Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אני אשאל בכל זאת, אני רוצה למכור את הרכב שלי כי אני טס עוד מעט לחו"ל לשנתיים ואם אני מבין נכון אני צריך לתת ייפויי כוח לאדם שאצלו אני משאיר את הרכב שימכור לי אותו. האם אני גם צריך לתת לו ייפוי כוח על חשבון העו"ש לי?

פורסם

אתה רוצה שהוא יבצע רק פעולה אחת של הכנסת התמורה לחשבון.? האם התמורה תהיה במזומן או בשיק בנקאי.

שיק בנקאי על שמך קרוב משפחה כמו אבא למשל יוכל להפקיד מזומן יעקמו קצת את האף.

אם בזר מדובר דבר עם מנהל הסניף תסביר לו את העיסקה וכאשר יבוא אותו בחור לסניף המנהל יאשר את ההפקדה לחשבונך.

כמובן שמתן יפוי כוח לפעולה בודדת ספציפית יעשה את הכל ליותר פשוט אבל אם מדובר רק בפעולה יחידה קצת מיותר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם אני מבין נכון מהפוסט שלך אני יכול לבקש ייפוי כוח לפעולה ספציפית בחשבון וזה הכל?

ראיתי באיזה מקום ששמישהו כתב שצריך את התעודת זהות המקורית ולא תצלום מישהו יודע משהו על זה?

פורסם
אם אני מבין נכון מהפוסט שלך אני יכול לבקש ייפוי כוח לפעולה ספציפית בחשבון וזה הכל?

ראיתי באיזה מקום ששמישהו כתב שצריך את התעודת זהות המקורית ולא תצלום מישהו יודע משהו על זה?

אני ממליץ לך להרים טלפון למשרד התחבורה ולברר בדיוק מה צריך.

כמו כן תקרא את השרשור הבא אולי זה יעזור

בהצלחה ותהנה בחו"ל

פורסם

בשביל העברת בעלות צריך יפו כוח שלך + תעודות זהות מקוריות (לא צילום) של כל המשתתפים - כלומר שלך, של מיופה כוח, ושל הקונה.

• תוכן חדש...