Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, היות ועד הגיוס שלי הייתי תמיד עם שיער ארוך שרק קיצרתי פעם בכמה זמן זמן, ובזמן הצבא לא הייתה לי ממש ברירה לגבי תספורת העגעתי איכשהו לגיל 23 ולמסקנה שכל פעם שאני יוצא מהמספרה שבה אני מסתפר תמיד (מאז הגיוס) אני מתבאס מחדש, וגם למסקנה שאני לא מכיר אף אלטרנטיבה טובה.

פה אני פונה אליכם (או אפילו הנשים/חברות שלכם), בעלי השיער הארוך, או סתם אלה שאכפת להם איך הוא נראה לתת לי אלטרנטיבה טובה למצעב שיער, דגש על מעצב, לא סתם ספר שאם אומרים לו לעשות מה שהוא רוצה הוא עושה גלח (כבר קרה לי פעם, אני: "תוריד קצת מהנפח, אבל תשאיר אורך" הוא: "אוקיי". יצאתי משם עם אפרו קטן, עשה בדיוק ההיפך), מישהו שבאמת יכול להתאים תספורת טובה למבנה פנים.

עוד נקודה, מאוד חשוב לי כל העסק הזה, אז עם יש לכם ספר שפעם לא הייתם מרוצים ממנו, לא להמליץ, אני מאוד לא רוצה להתבאס שוב

איזור:חיפה, או שאם מדובר במישהו ממש טוב מוכן להצפין עד הקריות

תקציב: לא יודע, אני הייתי מסתפר ב50 ש"ח, אין לי מושג מה הולך היום ב"שוק".

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ימות העולם. אין לי מושג כמה אתה מוכן להשקיע בתספורת שלך. אני משקיע הרבה, ובחורות אוהבות את זה. אם אתה רוצה, ספר ברמה אחרת קוראים לו אבי אלימך, נמצא ברחוב המלאכה בתל אביב.

נ.ב.

אני די בטוח שרוב הגברים פשוט לא הולכים עם תספורת, אלא פשוט עושים דברים פשוטים שלא באמת מצריכים מעצב שיער רציני. 

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

יש כמה ספרים לא רעים באיזור , אני יכול להמליץ לך על כפיר מאמו בקרית אתא רח' העצמאות. ספר סוף הדרך ועם זאת נחמד ויודע להקשיב, ולא "דופק גלחים" כמו שאתה אומר. חוץ מזה שאר הספרים הטובים באיזור מתחבאים במחסנים ומספרות נישה ככה שבשביל עבודה מקצועית באמת צריך להשקיע מעט יותר :-D

פורסם
יש כמה ספרים לא רעים באיזור , אני יכול להמליץ לך על כפיר מאמו בקרית אתא רח' העצמאות. ספר סוף הדרך ועם זאת נחמד ויודע להקשיב, ולא "דופק גלחים" כמו שאתה אומר. חוץ מזה שאר הספרים הטובים באיזור מתחבאים במחסנים ומספרות נישה ככה שבשביל עבודה מקצועית באמת צריך להשקיע מעט יותר :-D

אני מצטער אם מדבריי נשמע שאני מוכן להשקיע 50 ש"ח על תספורת, מה שהתכוונתי הוא שעד היום הייתי מוציא 50 ש"ח, כך שאני לא יכול להגדיר תקציב.

תנו הצעות בלי קשר לתקציב, רק אל תשכחו לציין אותו, כדי שיהיה איזהו רפסרנס למחיר הממוצע.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...