Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לקחת אוטו מהליסינג ואני מתלבט בין פולקסווגן גיטה 1.6ו בין

יונדאי I30CW

הרכב משמש אותי לנסיעות לעבודה ונסיעות אם המשפחה.

רציתי לשמוע חוות דעת של אנשים מה עדיף.

תודה

פורסם

צרפתי לך תגובתי מאתמול לגבי ה I30 .

"מצטרף להמלצה על ה I30 CW . מרחב גדול במושב האחורי ותא מטען מרווח ונוח לאיחסון. ברכב יש את כל מה שצריך מבחינת איבזור נוחות ובטיחות. צריכת הדלק סבירה אולם תיבת ההילוכים מסרסת מעט את האצות הביניים למרות שבזינוק מעמידה הרכב פותח יפה. סכ"ה חבילה מאוזנת ונוחה. במהירות גבוהה הרכב עובד בסל"ד גבוהה יחסית עקב הילוך רביעי קצר (2900 סל"ד ב 100 קמ"ש) ולכן מעט רועש אבל בהחלט סביר. הרכב מהווה שיפור ניכר ליונדאי לעומת דור האלנטרה, גץ, אקסנט ודומיהן. מומלץ"

פורסם

לדעתי זו ההתלבטות הגדולה בקבוצה 2 (לשעבר).

כי מצד אחד מקבלים "גולף" כרכב ליסינג על כל המשתמע מכך, עם גיר מצויין ומנוע קצת עצל אבל השידוך טוב מאוד.

מצד שני מקבלים רכב עם הרבה מרחב ומקום, מנוע יותר חזק,סאן רוף ומערכת מקורית USB, אבל גיר יותר פרימיטבי ואיכות תא נוסעים בינונית. (דיפוני דלתות מפלסטיק מלא, נראה ומרגיש זול וכמובן כל שאר הפלסטיקה)

כמו כן הרכב מרגיש תזזיתי על הכביש, ההתנהגות שלו (לנהג הממוצע) פחות בטוחה משל הג'טה (לטעמי).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

סליחה על התשובה ב"דיפלומטית" אבל אתה צריך לנסוע בשתיהן ולראות מה עדיף לך, שניהם רכבים מצויינים לקבוצה אבל שונים בהחלט. כמי שיש בחברה שלו (החברה בבעלותי) גם I30 וגם Jetta - 2010 הייתי אומר ששני הרכבים נותנים הרגשה שונה, ה-I30CW מרווחת בספסל האחורי טיפה יותר מה-Jetta והבאג'ז יותר נוח וגדול אבל לטעמתי ה-JETTA מרגישה הרבה יותר איכותית ויותר מהנה לנהיגה (נ.ב נהגתי על ה-I30 שנתיים וחצי, מתחילת 2008) היא יושבת טוב יותר על הכביש,

רכב מרוצים היא לא (היא מרגישה קצת עצלנית לעומת ה-I30).

לדעתי אם אתה יכול לוותר על הבאגז היותר גדול אני הייתי נהנה יותר מה-JETTA.

• תוכן חדש...