Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברצוני להציג שתי בעיות שיש לי כרגע ברכב

1. בעיה ראשונהבשנה האחרונה התקלקל לי הבלוק לחצנים של הורדת/הרמת החלונות בדלת

הנהג במזדה דמיו משנת 2003 עלות החלק החדש כ 700 ש"ח

א. ברצוני לדעת האם תקלה זאת מוכרת במחוזותינו

ב. היכן ניתן לרכוש בלוק חדש במחיר גבולי סביר (עד 400 ש"ח)

2. החלפתי משאבת מים וחגורת טיימינג והרכב רוטט בטורים נמוכים , מדוע?

תודה מראש לכל מי שיעזור

עמוס

פורסם

לגבי הבעיה הראשונה, זו לא תקלה נפוצה כ"כ, מה שגורם בעיקר לקיצור חיי הלחצים הם שימוש בספרי לדשבורד, הוא חודר ללחצנים וגורם למגע לא טוב, בבלוק לחצנים הזה יש גם מעגל אלקטרוני, ככה שאם ספרי חודר אליו הוא הורס אותו.

אם אתה לוחץ חזק על הלחצנים ויש מגע, אז הפתרון הוא לפרק את הלחצנים ולנקות להם את המגעים עם ספרי מגעים, עשיתי זאת ברכבו של חבר והחלק תפקד כמו חדש, אך יש לעבוד בזהירות כי כשמפרקים את הלחצנים לגורמים אז חלקים עלולים להתפזר לך מתוך הלחצנים, ולא תדע להרכיבם חזרה למקום.

אם אין תגובה בכלל בלחצנים אז המעגל האלקטרוני נשרף ויש להחליף את החלק בחדש/משומש תקין, הייתי מציע לך לחפש בפירוקיה להערכתי זה יעלה כ 100-150ש"ח).

לגבי הבעיה השניה, יש לבדוק אם המנוע עובד יציב בסרק, ושסל"ד הסרק לא גבוה/נמוך מידי, בנוסף לבדוק תושבות מנוע במיוחד את הימנית(הצד של הטיימינג), במידה וצריך להחליף תושבת מנוע, אז אך ורק מקורית, ידוע שתושבות מקוריות הן יקרות והמחיר נע בין 500 ל 1000ש"ח תלוי איזה תושבת.

• תוכן חדש...