Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ! אני בעל רכב פיאט פונטו ספייס 2001 ELX.יד 4. אני עברתי עם הרכב מיום הקנייה כ6000 קילומטר. ולדעתי הבעלים הקודם עבר בטוח יותר מ5000 ללא טיפול. לכן החלטתי שאני לוקח את הרכב לטיפול. הכל טוב ברכב(חוץ מדבר אחד ,בהתנעה המנוע רועד ויורד ל5 סל"ד ואז מתייצב).יש לי טסט ברכב עד מאי 2011.

התקשרתי לפיאט מורשה , בקשר למחיר.שם אמרו לי שעולה 496 ללא מע"מ וללא פלאגים.פלאגים מקוריים עולים עוד 200 שקל.(הם טענו בפניי שהם משתמשם רק בפלאגים מקוריים כי אחרים מזייפים ועושים בעיות בסחיבת המנוע).

לפני שבוע עקב צריכת דלק מוגברת, ניגשתי למורשה פיאט ושם לקחו לי על החלפת חיישן חמצן 616 רק על החלק ללא מע"מ,ועוד עבודה,186 שקל. די יקר לא?

לכן רציתי להתייעץ אתכם האם כדאי לי לקחת את הרכב לטיפול במוסך מורשה פיאט, או במוסך מורשה רגיל.

תודה לעוזרים

פורסם

הפלאגים המקוריים הם היחידים שמתאימים לפיאט פונטו והם מחזיקים 40 אלף ק"מ.

תנסה לחסוך ובסוף תשלם גם עליהם וגם על פלאגים מקוריים.

בכל מקרה תמיד כדאי לטפל במוסך פיאט שמחזיק חלקים מקוריים ויודע איך להתמודד עם הרכב בלי להחליף חלקים בלי סיבה.

• תוכן חדש...