Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פונטו 97, אין זה רלוונטי לשאלה אבל ציינתי זאת בכל אופן.

 

השאלה היא

אם מישהו פה יודע

איזה גז שמים במזגן של הרכב?

כלומר איזה מספר

יש גז 22 יש 410 רציתי לדעת איזה, ומי שיודע גם איזה לחץ של גז צריך להיות

 

תודה רבה לעוזרים

פורסם

הגז הנו גז לרכב (סינטטי) R134a

את הגז ממלאים במע' ריקה לחלוטין ולאחר ביצוע ואקום עמוק (להוצאת שיירי לחות ורטיבות), במשקל מדויק בעזרת מכונה יעודית.

משקל הגז לא משתנה אבל לחץ הגז משתנה הן בגלל כמותו והן בגלל הטמפרטורה שלו ושל הסביבה.

בברכה - רפי לין

פורסם

לחץ של 30 PSI בקו הלחץ הנמוך (יניקה) וכפי שכתבתי הלחץ אינו גורם קבוע ולא לפיו ממלאים גז בצורה מדויקת.

במע' מזגני רכב חדישים כמות הגז קטנה והיא כ 550-650 גרמים בלבד וכל סטיה של כמות הגז, יותר או פחות, תשפיע לרעה על פעולת המזגן ועוצמת הקרור.

בברכה - רפי לין

פורסם

הרכב שלי הוא משנת 97' ומותאם לגז R134 האם התכוונת גם אליו באומרך "כלי רכב חדישים"?

שאלה שניה: בפעם האחרונה שניסו לטפל במזגן הבעייתי שלי (הוחלף שסתום+מייבש והקירור לא שופר) המזגנאי כבר היה עייף אחרי כמה פירוקים והתקנות ועשה ואקום למשך דקה בלבד.

האם הקירור נפגע יותר ממה שהיה דפוק קודם?

פורסם

אבא שלי טכנאי קירור ומיזוג, ולכן תחום המיזוג ברכב לא רחוק ממנו ויש לו מעט ידע.

בכל אופן לרוב זה גז 134. הרבה מקומות שמים לפי משקל ולא מעניין אותם לחץ או לא.

אבל הכי נכון כמובן זה לפי לחץ, בהתחשב בזה שהרכב לא חדש ולכן בהנחה שמכלולי המערכת לא חדשים או חזקים דיים עדיף לפי לחץ במערכת להכניס בהדרגה ולא במכה הכל.

 

אגב יש גם עוד בדיקה נוספת שלפיה רואים, יש כמו איי-גלאס ( eye-glass ) שכשאר ממלאים גז יש שם בועות, וברגע שהן מפסיקות לזרום סימן שהמערכת הגיעה לכמות הנכונה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

גם בפיאט פונטו 1997 יש כמות גז מועטה יחסית למזגני העבר ברכב.

ואקום של דקה אחת אינו מספיק, אם כי במזל יתכן שלא נותרה הרבה לחות בתוך המע' (תלוי אם היא נותרה פתוחה לאויר וכמה זמן

ואם היייתה לחות גבוהה באויר או לא).

בפונטו 1997 יש דגמים שהגיעו עם מזגן מקורי מחו"ל ויש דגמים שהגיעו ארצה ללא מזגן ובישראל הותקן בהם מזגן ישראלי

(לרוב מתוצרת "רסקור" ז"ל).

בברכה - רפי לין

×
×
  • תוכן חדש...