופעילות המזגן.

בהצלחה

פורסם

קרדיט לחבר פורום- שמר -על המידע.

הנה ההבדל בין גרסאות האיבזור:

XN, רמת הגימור הבסיסית. ללא חלונות חשמל, נעילה מרכזית, מזגן מקורי (לפחות ב-1400),תגבור הגה וריפודים זולים (הכוונה לסוג הבד של הסלון).

דאימונד - זהה ל-XN, אך נוספו לה זוג חלונות חשמל קדמיים,מזגן מקורי, הגה כח,זוג כריות אוויר ונעילה מרכזית (הזמנה מיוחדת עבור השוק הישראלי) יש אותה גם בדור ראשון, וגם בדור שני.

XR - עדיין עם ריפודים זולים למדי (מעט יותר טובים מה-XN), כאן יש כבר 4 חלונות חשמל, וכמובן נ"מ ומזגן מקורי (כמו שאפשר לראות, הבדל לא משמעותי מהדאימונד).

XT - ריפודים מפוארים יותר (קטיפה, ניתן להבדיל בקלות עפ"י משולש בד קטיפה על הדש בורד, היכן שכרית האוויר נמצאת), למיטב זכרוני גם מראות מתכווננות חשמלית, ופנסי ערפל קדמיים.

קיים גם XS, עם גימור יותר "ספורטיבי", אם יש בארץ, אז זה ממש בודדים.

כמו כן, הדגמים הספורטיביים, XSI (מנוע 2 ליטר 8 שסתומים)- קיים גם בגרסת 5 דלתות (נדיר) וגם 3 דלתות, S16 (מנוע 2 ליטר 16 שסתומים, 155 כ"ס), והטופ: GTI-6, מנוע 2 ליטר 16 שסתומים, 167 סוסונים ו-6 הילוכים, בגרסת 3 דלתות בלבד .

יש עוד גרסאות רבות בחו"ל, ששונות ברמת הגימור הפנימי - דוגמא לאחת כזו (דווקא יש אקזמפלר אחד בישראל,אבל הוא שחוט לחלוטין) היא הרולאן גארוס (כן, ע"ש טורניר הטניס), שהגיעה עם מנוע 1600, אבל עם גימור כמעט זהה ל-GTI6.

יש גם דגמים קיצוניים מה-GTI6, לדוגמא - 306 ראלי, שדומה ל-GTI, אבל בלי מזגן , ח"ח ונ"מ (יעני, אוטו לגברים...), ואת הרכב שהוא באמת בקטגורייה אחרת, ולצערנו אפילו לא התקרב לארץ הקודש - 306 מקסי, שהיא אחת מרפליקות המירוץ של החברה (306 התחרתה במירוצי ראלי במשך תקופה מסויימת).

לגבי גירים אוטומטיים - עד 1999 היה זה ה-ZF הישן (4 הילוכים), זהה לזה שמותקן ב-205,BX,405,ZX. הגיע רק עם מנוע 1800 - עושה שמות בביצועי הרכב ובצריכת הדלק (בנוסף על מוות מהיר למדי).

משנת 2000 (או 2001), הופיע ה-AL4 (גם הוא ידוע לשמצה, שלא לגמרי בצדק לדעתי) עם מנוע ה-1600 - אופצייה טובה בהרבה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תרשה לי לתקן - ב-XR היו רק 2 חלונות חשמל בשנתון המדובר

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...