Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW M-5 E-28 מדהימה!

pasparto
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם הצילומים פשוט מהממים.

תענוג!

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-E28-M5-1988-NO-RESERVE-Highest-bider-wins-/280545018182?pt=US_Cars_Trucks

הנאה מובטחת.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

כמה שהאוטו הזה יפה הפגושים הפדראלים האלה מגעילים בטירוף, לפחות היה מחליף לכאלה אירופאיים :roll:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

הוא מוכר גם M-6 לא פחות מדהימה...

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-E24-M6-Mint-Condition-No-Rust-Royal-Blue-S38-B35-/280545020877?pt=US_Cars_Trucks

אני ירוק מקנאה8)

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

הרכב הזה במצב פנומנאלי, חבל לנסוע איתו בכלל ,כמו שהוא נראה זה להוציא את העיניים,פנימי וחיצוני, הכל חדש ממש!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

איפה לעזאזל משיגים אוטו בן 23 במצב כזה?!?:shock: ועוד כמה כאלה! הם נראים מקוריים, ולא משופצים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלום.

דבר ראשון אני מקווה מאוד שהקונה המאושר יקבל גם את הדבורה ככלולה בעיסקה :lol:.

דבר שני לידיעה כללית הדגם מנוע הזה הוא חרה בהתגלמותו ולמה זו הסידרה שBMW עברה לרצועת טימינג מגומי שלא הצליחה! תוחלת החיים שלה הוא 30.000 ק"מ כן כן אני לא טועה 30.100 היא נקרעת וקורעת את הרבק של הכיס אם כול השסטומים .

אגב מהר מאוד הם חזרו לשרשרת טיימינג ולא רצועה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני, מה אתה עושה ער בשעות כאלו? אתה לא צריך לישון את שנת היופי?

או שאתה מחפש לי גל ארכובה? :-)

הBMW מדהימה.

עמית

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מנועי BMW היחידים עם רצועת תיזמון הם M20 ו M40, אכן הם משנות השמונים אבל אין להם קשר לרכב שבקישור.

למנוע ה-S38 שבתמונה יש שרשרת, והוא נחשב לאחד הפנינות של היצירה המוטורית. לא הייתי מכנה אותו במילה שהשתמשת.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
מנועי BMW היחידים עם רצועת תיזמון הם M20 ו M40, אכן הם משנות השמונים אבל אין להם קשר לרכב שבקישור.

למנוע ה-S38 שבתמונה יש שרשרת, והוא נחשב לאחד הפנינות של היצירה המוטורית. לא הייתי מכנה אותו במילה שהשתמשת.

שלום.

טעות שלי לוקח כול המילים בחזרה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הצילומים איכותיים והמצב מדהים, אבל באיזשהו מקום E-28 נופלת בין הכיסאות מבחינה עיצובית - ולא ממש עושה לי את זה. E-12 נאה, עדינה ומיוחדת ממנה - ואילו E-34 היא מאסטרפיס עיצובי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...