Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיפה אתם יודעים את סוג העיוות ? יש סוג של עיוות שנובע מזה שבווליום גבוהה בגלל שהרמקול "מתפרע" ומנסה לעמוד בקצב , אז אם הוא מותקן על חתיכת פח של דלת בעובי של 2 מ"מ עם חורים שומעים רשרושים כי האנרגיה של המידבאס מועברת לדלת והכל רועד.

אז השאלה היא איזה עיוות ? כי סוג כזה של עיוות איטום יעשה פלאים. וגם יוריד את העיוות השמיע של הסאונד כי הבאס ישמע טוב יותר וממוקד יותר.

בכל מקרא זאת לפי דעתי ההשקעה הכי כדאית בסכום כסף כזה. השיפור ניכר

את האמת אני לא מבין מדוע אנשים מסרבים להבין את זה , אקוסטיקה ואיכות התיבה ( במקרה שלנו הדלת ) עושה פלאים יותר מכל מגבר ... יש משפט כזה שאומר שלפני שאתה מחליף מגבר תנסה להזיז את הרמקולים 20 ס"מ קדימה או אחורה בחדר.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

זה לא דלת של רכב יפני עם יריעת ניילון. תבדוק את הקישור של ההתקנה. ולא מדובר על להחליף מגבר של JBL על-GENESIS DMX. אנחנו מדברים על כמה וואטים מסכנים של HU.

פורסם

1.סט קומפוננט בלי סאב .זו ממש התחלה לא טובה למערכת.

2.אני חושב שעדיף להוסיף 6*9"און 6.5 " בדלתות מאחורה .במקום סאב אם אין לך תקציב כרגע .וחפש משהו עם בס תשאל אנשים ותשמע ברכבים .לא חשוב השמות אלה הסאונד.

3.איטום בדלתות זה בדיחה רעה עם קומפוננט כזה.חבל על הכסף .

4.המכשיר BT1 -יש לו דיבורית מעולה -אם לא שומעים אותך מקם טוב יותר את המקרופון .המלצה שלי מקם אותו המרכז לח השעונים ולא על מגן השמש .(זה קיצור דרך ישראלי )לוח השעונים יתן למקרופון תיבת תהודה נוחה וטובה יותר.

פורסם

שלום שוב !

קראתי בעיון את הצעותיכם

אתחיל בהצעות איטום - פרוייקט מעולה שהייתי מאוד רוצה להתחיל בו בחסיד של שמיעה איכותית צלולה שקטה נטולת רעשים.

אבל

כרגע לא בתקציב, וכפי שאמרו לא יפתור לי את בעיית העיוותים בסאונד.

גם כשאני בסביבה שקטה, ואתה מוזמן לנסיעה עימי - הנסיעה בטולדו שקטה ברובה (כתלות בכביש) כי השקעתי בהתקנה ובחיזוקים של כל הברגים והתושבות האפשריות למניעת ויברציות היות ואני מסכים בכל פה כי לא שווה קומפוננט גם ב 1000$ אם התושבת שעליה יושבת יחידת הבס רועדת כמו זקנה עם פרקינסון (ויסלחו לי הזקנים באשר הם).

לגבי מה שכתב הבחור מ DLS - אכן הבנת נכונה ! אני באמת רגיש לעיוותים בצליל ולצערי לא הכרתי את הסט של JBL טרם שקניתי אותו ואני מלא צער עליו שחבל על הזמן - הוא פשוט לא מתאים למוסיקה שאני אוהב לשמוע ונשמע מאוד מתכתי.

הייתי אומר שהטוויטר שלו "אלקטרוני" מדי לטעמי ונטול "נשמה" אקוסטית. (למרות שיחידת הבס מייצרת צליל עשיר ונקי)

האם מי מכם המומחים יכול לייעץ לי מה לעשות בנוגע לסט זה ? אולי להיפטר מהטוויטר שלו ולקנות משהו אחר (עם קרוס מתאים)

על מה הייתם ממליצים ?

בנוגע להשלמת תמונת הבס, כפי שהוזכר אכן אין לי סאב (מגבלות של מקום בבגז' שצריך לאכלס תיקים לשבת ושתי עגלות תינוק) ולכן יש לי פיוניר 350 3 WAY חביבים שמשמשים כתחליף סאב להשלמת האוירה.

בנוגע להצעות על המגברים, הייתי שמח לשים את היד על מגבר משומש וטוב, ואפילו 2 WAY רק לקומפוננט אך אני מקבל את אזהרות החברים.

אסבול עוד חודש חודשיים ואחסוך לשדרוג משמעותי יותר.

תודה על הזמן שאתם משקיעים בתשובות ואשמח לשמוע עוד עצות בנוגע לשיפור, החירחורים פשוט מדכאים אותי (בודדתי כמובן את הרעשים כדי שאוכל להבין אם הרעש העיד על סיום חיי יחידות הבס אך בכל הרמקולים , קדמיים כאחוריים, הנשימה נגמרת למגבר של ה HU פשוט מוקדם מדי (מ 60% ומעלה) ולפני כן אני לא מקבל את העוצמה בצלילות כפי שאני רוצה.

בנוגע למה שהצעתם על מגבר

פורסם

אם התקציב שלך פחות מ 3 אלף אין לך מקום לסאב במערכת.

עדיף להשקיע בקומפוננט איכותי ואיטום , כנראה לא תזדקק לאיטום . אבל זה תלוי בגיל שלך .... הצורך בסאב הולך עם כמה צעיר אתה. כי זה לא משלים כלום ( תאורטית אומרים שכן , ברכב מעשית זה לא בגלל שברכב הבאס מאוד מוגבר ... ולא לשמוע 40 הרץ בווליום מטורף לא יהרוס לך את החוויה )

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
אם התקציב שלך פחות מ 3 אלף אין לך מקום לסאב במערכת.

עדיף להשקיע בקומפוננט איכותי ואיטום , כנראה לא תזדקק לאיטום . אבל זה תלוי בגיל שלך .... הצורך בסאב הולך עם כמה צעיר אתה. כי זה לא משלים כלום ( תאורטית אומרים שכן , ברכב מעשית זה לא בגלל שברכב הבאס מאוד מוגבר ... ולא לשמוע 40 הרץ בווליום מטורף לא יהרוס לך את החוויה )

שאני אבין, אתה רומז שאני זקן ?

למרות השערות הלבנות אני אף פעם לא אהיה זקן מדי לסאונד איכותי

:wink:

בכולופן, מתחבר למה שאמרת בנושא הסאב, לא חסר לי כלל, אני מחפש צלילות באזור המיד והטוויטר (אוהב בעיקר מוסיקה אקוסטית ורוק למשפחותיו (כבד, קל, אלטרנטיבי) והבס שמפיקים הרמקולים הקיימים מספק אותי.

תודה על התגובה

יוסי

• תוכן חדש...