Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בת 25 ומחפשת לקנות לעצמי רכב ראשון, השימושים העיקריית שלי הם ליסוע נסיעות עירוניות ובין-עירוניות בגוש דן, לא לנסיעות ארוכות.

אני מוכנה להשקיע מקסימום של 16-17 אלף ש"ח, אם אפשר פחות כמובן שזה מבורך..

הכי חשוב לי שיהיה אוטו חסכוני גם בדלק וגם בטיפולים (שאם משהו מתקלקל לא צריך לקחת משכנתא)

לא ממש אכפת לי איזה שנתון האוטו רק שיהיה אוטו אמין.

חשבתי בהתחלה לקנות דייהטסו סיריון אך הבנתי שהישנות הן רק 1000 סמ"ק ושהן ממש עגלות...

הציעו לי מזדה 323 (הישנות כמובן), סוזוקי בלנו, מיצובישי קולט, יונדאי אקסנט, טויוטה קורולה, דייאטסו שרייד....

אני כבר ממש מבולבלת!

בבקשה תייעצו לי איזה מכונית לדעתכם הכי טובה למטרות שלי זה יעזור לי המון!

:-P

פורסם

אני חושב שרייד בסביבות שנות 2000 תענה על דרישות שלך. ממליץ לעשות חיפוש, פרסמתי בזמנו אפילו נתוני פרוספקט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

במחיר הזה הפונטו משנת 01 היא אחת האופציות הכי משתלמות מכל הבחינות: חיסכון בדלק, טיפולים וחלקים זולים, בטיחות טובה מאוד יחסית למתחרים ולשנה ושנתון די מתקדם.

כמובן שתצרכי למצוא רכב שמור ומטופל, להיות עיקבית ולהתאזר בסבלנות, כי יש לרכב הזה ביקוש די גדול, ורכבים טובים נמכרים מהר.

בכל מקרה, כאשר אלו הדרישות, לא הייתי חושב בכלל לכיוון המשפחתיות דוגמת הלנטיס.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

מי האנשים שממליצים על באלנו, 323 וקורולה לבחורה בת 25? :brickwall:

אותי מעניין לדעת על מה הם ימליצו לך כשימלאו לך 35 :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מבינה שאלו נחשבים רכבים "זקנים" יחסית אבל הבנתי שהם גם הכי "יעילים"..ז"א נחשבים להכי טובים בשנתונים האלו, הכי פחות תקלות, חסכוניים וכדומה... האם אני טועה?

פורסם

וגם זוללות דלק

עדיף רכב קטן ידני לנסיעות בעיר

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

אני לא מסכים עם הקביעה הזאת. זה לא נוח להתנייד עם גיר ידני בפקקים של והאמת היא שגם אין לזה יתרון של ממש. בכל מקרה כולם עומדים רוב הזמן, ואז היתרון של הגיר בנושא תצרוכת הדלק מתגמד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתקציב הזה אני בתור בעל אחת כזאת רוצה להמליץ על פיאט בראבה 1.6 ל' גיר רגיל בלבד, 5 דלתות. רכב קומפקטי, נאה מאוד, נוחה, אמינה(אם מטופלת כראוי ולא מוזנחת כמו כל רכב) ולא שותה (בעיר 1 ל 10.5).

• תוכן חדש...