Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

law abiding citizen (או "אזרח שומר חוק") באמת אחלה סרט. ראיתי אותו בקולנוע (הוא כבר לא מוקרן די ממזמן).

אגב סרטים, למי שחושב ללכת לראות את הסרט "צוות לעניין" החדש, עדיף לוותר. השחקנים לא משהו בכלל, והאפקטים הזויים ומצוצים מדי מהאצבע. לא יכולתי שלא להתגעגע לסדרה המקורית כשראיתי את הסרט הזה. מיותר לחלוטין.

פורסם
מה אתה מקשקש?!

הרופאים בצבא הם ברמה הגבוה ביותר, כולל הציוד וההקפדה על הסיטרול, רובם ככולם בוגרי הדסה ואונ' ת"א ולא כל מיני אונ' שקר כלשהו במזרח אירופה.

אחוז המומחים בצבא הוא בגבוה ביותר בארץ ואין בכלל מה להשוות אותו לשוק האזרחי (30% בצבא לעומת פחות מ-10 באזרחי).

נכון שאין לרופא בצבא מרפאה מפוארת וחדר המתנה מדהים ואתה לא מקבל חשבון תפוח בסוף, אבל תעשה לי טובה ואל תדבר על דברים שאתה לא מבין.

כאילו שאתה בכלל יודע להבדיל בין עבודה טובה או לא של רופא שיניים :roll:

זה לא מה שחבר טוב שלי יגיד אחרי שהיה צריך לשלם 12K על תיקון כל השטויות שעשו לו בפה בזמן הצבא.

בכל מקרה, אני לא סומך על הצבא במקרה הזה, לגבי שאר הגוף אין לי שום בעיה ואני מודע לזה שכרגע אני אפילו מרוויח שאני בצבא בגלל אחוז המומחים הגבוה.

עד זה מגיע לשיניים, יש מספיק סיפורים למה ללכת לרופא שיניים פרטי, חפש באינטרנט, יש המון מקרים.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אין לי מה לחפש באינטרנט, אני חי את זה יום יום ואני מבטיח לך שמקרים כאלו נפוצים באזרחות פי 1000 מאשר בצבא, ובייחוד כאשר בצבא הרופא רק רוצה לתת לך את הטיפול הטוב ביותר ואין שמה שום מרכיב כלכלי, בעוד שבקופת החולים/מרפאה פרטית הרופא מרויח אחוזים/פר טיפול.

פורסם

nakamichi אתה לא הוזה?:roll: אולי גם תגיד שהרופאים הצבאיים ברמה גבוהה?!

אם הייתה אפשרות לפנות לווטרינר צבאי זה היה עדיף,(בטוח יש כמה רופאים טובים פה ושם).

אצלי בבסיס יש 2 רופאי שיניים,כאשר אחד מהם מצויין והשני פשוט יושב רוב הזמן בלי עבודה כי אף אחד לא מוכן להיכנס אליו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

חלק לא מבוטל מרופאי שיניים בצה"ל, בעיקר בתחומים הדורשים טיפול יותר מקצועי, הם לרוב רופאים בעלי מרפאות פרטיות שבאים לשירות מילואים כרופאי שיניים.

כאשר מדובר במילואימניק שכזה, בד"כ יש לו יום מילואים קבוע כל שבוע, כך שמטופל תמיד יכול לחזור ספציפית אליו עד לתום הטיפול.

מילואימניק כזה לא יעשה טיפול גרוע שכן שם רע ירדוף אחריו גם למרפאה הפרטית.

מספיק שאתה יודע את שמו של הרופא (והוא לא סוד) כדי שתוכל להגיע באופן עצמאי למרפאתו הפרטית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
nakamichi אתה לא הוזה?:roll: אולי גם תגיד שהרופאים הצבאיים ברמה גבוהה?!

אם הייתה אפשרות לפנות לווטרינר צבאי זה היה עדיף,(בטוח יש כמה רופאים טובים פה ושם).

אצלי בבסיס יש 2 רופאי שיניים,כאשר אחד מהם מצויין והשני פשוט יושב רוב הזמן בלי עבודה כי אף אחד לא מוכן להיכנס אליו.

אין קשר בין מערך רפואת השיניים שהוא מערך קטן, נבחר ואיכותי למערך הרפואה.

ותאמין לי שהבקרה של המטה על כל מה שנעשה בכל מרפאה ומרפאה הוא צמוד והדוק ואם יש רופא שיניים שיושב ולא עושה כלום כל היום הוא יימצא את הדרך החוצה מאוד מאוד מהר.

• תוכן חדש...