Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים נכנסתי לIMBD ונדהמתי לראות שהסרט "התחלה" מדורג מקום שלישי עם ציון של 9.1. (ציון משותף עם "חומות של תקווה" ו "הסנדק") כביכול הציון הכי גבוהה שיש שם לסרט.

נכנסתי ליוטיוב לראות מה כל המהומה, ועברה בי פשוט צמרמורת ברגע שראיתי את הקדמון!

http://www.youtube.com/watch?v=1Sd0ff1sbJU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מומלץ לראות דרך האתר עצמו ולבחור 1080P:-D

קישור מIMBD:

http://www.imdb.com/title/tt1375666/

קישור מאתר "סרט":

http://www.seret.co.il/movies/s_movies.asp?MID=2968

הסרט יצא לאקרנים לפני כשבוע.

מישהו ראה שמע נהנה?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

סרט אדיר, ראיתי אותו בקולנוע שבוע שעבר, הגעתי לסרט עם עוד 10 חברה וסתם בחרנו סרט באקראי לא ידענו למה אנחנו נכנסים, שעות אחרי הסרט עדיין ישבנו והתווכחנו על מה הלך שם.

מה שכן מומלץ להזמין כרטיסים מראש כי הקולנוע מלא עד 0 מקום ואם אתה מזמין במקום אתה מקבל שורה שלישית ומטה :oops:

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

אחד הסרטים הטובים, גם אני ראיתי בקולונע וזה סרט מדהים, קצת מבולגן אבל וואו

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אכן סרט מעולה, צפיתי בו באמסטרדם. כבר 3 שעות לפני ההקרנה אזלו כל המקומות אז נאלצנו לקנות VIP.

רק היה לי טיפה קשה לעקוב כל הזמן אחרי העלילה, צריך להיות באמת מרוכזים כדי לבין מה קורה שם.

אגב, מה אתם אומרים, בעת הפגישה שלו עם הילדים בסוף זה היה אמיתי או חלום ?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

ראיתי אתמול את הסרט, לפי כל הביקורות המהללות ציפיתי לראות מינימום סרט ברמה של האביר האפל, אבל כגודל הציפייה כך גודל האכזבה.

הסרט בכללתו היה מוצלח לכל הדעות, הדרך שבה נולן מצליח להוציא וויזואלים מפוארים מראשו ולהעביר אותם למסך היא ללא ספק דורשת כשרון של במאי מלידה, סוג של עילוי,

אבל להגיד שזה סרט כ"כ אינטיליגנטי או שאי אפשר למצמץ מבלי להפסיד את העלילה כמו שקראתי שהרבה אומרים, זה כבר הגזמה.

זהו סרט חכם לאנשים "רמת משכל נמוכה" במקרה הטוב וקיבל ציון מושלם הרבה בזכות האגו של הצופה הסטנדרטי (ראו כל התגובות עד עכשיו בIMDB), "אם הבנתי את זה וזה אמור להיות סרט חכם אז הסרט הזה לא פחות ממושלם"..

לא רק שיש המון סרטים עם תסריטים יותר מורכבים/חכמים גם לנולן היה את ממנטו שמבחינה סיפורית הרבה יותר "מאתגר שכלית" מהסרט הזה, כל דבר בסרט מוסבר מספר פעמים כדי שחלילה הצופה לא יפספס.

הרעיון מבסיסו מאוד שאפתני אך התסריט בגדול פחות טוב מהסרטים שהשפיעו עליו (דארק סיטי, מטריקס) בפאן הבימוי זה לא פחות מיצירת מופת על זמנית. :idea:

`Infinity, לדעתי אין תשובה חד משמעית, הסביבון עדיין המשיך להסתובב- מה שאומר שהוא נמצא עדיין בחלום, אבל לקראת הסוף הסביבון מאט ומאבד שיווי משקל ונראה שהולך לעצור, כך שאי אפשר ממש לדעת...

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אתמול יצא לי לראות את הסרט.

למרות שהרבה התלוננו על עלילה קשה ומסובכת לדעתי לא היה קשה להבינה ואף הייתה מאוד מעניינת.

סרט משובך ומומלץ לקיץ!

פורסם

ואני עוד לא ראיתי את הסרט, אבל חייב להעיר הערה קטנונית חשובה מאוד:

הסרט הוא לא של דיקפריו. הוא עם דיקפריו.

הוא של כריסטופר נולן, שכתב וביים. יוצר ענק שוודאי יכנס (ואולי כבר נכנס) לדפי ההסטוריה של הקולנוע.

נאמר זאת אחרת - עם שחקן ראשי אחר הסרט וודאי לא היה פחות טוב, במאי אחר - עולם אחר.

(מצטער, פשוט כאחד שמכיר טוב מאוד תעשיה די דומה מאחורי הקלעים, חורה לי שתמיד הפרצוף המוכר ובעל השכר הגבוה ביותר גם מקבל את כל הקרדיט, ולא רק את חלקו המכובד בהחלט. לא מזלזל לשניה בחשיבותו של שחקן ראשי מוצלח, אבל בסופו של דבר - הוא "רק" שחקן. את היצירה האמיתית עושים אנשים אחרים במשך שנים של עבודה).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

סרט טוב ,הציון בIMDB מוגזם לדעתי הוא לא עומד ליד סרטים כמו חומות של תקווה . הסרט הוא בידור טוב וגורם קצת לפתוח את הראש-לא יצירת מופת לדעתי. ובכל זאת למי שלא ראה עדיין הסרט מומלץ

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אז אני הלכתי רחוק תרתי משמע (קרית ביאליק) ושילמתי 240שח לשני כרטיסי VIP לי ולזוגתי.

.Worth every penny

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תוכן חדש...