Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ערכתי היום בדיקה ל-ניסן נוט עם 120,000 ק"מ.

הרכב בליסינג מימוני של איזו חברה קטנה ושימש איש מכירות.

נאמר לי כי עשה את כל הטיפולים ב-קרסו ואני מחכה לקבל מהם את הנתונים.

אמר לי כי נכנסו באוטו מאחור ושלכן החליפו פגוש אחורי.

תוצאות הבדיקה:

- רעש מערכת שסתומים

- ניקוי ותיקון מערכת הקירור, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים

- לתקן זוויות היגוי, שחיקת צמיגים, חופש ונקישה בהגה

- חריקות בבלימה, לפרק גלגלים לבדיקה

- צמיגים קדמיים פגומים

- פנסי חזית דהויים

- חופש ונקישות בציריות, רעש וחופש ממערכת ההנעה.

- תיקון מאחור, כיפופים בתא מטען, לחיצות פח, הוחלף מכסה תא מטען ופגוש אחורי, פגמים בצבע, תיקוני פח וצבע, פגושים פגומים.

אז, הבנתי:

1. שכדאי שאחליף צמיגים קדמיים - ראיתי לפני הבדיקה כבר, נראים קצת שחוקים בחלקם החיצוני (שניהם).

2. פנסי החזית, אכן קצת לא שקופים - יש בעיה בטיחותית או שסתם כסת"ח?

3. כמו כן שמעתי, ברגע שהמזגן מתחיל לפעול, רעש חריקה חלוש, שאלתי את הבוחן והוא אמר שכנראה מהרצועה למרות שהיא במצב ומאיכות טובים.

כל השאר לא מובן לי ואשמח לפרשנות וכמה זה אמור לעלות (לא ב-קרסו כמובן :) )

אגב, האם "לתקן זוויות היגוי" אומר בהכרח כיוון פרונט, שזה מסביר גם את השחיקה של הצמיגים בצידם האחד בלבד?

תודה:lol:

פורסם

איפה בדיוק קרעו את הרכב?

2007 יכול להיות גם אמצע 2006 ועכשיו אנחנו לקראת סוף 2010, יכול להיות שהוא 4 וחצי שנים על הכביש, והקילומטרז' הוא בהתאם לליסינג, לפי תוצאות הבדיקה שחשפת, על פניו נראות טובות מאוד, רעש במערכת שסתומים זה משפט קבוע של כל בדיקה, פנסים דהויים וצמיגים פגומים זה שטויות, פשוט תחליף צמיגים, אבל מה עם הערות על הגיר, על השלדה?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

שום הערות כאלה, העתקתי מילה במילה.

ואכן נסועה גבוהה, אך האדם הוריד על כך במחיר + אני לא נוסע הרבה עם הרכב, כך שאני אמכור עוד שנתיים שלוש, זה די יתאזן.

פורסם
, אך האדם הוריד על כך במחיר + .

כמה הוא מבקש על הרכב? בסה"כ מדובר ברכב דיי אמין ולא ציינו בבדיקה משהו חריג . (נקישה בהגה תמצא בכל ניסן המצוידת בהגה חשמלי )

פורסם

בגדול סגרתי איתו על 3K פחות ממחירון יד2 המשוקלל.

נראה לי סביר לתאונה הקלה שעבר + יש קצת שריטות בחוץ ולא חף מכתמים בפנים.

אין קרעים או שברים במושבים או בפלסטיקים, אבל רואים שעברו באוטו כמה ילדים.

פורסם

תוצאות הבדיקה סבירות לחלוטין. אני מקווה שכבר קיבלת ליידך את ספר הטיפולים ובדקת שאין תקלות סדרתיות וכל הטיפולים בוצעו במועדם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...