Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחסמתי בפורום אינטרנט מעפן : או - בזק עושים לי בעיות

ezuf
שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בחמישי האחרון הגיע טכנאי והקים לי קו טלפון חדש,וגם תשתית NGN.

קיבלתי ראוטר של NETGEAR חיברתי לחשמל ולשקע טלפון והכל עובד.

אממה,כל חצי שעה-שעה או פרק זמן ארוך יותר,הקו יוצא מסנכרון (שמים לב שהגלישה מפסיקה ואף אתר לא מגיב) וחוזר לעצמו אחרי חצי דקה בערך.

בנוסף,הראוטר עצמו (שכרגע רק מחובר לחשמל ולנקודת טלפון,בלי כבל רשת כי עוד לא הבאתי את המחשב שלי,ועקב כך אני גולש עם הלפטופ של הבתזוג ב WIFI) מתחמם לרמות לא הגיוניות (אפשר לקבל כוויה אם נוגעים לאורך זמן :shock:)

למזלי יש לי את המס' של הטכנאי שהיה פה ושיחה קצרה ונעימה הובילה שהוא יקפוץ לביקור בשני הקרוב בעזרת ה'.

ושאלתי היא - אם לא ייפתרו תלאותיי הנ"ל,ואני אדרוש ניתוק,האם אפשר להתנתק תוך 14 יום ללא תשלום קנס כלשהו?

תודה לכולם והמשך שבוע טוב :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי הראוטר דווקא קר, אבל המודם רותח. בינתיים עובד שנה וחצי ללא תקלות.

מבחינת שירות וטיפול. למה לא פנית ל 166 באמת? אולי היו מנסים לסנכרן לך את הקו מחדש דרכם. אם לא, היו קובעים לך בכל מקרה טכנאי לימים הקרובים שיטפל בבעיה.

אני מאז ומתמיד בבזק(ולא שוקל אפילו לנסות את המתחרה, עקב שירות מחפיר שבו נתקלו חברים באיזור) ואף פעם לא נתקלתי בבעית שירות אצלם. היו כמה פעמים שהייתה בעיה בקו, אך היו שולחים אלי טכנאי בהקדם שהיה מטפל בבעיה.

לפעמים, כשראו שהבעיה היא לא אצלי בבית, בכלל לא הייתי צריך להשאר. היו אומרים שהטכנאי יגיע ביום מסויים, הוא היה מגיע וכשהייתי חוזר באותו היום הביתה, הכל היה עובד פיקס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלנו בעבודה עבדנו שנתיים עם קו בזק רגיל ולא היו בעיות, לפני כמה שבועות הגיע טכנאי להחליף לNGN ומאז התחילו המון בעיות של ניתוקים כמו שאתה מתאר ובבזק פשוט לא מצליחים לפתור את זה, בדיוק אותו הדבר קורה לר"צ שלי בבית.

על פי איך שזה נראה NGN נראה מאוד בעייתי כרגע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאון גם בבית של ההורים שלי היו המון בעיות וחוסר סנכרונים על ימין ועל שמאל.

אחרי שטמטמנו את בזק בסוף הבעיה הייתה בטלפון אלחוטי מעפן שאיןלימושג מאיפה אבא שלי קנה :D

אחרי דיבור מתון אתמול עם התמיכה ושירות לקוחות (מתון אבל אגרסיבי שלא משתמש ל2 צדדים ;)) באו היום 2 בחורים.

החליפו את המודם בטענה שהקודם (הנטגיר) עושה בעיות עם ה NGN ובגלל זה משתגע.

כרגע יש לי משהו אחר של סימנס ועובד סבבה (טפו טפו טפו).

היום בעבודה חזרו אלי מבזק ואמרו שהכי קרוב שאפשר לקבוע טכנאי זה שלישי או חמישי הקרוב.

כתשובה חזרה אמרתי שלא יתפלאו אם המודם יהיה למטה בכביש ליד פח הזבל..חוצפה של ממש.

בקיצור - סוף טוב הכל טוב :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי יש המון בעיות מאז שעברתי לNGN, בעיות סנכרון בעיקר, לפעמים גם זה לא בעיית סנכרון, אבל פשוט המחשב מזהה את הרשת ומחובר אליה, אבל רושם no internet accses , בדרך כלל ריסט עם קיסם מאחורי המודם פותר את הבעיה, אבל שוב, כל הדברים האלה לא היו לפני ה NGN.

באסה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי D-LINK שגם מאוד חם משום מה, לא כל כך מובן הנושא.

לגבי מהירויות, מרגישים בד"כ למעט איזה נפילה ביום של מהירות, אך לא חוסר סנכרון.

נסה לבדוק פריסת הרשת החדשה אצלכם בשכונה, האם זה חדש או שקיים כבר המון זמן ייתכן ובעקבות טריות הפריסה קיימים מקרים של חוסר סנכרון.

Confidence In Motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...