Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לתום קאר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי החוק:

יש תומקארים שהם טרקטור (ti) ויש תומקארים שהם טרקטור-משא (t3), ניתן למצוא תומקארים עם רישוי טרקטור (עד הטסט הקרוב ששם זה ישתנה) ועליהם מותר לך לנהוג בכביש עם רישיון טרקטור מגיל 16, זה יותר יקר לקנות עם רישוי טרקטור כי זה נדיר. אבל אם יש לך רישוי טרקטור אתה חוקי לגמרה ומותר בכבישים.

בטרקטור-משא - מותר לנהוג בכבישים עם רישיון לרכב,

ואם יש לך רישיון טרקטור אז מותר לנהוג בטרקטור משא בקיבוצים, מושבים, בשטח, או לחצות כביש לרוחב בדרך לשטח.

לפי המציאות:

לא באמת אוכפים את החוקים האלה, אני לא יכול להבטיח לך שתיסע ולא תקבל קנס (250 שקל ו6 נקודות, וטסט ותאוריה מחדש בגיל 20 כשתחדש תרישיון)

אבל אני נסעתי ברייזר עם רישוי טרקטור משא במשך חצי שנה ועצרו אותי 8 פעמים וגם אפילו קיבלתי דוח על אין כניסה בכביש ע"י קצין שלא ידע את החוק ולא ידע שאסור לי ליסוע בכביש...

הכל טלוי איפה אתה גר ואיפה אתה נוסע, אם אתה גר בעיר קטנה או ביישוב כזה אז לדעתי כן שווה לקנות רק תיהיה מחושב ואל תסתובב איתו במקומות ראשיים בעיר ועל תעשה איתו פוזות שיעצבנו תשוטרים תנסה להיות רגוע ושקט וכמה שיותר לא לבלוט, תנסה להחנות אותו בצד ולא ליסוע בדרכים ראשיות איפה שבדרך כלל יש שוטרים...

חשוב מאוד לציין שלא משנה איזה בחירה אתה עושה תבדוק טוב מאוד שהביטוח תופס עליך!!!!!!!

אמרו לי פעם שהביטוח של טרקטור-משא לא יתפוס עליך שאתה נוהג בכביש עם רישיון טרקטור וחשוב מאוד שתבדוק את העניין הזה לעומק!

לדעתי תהפוך את יד 2 ותתקשר למוסך תומקאר עד שתמצא תומקאר עם רישוי טרקטור במצב טוב וטסט לשנה +

זה אפשרי רק צריך לחפש

• תוכן חדש...